xella
Veoma poznat
- Poruka
- 14.341
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ova devojka mi je prezgodna, volim veliku razliku izmedju kuka i struka. Samo da su grudi manje, srazmernije.

Koji photoshop sine![]()

gledam je gledam a sve vreme imam samo jednu misao...sta ova zena da obuce a da ne bude vulgarna...pokusavam da je obucem pristojno i da izgleda lepo a ne mogu
Preterase bas , sise do kolena , pupak kao bazen , a strukic malecak , aha vazi![]()

gledam je gledam a sve vreme imam samo jednu misao...sta ova zena da obuce a da ne bude vulgarna...pokusavam da je obucem pristojno i da izgleda lepo a ne mogu

zasto manje![]()
i njenih, odabrala bih svoje jer mi zene sa bas velikim grudima izgledaju prekrupno.

To je samo moj ukus. Naravno da ni ovima nista ne fali, ali je tema takva da trazimo dlaku u jajetu.
Ja licno volim manje, koje strce uvis. I da treba da biram izmedju ovih mojih "grudi, gde ste?"i njenih, odabrala bih svoje jer mi zene sa bas velikim grudima izgledaju prekrupno.
( Ove su npr. po mom ukusu Pogledajte prilog 337359)

Kako ko... ima nas koji nismo tolike picayzle...Naravno da ni ovima nista ne fali, ali je tema takva da trazimo dlaku u jajetu.