rihanna

Pesme su joj ok ali me nervira...
U pochetq sam je mnogo vishe gotivila... bila je nekako ''mala'' i slatka sa onom dugom kosom... a sad se proq*chila i ne lichi ni na shta... na shta samo lichi u spotu Disturbia sa onom plavom perikom iza reshetki... :neutral:

svidjaju mi se njene pesme...reci tekstovi...ali sto ima odvratan glas....grrrrr...slusala sam je uzivo..mislim gledala snimak....odvratno..ni nalik onome sa spota....komjuteri su cudo....
ali slusam njene pesme...i ovako slatka mi je na nekim slikama...mada me malo nervira...
najvise mi se svidja pesma unfaithful....

slazem se sa tobom u potpunosti...devojka ima super pesme...mislim da je zbog toga i uspela...bila sam na koncertu u Areni...strasno!!!! mislila sam da cu je makar malo zgotiviti medjutim,glas joj je... FUJ! ma Beyonce queen!!z:p

Sviđaju mi se pesme Rehab, Break It Off, Disturbia...Mada spot pesme Disturbia mi se ne sviđa zato što je previše mračan...Jeste da volim malo mračnije spotove, ali ovo je preterano.

Majke mi, spot joj je uzhas... josh s onom plavom perikom.. strashno..
gotivim spor rehab zbog dzastina :mrgreen: jer je on u fulu i dont stop the music..:)

inache,ona me nervira,al ima dobrih stvari..

Majke mi, spot joj je uzhas... josh s onom plavom perikom.. strashno..
gotivim spor rehab zbog dzastina :mrgreen: jer je on u fulu i dont stop the music..:)

inache,ona me nervira,al ima dobrih stvari..

Pa da, i meni je bilo užas kad sam videla Rihannu sa plavom perikom, sočivima, i još kad je stajala iza nekih rešetaka... :confused: Ali inače Disturbia je lepa pesma ;)

Pa da, i meni je bilo užas kad sam videla Rihannu sa plavom perikom, sočivima, i još kad je stajala iza nekih rešetaka... :confused: Ali inače Disturbia je lepa pesma ;)

meni se svidja i pesma i spot......spot i treba da bude mracan,jer je takva i pesma......opisuje kako halucinira,i tako ti fazoni,pa i treba da se ponasa kao ludaca..... xD
sa plavom perikom mi se ne svidja jer izgleda kao ciganka......

inace,meni su sve njene pesme extra.......dobro,ima izuzetaka...... ima i dobre spotove i lep glas....bila sam na koncertu i cula sam kako peva i svidja mi se......po meni nema razlike izmedju snimljene pesme i uzivog.......preslatka je i lepo gradjena.......jedino je malo ravna (ako znate na sta msm),ali ima prelepe noge.......jednostavno receno:obozavam je!

naravno tu je i beyonce,koja sa rihannom ne moze da se poredi......ima mnogo bolji glas i mnogo bolje peva,ali rihanna mi ima bolje pesme......beyonce ih je sve zaje*ala sto se tice pevanja i glasa........

I meni isto, ali koliko je pesma dobra, toliko je spot depresivan i morbidan :(

pa jeste,ali ja na to ne gledam tako......
kako god,meni je extra....i pesma i spot....kao i sve ostale rihannine pesme i spotovi...... :heart:

ovaj najnoviji "run this town" je isto extra....bas mi se svidja......
sledece nedelje ce joj izaci neke pesme sa novog albuma....i jedan spot......jedva cekam!
:worth:

Back