gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.054
naravno komšo
ruskinje su najlepše
phhaa,ne postoje najlepše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno komšo
ruskinje su najlepše
Dobradobre su bugarke...A , i vole Srbe
![]()

Retko muško sa ukusom ovde![]()

nekako bi ovu izdvojio
![]()
mada je dobra
Dobro, i Oliver i Jacob![]()
Ne kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom
Ne kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom
Secam se da su neke kulture kroz istoriju,zaboravio sam bas koje,pravili skulpture zena sa izuzetno sirokim kukovima smatrajuci da su nadprosecno plodne,a pritom je u to vreme vladao matrijarhat
Meni licno je ruzno oku kada vidim ovako neke sa kukovima i zadnjicom kao zadnji trap fice,ne kazem da treba da budu anoreksicarke,ali nzm ni ja
Da, a pogotovo kad su niske
- - - - - - - - - -
Faca mi se ne svidja, ali je prezgodna
Pogledajte prilog 424949

i kratke noge i guza velika![]()
Svejedno, zgodna jeNe kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom
Secam se da su neke kulture kroz istoriju,zaboravio sam bas koje,pravili skulpture zena sa izuzetno sirokim kukovima smatrajuci da su nadprosecno plodne,a pritom je u to vreme vladao matrijarhat
Meni licno je ruzno oku kada vidim ovako neke sa kukovima i zadnjicom kao zadnji trap fice,ne kazem da treba da budu anoreksicarke,ali nzm ni ja
... e jebbiga...Ne kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom

...ne mora krajnost...a danas često jeste krajnost...ili ih nema ništa ili su kratke i zdepaste, nabijene...ne umem da objasnim, ona čvrsta gradja, jednu sam takvu videla kada je pala na skijanju razbila se sirota, kotrljala kao u crtaću i ustala, nije joj ništa a ja bila sigurna gotovo, poginu žena ali toliko nisko težište i nabijena cela, nikakvu mekoću nema...sto je u slučaju pada na skijanju dobro
...meni je i dalje zgodnoca nešto kao Leticija Kasta i njoj slične...imaju sve a vitke i meke...

...meni su vrlo ženstvene i Kejt Blancit i Nikol Kidman a volim da vidim i Kajlicu...gledam na blic a u odeći se retko vidi pa mi je zato lice važnije, koža i osmeh...to me privuče, odnosno svidi mi se ili ne svidi a telo, i na muškarcima i na ženama, zaista ne, retko obraćam pažnju...cak i na moje rodjeno