RIP RTV Pink

RIP?

• da, pašće na treće mesto i gore

• da, prekinuće emitovanje

• ne, poboljšaće se

• zbole me

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
pink je definitivno prso
izgubio je svaku programsku koncepciju
ne zna se kad šta počinje
VB niko ne gleda
grand još manje
u prajm tajmu daje ljubav na seoski način ili šta već
dakle da li je konačno
kulturni bastion upokojen?

Pink ne treba posmatrati kao televiziju nego kao društveni fenomen :( koji se pojavio sticajem raznih okolnosti:dash:, zavladao i ostavio traga za sva vremena na mnoge generacije :rida:. Pre i posle Pinka :think: :think: :think:.

Neeeću više ni španske ni turske serije dash: Neka puste Prijatelje, Simpsonove... ima ih toliko dobrih, samo da ne smaraju više sa ovima. Ej uveče u 22 umesto dobrog filma turska serija, strašno!!! :rumenko:

Neeeću više ni španske ni turske serije :dash:: Neka puste Prijatelje, Simpsonove... ima ih toliko dobrih, samo da ne smaraju više sa ovima. Ej uveče u 22 umesto dobrog filma turska serija, strašno!!! :rumenko:

Gledao sam ga 90-tih, i to samo filmove i serije, a imali su stvarno dobar filmski program koji je uredjivao Robert Nemecek. Bese to tesko vreme, toliko tesko da se nije imalo para za bioskop ili video klub, a download filmova sa interneta i pravljenje kucnih kolekcija je bila cista naucna fantastika. Mislim da je smrtni udarac kvalitetnom filmskom programu, i to na svim televizijama ne samo na Pinku, zadala pojava reality programa. Od tog trenutka sam prestao da gledam Pink. O ostalim baljezgarijama, tipa Grand sou, meksicke serije, Lei Kis, Sanji Marinkovic itd ne vredi trositi reci. Kraj civilizacije. I bolje je sto je to zlo samo sebe pojelo. Bilo, ne povratilo se.

Problem je sto i kada bi se pink bukvalno ugasio, ima pravog naslednika, a to je ova retardirana prva televizija. Domacine, ozeni se, Turci celo vece, onda onaj pokusaj od voditelja sa ukradenim americkim show-om... A da, tu je i onaj nabedjeni kuvar, kao i oni modeli (citaj: deca koju uce da budu sponzoruse)... Ima sigurno jos, ovo sam pre neki dan zakacio redom. Radio sam nesto, bio upaljen tv jedno vece, i taman dovoljno da se covek zgrozi.

Back