RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
12751603_451446008384330_1980003939_n.jpg

:D
Pa da bre, tu cicu levo, koja je kao stvorena za udarac s bele tacke, najbolje opisuje stih: "... dok dobuje kiša u ritmu tam-tama kroz noć, ja ljubavi našoj ne vidim kraj da ce doć...", znaci brate kako je riba dobra timpanio bi je covek po guzi tri dana, tri noci, i cetvrti dan do podne, voah.

Žensko telo nije mi lepo ni kada je debelo, a ni kada je dzoravo (to dzoravo donekle može lepo da izgleda npr u nekim pantalonama i košuljama, ali obnaženo :bljak: skeleton varijante)
U suštini, kada kačim neke koje su za moj pojam ribetine, nekako mi je bitno da su proporcionalne, bilo visoke ili niske, da nisu kao da su sastavljene od 2 osobe.
I ne može mi biti ribetina ako izgleda kao dečak ili ako grudi ima kao da nosi još jedno dupee ali ispod brade. Takođe, gledam i lice, šta vredi telo ako je lice za nabaciti džak...
Aj, ovo sve još i nekako, ali kada vidim one koje od steroida liče na muškarce, ja odmah povežem to sa trandžama.

Za moj ukus na slikama koje ste okacili ima malo sire vilicne kosti u odnosu na jagodice i na bradu, to mi se nedopada.
Usta su ok , ženstvena nema šta...Inače , te stvari koje sam naveo nisu naročito vidjive na filmu ...Tako da , možda je do slike...Mada pre nekoliko dana sam video šta znači profi slika , brate, od prosečnih ljudi pravi super modele ...Ostao sam u čudu :)

Zaključak , lepa žena nema šta .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back