RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro dajne :roll:

tumblr_nwarvxT1ps1rqmuhto1_1280.jpg

...pa dobro, ne treba bas sve ozbiljno shvatati..nesto je prosto igra, intima izmedju dvoje ljudi bez osecaja podredjenosti i nadredjenosti...bliskost nas mami sve da probamo pa i striptiz, na sta mi ove cipele i lice...osim tetovaze, sve ostalo bih u takvoj igri i sama nosila...

Meni je to ,pored lošeg položaja noge, još i očiglednost želje da se dopadne, čak i po tu cenu. Neki simbol podređenosti .. ne volim i tačka.:banovati:

- - - - - - - - - -
Brzo ćeš pomisliti zar je morala da se vrati.:lol:

pa meni take nisu ni sa nista ako ne mogu i to u toj igri da prihvate

- - - - - - - - - -

ovo su vec pitanja za cika frojda o tvom detinjstvu i sto imas problem sa sexualnoscu

stvara se urisak :lol:

- - - - - - - - - -

A seksualnost se ispoljava samo na štiklama? :lol:

nije to reko ni mislio

- - - - - - - - - -

...pa dobro, ne treba bas sve ozbiljno shvatati..nesto je prosto igra, intima izmedju dvoje ljudi bez osecaja podredjenosti i nadredjenosti...bliskost nas mami sve da probamo pa i striptiz, na sta mi ove cipele i lice...osim tetovaze, sve ostalo bih u takvoj igri i sama nosila...

eto drug rece ti Freya :heart:

Nigde ne piše pravilo da striptiz mora da se izvodi u takvoj opremi. Posle će im biti dovoljne i štikle, koja god da ih nosi.:zcepanje:

Nigde ne piše pravilo da striptiz mora da se izvodi u takvoj opremi. Posle će im biti dovoljne i štikle, koja god da ih nosi.:zcepanje:

...mmmm pa nisu sve stikle iste...ovo su stikle za to...i ja bih iste nosila...kao sto bih nosila raznorazne sramotne stvari...seks je dublji od politickih uverenja i malo veze ima sa njima...nema razloga ustrcavati se prilikom kupovine i nosenja skaradnih tracica...a kada seks prodje onda mozemo da pijemo kafu i pricamo o zenskim pravima...no problemo...u toku seksa molim te nemoj o tome...bolje reci nesto ruzno:lol:

Pročitala i shvatila da je to tvoj stav. Bez postavljanja dijagnoze.:zkez:

- - - - - - - - - -
Pa reci, zar nisu jedan veliki plus?:zper:

ma ja pricam uvek bre za sebe

a sto mislis zasto sam kacio, mislim uvek pricam iz iskustva :lol:

- - - - - - - - - -

...mmmm pa nisu sve stikle iste...ovo su stikle za to...i ja bih iste nosila...kao sto bih nosila raznorazne sramotne stvari...seks je dublji od politickih uverenja i malo veze ima sa njima...nema razloga ustrcavati se prilikom kupovine i nosenja skaradnih tracica...a kada seks prodje onda mozemo da pijemo kafu i pricamo o zenskim pravima...no problemo...u toku seksa molim te nemoj o tome...bolje reci nesto ruzno:lol:

:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back