RoadSD
Domaćin
- Poruka
- 3.299
pazi da se ne upiskis 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ајде изволи ТИ ми докажи да се земља окреће око сунца јер ја не знам, ја верујем да се земља окреће око сунца, тако су ме учили.
ево ти прилике да ми откријеш то знање.
п.с. не интересује мене у овом случају да ли постоји бог или не
што би веровао у тоsto bi verovao u to kad se jasno kaze da je zemlja centar svemira i da se sunce okrece oko nje
nemoj da verujes u okretanje zemlje oko sunca
a zvezde su nakacene sijalicice na nebeskom svodu
smatram je mogucom .smatram da su dokazi koji podrzavaju evoluciju pravilni
uporedjivanjem skeleta vidim izvesne slicnosti.
nije to samo rekao mi neko
od 3 reda dva su sa razlogom kako dodjem do nekog zakljucka a ti naglasis treci sa pitanjem kako se dodje do zakljucka
smatram je mogucom .smatram da su dokazi koji podrzavaju evoluciju pravilni
uporedjivanjem skeleta vidim izvesne slicnosti.
nije to samo rekao mi neko
PLP, jel ti to promovises teoriju evolucije ili mi se cini? Napises sve kako treba i na kraju samo dodas komentar tipa "ma fantazija" cak si i tacnu sliku stavio![]()
Svi stvoreni, mislim na ljudsku vrstu i zivotinjsku, jedu, spavaju, razmnozavaju se , a interesantno je da nam je negde nestao nastavak trticne kosti, sto bi oni iz evolucije rekli, bio nekad Rep, au, zamisli koje fantazije,
- - - - - - - - - -
![]()
- - - - - - - - - -
Vidi kako je to slicno, molim ja tebe lepo.
pa vidi se da ima dosta slicnosti u rasporedu i funkciji.
zasto covek ima trticnu kost , zasto slepo crevo . covek ne bi trebao imati mana i da je inteligentno dizajniran ne bi ih ni imao.
u jednom segmentu je covek malo vise odmakao od ostalih zivotinja ali ni to nije toliko puno.
pre neki dan sam gledao kako simpanze upotrebljavaju alate da razbiju orahe cini mi se.
mravi i pcele su bolje organizovanije zivotinje.
vecina zivotinja komunicira a to sto ih covek ne razume pa misli da su glupe nije njihov problem
To sto malo bolje mozgas od drugih vrsta ne znaci da ti je bilo ko dao vec samo da bolje mozgas, kada ne bi bolje mozgao ne bi ni pisao ovde... ko kome dao da gospodari? Mi smo deo zivog sveta planete, na kojoj je prilagodjeniji uvek imao moc da potisne manje prilagodjenog, u prevodu moze nam se.Slika tacna, kako je i nacrtana, mi imamo ruke, zivotinje sape, ptice krila, ali jedino mi umemo da Mozgamo, od svih vrsta, i jedino je nama Bog dao da gospodarimo ostalim vrstama.
Vidis, mozda ima neke "logike", izmedju nas i zivotinjske vrste, kada procitas ko je razgovarao sa Evom, nekada davno=
1 Ali zmija beše lukava mimo sve zveri poljske, koje stvori Gospod Bog; pa reče ženi: Je li istina da je Bog kazao da ne jedete sa svakog drveta u vrtu?
2 A žena reče zmiji: Mi jedemo rod sa svakog drveta u vrtu;
Pazi kada zmija i prica sa Evom, to ti je "cudo nad cudima", iz staroga sveta.
- - - - - - - - - -
====
Taman posla da su zivotinje glupe, svinja je najpametnija, pa dodje delfin, pa Orka, pa pas.
A coveku je sve na svom mestu, ali je problem u sadasnjci vremena, da smo se totalno zapostavili, te tako mora da dodje do raznoraznih infekcija, operacija, i smrtnih slucajeva.Ali, sami smo krivi zbog toga.
Jesi li to namerno izostavio vise primate ili ih smatras za ljude?Taman posla da su zivotinje glupe, svinja je najpametnija, pa dodje delfin, pa Orka, pa pas.
A coveku je sve na svom mestu, ali je problem u sadasnjci vremena, da smo se totalno zapostavili, te tako mora da dodje do raznoraznih infekcija, operacija, i smrtnih slucajeva.Ali, sami smo krivi zbog toga.
To sto malo bolje mozgas od drugih vrsta ne znaci da ti je bilo ko dao vec samo da bolje mozgas, kada ne bi bolje mozgao ne bi ni pisao ovde... ko kome dao da gospodari? Mi smo deo zivog sveta planete, na kojoj je prilagodjeniji uvek imao moc da potisne manje prilagodjenog, u prevodu moze nam se.
Jel ti to sa Evom i zmijom neki vic ili mislis ozbiljno? Mozda je u nekoj izgubljenoj verziji postanka zmiji dato da vlada gospodari nad ostalim vrstama jer je ocigledno bila pametnija od ljudi i bolje mozgala od njih cim ih je nasankala... u originalu bi trebalo da pise da joj je pored nogu oduzet i neokorteks![]()
hoces da kazes da je covecanstvo nekad bilo cistije i imalo bolju medicinsku zastitu
evo bas na heppy tv prikazuju kako delfini organizovano napadaju skuse
Jesi li to namerno izostavio vise primate ili ih smatras za ljude?
Zimijac iz Ednena je maneken iz fotosopa a beba orangutan je prava da pravlja ne moze bitiPostovani samo za vas ===
Zmijac iz Edena, koji je prevario Evu
![]()
Visi Primat
![]()
Stvarno je glupavo sto nesto nazivas glupavim a vidi se da imas totalno pogresnu predstavu o evoluciji... ili se samo majmunises, sto je u prirdi svih visih primata pa i covekaЧовек није потекао од мајмуна нити је то заједнички предак. Ви еволуционисти имате невероватну жељу за мајмунисањем па то ти је.
Ја подржжавам теорију да је нас нешто створили. Закон постојања или према Асатру Один, Вили и Ве. Али је стварно глупава теорија да је човек настао тако што је неки мајмун одлучио да еволуира.
Nema nikakvog razloga da ti dokazujem da postoji atom dovoljno je da pogledaš televiziju ali i da shvatiš principe rada (bez obzira o kom se principu radi od danas 4 ponuđena CRT, LCD, TFT ili LED) i to je to. I ne samo televiziju, danas ima mnogo toga što u osnovi ima atome i njegove delove.тачно, ти не можеш да ми докажеш да постоји атом.
да те питам постоји ли вакуум и преведи ми значење са латинског на српски, србине
- - - - - - - - - -
...........................................................
и ти си му поверовао или веруш му, а тешко ћеш ти моћи то да провериш.
Stvarno je glupavo sto nesto nazivas glupavim a vidi se da imas totalno pogresnu predstavu o evoluciji... ili se samo majmunises, sto je u prirdi svih visih primata pa i coveka![]()