Fency_Killer
Domaćin
- Poruka
- 4.596
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svidjaju mi se njene pesme...reci tekstovi...ali sto ima odvratan glas....grrrrr...slusala sam je uzivo..mislim gledala snimak....odvratno..ni nalik onome sa spota....komjuteri su cudo....
ali slusam njene pesme...i ovako slatka mi je na nekim slikama...mada me malo nervira...
najvise mi se svidja pesma unfaithful....

blaah...hoće li mi disturbia ikada izaći iz podsvesti...

Sviđaju mi se pesme Rehab, Break It Off, Disturbia...Mada spot pesme Disturbia mi se ne sviđa zato što je previše mračan...Jeste da volim malo mračnije spotove, ali ovo je preterano.
pa ne znam, meni je taj bio jedini dobar

Sviđaju mi se pesme Rehab, Break It Off, Disturbia...Mada spot pesme Disturbia mi se ne sviđa zato što je previše mračan...Jeste da volim malo mračnije spotove, ali ovo je preterano.
jer je on u fulu i dont stop the music..
Majke mi, spot joj je uzhas... josh s onom plavom perikom.. strashno..
gotivim spor rehab zbog dzastinajer je on u fulu i dont stop the music..
inache,ona me nervira,al ima dobrih stvari..
Pa da, i meni je bilo užas kad sam videla Rihannu sa plavom perikom, sočivima, i još kad je stajala iza nekih rešetaka...Ali inače Disturbia je lepa pesma
![]()
bozavam je!meni se svidja i pesma i spot......spot i treba da bude mracan,jer je takva i pesma......
Ko zna, možda, ali kad bih pesmu Disturbia poslušala samo na radiju, onda i ne bi delovala mračno...

I meni isto, ali koliko je pesma dobra, toliko je spot depresivan i morbidan![]()

Ja sam na VH1-u poslušala Run This Town, i sviđa mi se![]()