Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 255.066
Počinje snimanje serije „Ja, Pink Panter“: Saga o ženskom Robinu Hudu 21. veka

Autobiografski roman Olivere Ćirković „Ja, Pink Panter“ uskoro će dobiti i svoju ekranizaciju u vidu TV serijala pod autorskom palicom Dragana Bjelogrlića.
Nakon višegodišnjih temeljnih priprema, do kraja godine nas očekuje početak snimanja jedinstvene sage o bivšoj reprezentativki Jugoslavije u košarci, koja je, nakon sportske karijere, postala deo zloglasne međunarodne kriminalne grupe „Pink Panter“ i provela osam godina u najstrožim grčkim zatvorima.
„Dugo se spremao ovaj projekat, pošto je u suštini internacionalni i veći deo radnje se dešava u Grčkoj. Pored fenomena ‘Pink Panter’, kao jedinstvenog sistema kriminalnog delovanja, ova priča mi je bila privlačna i zbog još dva zanimljiva sloja koja u sebi nosi. Prvi je fokus na ženi koja iz vrhunskog sporta zbog ljubavi ulazi u kriminal, sve vreme trudeći se da sačuva svoj dignitet i sina kojeg rađa posle prve pljačke.Drugi sloj je još zanimljiviji – iako je obavila veliki broj pljački i dva puta bežala iz zatvora, Olivera skoro nikad nije percipirana kao ‘negativac’. Čak je i upravnik zatvora jedva čekao da je zagrli kada su je uhvatili i vratili u zatvor. Za vreme suđenja, najveći deo javnosti i medija je bio na njenoj strani, doživljavajići je kao ženskog Robina Huda 21. veka”, izjavio je Dragan Bjelogrlić nakon finalnih priprema za početak snimanja.
Seriju produciraju Cobra film i United Media, a snimanje će se odvijati na brojnim lokacijama širom Grčke, kao i na ostrvima Krf, Krit i Mikonos, ali i u Istanbulu i Beogradu. Scenario potpisuje Vuk Ršumović, prateći dramatičan put glavne junakinje – od sportskog uzleta, preko kriminalnog ponora, do lične transformacije.
TV serija „Ja, Pink Panter“ pred TV publiku će doneti spoj uzbudljive kriminalističke drame i snažne ženske ispovesti, balansirajući između akcije, psihološke napetosti i dubokih emotivnih dilema.
https://nova.rs/zabava/film/pocinje-snimanje-serije-ja-pink-panter/