RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
16266272_715947431900358_2049033561412776473_n.jpg

youtu.be-YdFa3ZFa88c.jpg

Screenshot_1.jpg

Poslednja izmena:
Ne kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom
Secam se da su neke kulture kroz istoriju,zaboravio sam bas koje,pravili skulpture zena sa izuzetno sirokim kukovima smatrajuci da su nadprosecno plodne,a pritom je u to vreme vladao matrijarhat
Meni licno je ruzno oku kada vidim ovako neke sa kukovima i zadnjicom kao zadnji trap fice,ne kazem da treba da budu anoreksicarke,ali nzm ni ja

Ne kapiram cemu je danas fora sa ovoliko sirokim kukovima i zadnjicom kao trokrilnim sifonjerom
Secam se da su neke kulture kroz istoriju,zaboravio sam bas koje,pravili skulpture zena sa izuzetno sirokim kukovima smatrajuci da su nadprosecno plodne,a pritom je u to vreme vladao matrijarhat
Meni licno je ruzno oku kada vidim ovako neke sa kukovima i zadnjicom kao zadnji trap fice,ne kazem da treba da budu anoreksicarke,ali nzm ni ja

Da, a pogotovo kad su niske

- - - - - - - - - -

Faca mi se ne svidja, ali je prezgodna
teyana1.jpg

Jeste. Dobro dupe nije dupe koje ide u sirinu nego... kako da kazem... :think: ... e jebbiga...
Pa onako kad je izbaceno pozadi a ne sa strane.

- - - - - - - - - -

Moram da nadjem neku sliku da slikovito objasnim.

A ja bas volim tu pravu zenski gradju: kuk i struk. A ne kao decaci da izgledaju. Ali dobro... stvar ukusa :)

- - - - - - - - - -

Evo, meni je ova silueta bas, bas...

Pogledajte prilog 424967

...ne mora krajnost...a danas često jeste krajnost...ili ih nema ništa ili su kratke i zdepaste, nabijene...ne umem da objasnim, ona čvrsta gradja, jednu sam takvu videla kada je pala na skijanju razbila se sirota, kotrljala kao u crtaću i ustala, nije joj ništa a ja bila sigurna gotovo, poginu žena ali toliko nisko težište i nabijena cela, nikakvu mekoću nema...sto je u slučaju pada na skijanju dobro:lol:
...meni je i dalje zgodnoca nešto kao Leticija Kasta i njoj slične...imaju sve a vitke i meke...

...ne mora krajnost...a danas često jeste krajnost...ili ih nema ništa ili su kratke i zdepaste, nabijene...ne umem da objasnim, ona čvrsta gradja, jednu sam takvu videla kada je pala na skijanju razbila se sirota, kotrljala kao u crtaću i ustala, nije joj ništa a ja bila sigurna gotovo, poginu žena ali toliko nisko težište i nabijena cela, nikakvu mekoću nema...sto je u slučaju pada na skijanju dobro:lol:
...meni je i dalje zgodnoca nešto kao Leticija Kasta i njoj slične...imaju sve a vitke i meke...

Uh, i meni je ona :)

Ili ova... Da nema izrazene kukove i struk, haljina bi bila kao na ofingeru. Opet, stvar ukusa... Ja posebno volim lep bedreni deo kod zene.
Pogledajte prilog 424969

Mada i to sve zavisi... Neko ume da nosi vizljavost, neko je lepsi kada je socniji... Nema tu pravila. Ali za mene zena bez struka i kuka nije zena, fizicki.

...ih bre...pa nije valjda dotle došlo:lol:...meni su vrlo ženstvene i Kejt Blancit i Nikol Kidman a volim da vidim i Kajlicu...gledam na blic a u odeći se retko vidi pa mi je zato lice važnije, koža i osmeh...to me privuče, odnosno svidi mi se ili ne svidi a telo, i na muškarcima i na ženama, zaista ne, retko obraćam pažnju...cak i na moje rodjeno:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back