RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je po meni recimo, lepa žena...egzotična i neobična..

Lana_Del_Rey_Releases_Music_Video_For_New_Track_'Burning_Desire'9.jpg
lana_del_rey_8903_635x.jpg

- - - - - - - - - -

LANA-DEY-REY-THAT-GRAPE-JUICE.jpeg

Prilozi

• 31640_393474537403_4820856_n.jpg
    31640_393474537403_4820856_n.jpg
    11,7 KB · Pregleda: 4
  • LANA-DEY-REY-THAT-GRAPE-JUICE.jpeg
    LANA-DEY-REY-THAT-GRAPE-JUICE.jpeg
    124,6 KB · Pregleda: 4
Što se plavuša tiče, one jednostavno nemaju egzotičnu lepotu i retko kad ostavljaju neki bitan pečat vezano za epitet tipa "ribetina"..ipak bih izdvojila
recimo Sofiju Vergara dok je bila u plavoj fazi...to je po meni ono što i treba plavo da bude, prirodna i nežna lepota u svakom smislu u suprotnom
uvek predje u vulgarno..

268000-33.jpg

Poslednja izmena:
samo vas gledam i smejem se - gomila žena koja postuje i komentariše s ljubavlju slike belosvetskih lepotica...

....a nešto se mislim, da muškarci otvore temu na kojoj postuju slike drugih polugolih muškaraca sa komentarima "ovo je moj ljubimac..." odma bi bilo belaja... :lol:

priznajte da nije pošteno...

samo vas gledam i smejem se - gomila žena koja postuje i komentariše s ljubavlju slike belosvetskih lepotica...

....a nešto se mislim, da muškarci otvore temu na kojoj postuju slike drugih polugolih muškaraca sa komentarima "ovo je moj ljubimac..." odma bi bilo belaja... :lol:

A sta je cudno? Brdo zena bi probale valjanu ribicu, slabo koji muskic bi ista sa nekim "zgodnim" muskarcem. That is just the way it is.

Mjok , msm pre bi ti neki kompleksasi kenjali nego zene :)))
Ja nekada stavin na film i video , ima tema koje glumce cenite ili tako nesto po pitanju fizickog izglea itd...Tu svi stavljaju i muske i zenske ...Msm nije neka nauka prepoznati lepo , fora je samo sto te jedno privlaci (zensko) , a drugo odbija(musko) .
Al' opet mos da vidis , ko sto mos da vidis kad je neko ruzan

A sta je cudno? Brdo zena bi probale valjanu ribicu, slabo koji muskic bi ista sa nekim "zgodnim" muskarcem. That is just the way it is.

зар је толико чудно да жена (или мушкарац) имају своје омиљене фаце, људе који су им на неки начин занимљиви, лепи, шта год.

Жене су ту отвореније, мушкарци се плаше (неоправдано) да ће их сматрати педерима.

Poslednja izmena od moderatora:

Pa to jeste ...ali fora je da mozes da provalis kad je neko gadan ili obrnuto , samo sto ti se na zensku reaguju signali , a na musko fala bogu ne ...Meni prva pomisao kad vidim nekog ko dobro izleda , u ovaj ako je makar malo pametan ima da uziva u ribicama ....a ne volim da vidim golo musko ni na filmu vata me muka

У питању је естетика, пријатељу. Лепи мушкарци и лепе жене су дар природе.

Naravno :)))

- - - - - - - - - -

Е будало, зар је толико чудно да жена (или мушкарац) имају своје омиљене фаце, људе који су им на неки начин занимљиви, лепи, шта год.

Жене су ту отвореније, мушкарци се плаше (неоправдано) да ће их сматрати педерима.

Tacno :ok:

...muška lepota je diskutabilna čak i iz ženskog ugla gledanja..:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back