- Poruka
- 50.255
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta fali sesima,misim ja sam ozbiljno misio mackica![]()

samo vas gledam i smejem se - gomila žena koja postuje i komentariše s ljubavlju slike belosvetskih lepotica...
....a nešto se mislim, da muškarci otvore temu na kojoj postuju slike drugih polugolih muškaraca sa komentarima "ovo je moj ljubimac..." odma bi bilo belaja...
priznajte da nije pošteno...
samo vas gledam i smejem se - gomila žena koja postuje i komentariše s ljubavlju slike belosvetskih lepotica...
....a nešto se mislim, da muškarci otvore temu na kojoj postuju slike drugih polugolih muškaraca sa komentarima "ovo je moj ljubimac..." odma bi bilo belaja...
))A sta je cudno? Brdo zena bi probale valjanu ribicu, slabo koji muskic bi ista sa nekim "zgodnim" muskarcem. That is just the way it is.
Е будало, зар је толико чудно да жена (или мушкарац) имају своје омиљене фаце, људе који су им на неки начин занимљиви, лепи, шта год.

A sta je cudno? Brdo zena bi probale valjanu ribicu, slabo koji muskic bi ista sa nekim "zgodnim" muskarcem. That is just the way it is.
Ovo neki ocajan pokusaj negiranja da ste malo vise BI od muskaraca?
Nije upalio, jebbi ga.![]()
У питању је естетика, пријатељу. Лепи мушкарци и лепе жене су дар природе.

У питању је естетика, пријатељу. Лепи мушкарци и лепе жене су дар природе.
))Е будало, зар је толико чудно да жена (или мушкарац) имају своје омиљене фаце, људе који су им на неки начин занимљиви, лепи, шта год.
Жене су ту отвореније, мушкарци се плаше (неоправдано) да ће их сматрати педерима.

Dobro...
Oprosti, izviniiii....![]()

...muška lepota je diskutabilna čak i iz ženskog ugla gledanja..![]()
Meni kad je lep neki muškarac, to je pouzdan znak da ima nešto žensko u njegovoj lepoti...

Meni kad je lep neki muškarac, to je pouzdan znak da ima nešto žensko u njegovoj lepoti...
Глупости. Вероватно виђаш само набилдоване дебеловрате ћелавце.