- Poruka
- 326
Човек није потекао од мајмуна нити је то заједнички предак. Ви еволуционисти имате невероватну жељу за мајмунисањем па то ти је.![]()
омиљена дисциплина
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Човек није потекао од мајмуна нити је то заједнички предак. Ви еволуционисти имате невероватну жељу за мајмунисањем па то ти је.![]()
омиљена дисциплина
Nastali, ne stvoreni i nije neki majmun "odlucio da evoluira"... Ako hoces da dokazujes netacnost teorije evolucije ne ne pripisuj joj ono sto ne uci...Ваша теорија еволуције нас учи да смо створени еволуцијом од неког мајмуноликог примата кроз наравно милион година дугог процеса.
Da, i jos na to dodati darvinovo, "Poreklo Vrsta", koje je Hitleru, Staljinu i slicnima , dovelo do ubijanja miliona ljudi, jer mogu da prezive samo najaci.
A to isto danas radi i N. Sv. poredak.
Nastali, ne stvoreni i nije neki majmun "odlucio da evoluira"... Ako hoces da dokazujes netacnost teorije evolucije ne ne pripisuj joj ono sto ne uci...![]()
Ваша теорија еволуције нас учи да смо створени еволуцијом од неког мајмуноликог примата кроз наравно милион година дугог процеса.
Моја теорија је да нас јесте нешто живо створило. Ко или шта као и цело човечанство немам појма.Ne jedan milio već šest. što dokazuje genetika. A prvi homoid homo habilis je živeo pre nekih 2 miliona godina.
I HORDAK 2014. koja je tvoja teorija nastanka čoveka. Ovo me interesuje pošto vidim da žestoko kritikuješ hrišćansku dogmu.
Ričard je očito inteligentan, promišljen, obrazovan, čak i vatren, ali na momente naprasan, izrazito beskrupulozan, bezobziran, sebičan i bahat besednik. Da li bi ga dobili u duelu, vrlo verovatno da ne bi. Ali mogu vam potpisati da u bilo kom slučaju ne bi u procesu uživali. Gledao sam jedan njegov susret sa nekom šupljoglavom Yahveinom svedokinjom negde po mreži. Posmatrao ju je kao da je živina, kao da odredjuje na kakve će sve načine da je secira. Imao sam osećaj da bi mogao svakog trena da je zagrize za obraze ili vrat i nasiše se njene blažene gluposti.
Hoću reći, ima govornika koji, iako ne postoje realno šanse da ih dobijete u bilo kom pogledu, bi napravili priču tako da vaša spoznaja onoga što vam se govori, bilo da je u pitanju sasvim nova sadržina kojoj prethodno niste imali pristup, bilo da je izmeštanje nekog ranije stečenog stanovištva, dijalog bi tekao na obostrano uživanje.
Ričard kao da ne uživa. Kao da bi ga uživanje u procesu na neki način uvredilo. Potpuno britanski.

A što vama, kreacionistima, smeta TE?
Uvek možete reći da je evolucija Božije delo.
Isto kao kada, na pitanje o vanzemaljskom životu, kažete: "Ako mali zeleni i postoje, oni su Božija kreacija."![]()

Слушај шта Дик каже
Да су мали зелени такође настали дарвиновом теоријом хахаха
Само будала може да се диви оваквом глупану![]()
,računajući na rizik da će i tebe, nakon te izjave, neko smatrati budalom. 
Ja se divim Dokinsu.
Nazovi me budalom. Ali tri puta razmisli pre nego što to kažeš,računajući na rizik da će i tebe, nakon te izjave, neko smatrati budalom.
Verniče.![]()
Зашто се вређаш
Зар ви нисте констатовали да су верници глупи и примитивни, е па од таквих људи као што су на овом форуму то је прави комплимент јер барем смо у еволуцији свести три степеника више и зато ви недекларисани верници можете само да гризете своје педу.![]()
Ja se divim Dokinsu.
Nazovi me budalom. Ali tri puta razmisli pre nego što to kažeš,računajući na rizik da će i tebe, nakon te izjave, neko smatrati budalom.
Verniče.![]()
Koji "mi"?
A lepo sam te upozorila. Sad se sam nosi sa posledicama svojih generalizacija i predrasuda, evolucionisto svesti na tri stepenika iznad ... nas?
nemaju nista pametno reci pa vredjaju

Ево мене боли глава од ваше памети.
А који то они![]()
sami se poznaju
- - - - - - - - - -
i javljaju
ЈЕА, ја сам од јуче овде па не препознајем ваше лицемерје
Него остављам вас у будалаштини
Уживајте као и увек![]()

E hvala ti što ćeš nas ostaviti.![]()
ЈЕА, ја сам од јуче овде па не препознајем ваше лицемерје
Него остављам вас у будалаштини
Уживајте као и увек![]()
ne verujes u evoluciju a kazes da ste u evoluciji 3 stepenika iznad
smesno
Tu slicnost samo slep covek i duhovni slepac ne vide. Isti broj kostiju istog oblika, iste funckje, samo su dimencije razlicite, prilagodjene nacinu zivota. Trticu o kojoj govoris nemaju ni covekoliki majmuni, ali broj trticnih kostiju je, sa minimalnim izuzecima - isti. Sta vise tebalo bi da pogledas embrione kicmenjaka koji gotovo frapantno lice jedan na drugog.Svi stvoreni, mislim na ljudsku vrstu i zivotinjsku, jedu, spavaju, razmnozavaju se , a interesantno je da nam je negde nestao nastavak trticne kosti, sto bi oni iz evolucije rekli, bio nekad Rep, au, zamisli koje fantazije,
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
Vidi kako je to slicno, molim ja tebe lepo.