RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ima lepe oci...mislim na ovu lansovu kardasijanovu
lepa je mala, al to je ono slatko lepa, nije ribetina lepa, sto nikako nije lose da me ne shvatite pogresno, samo je drugi tip lepote....ako me razumete :lol:

Poslednja izmena:
ima lepe oci...mislim na ovu lensovi kardasijanovu
lepa je mala, al to je ono slatko lepa, nije ribetina lepa, sto nikako nije lose da me ne shvatite pogresno, samo je drugi tip lepote....ako me razumete :lol:

Ja te razumem , elaborirali smo to kad si mi stavila cuclu usta :lol:
Kad smo imali diskusiju do dugo u noc :lol:

- - - - - - - - - -

Pa to slatka je u fazonu mladje sestre, da je vodis na sladoled i ringispil, nije ribetina da je razvalis od karranja :lol:

Pa sad khm , kacio bih ti neke slike al' necu , kapiram da bi promenio misljenje ;)

Ja te razumem , elaborirali smo to kad si mi stavila cuclu usta :lol:
Kad smo imali diskusiju do dugo u noc :lol:

- - - - - - - - - -

Pa sad khm , kacio bih ti neke slike al' necu , kapiram da bi promenio misljenje ;)

ne oprastas mi cuclu a :lol: nije bilo zlonamerno da me ne shvatis pogresno, samo zezanje ;)

a vid sad ovo
autic-1.gif
jel ti vise odgovara ovaj uzrast :zcepanje:
;)

ps daj te slike :zper:

ne oprastas mi cuclu a :lol: nije bilo zlonamerno da me ne shvatis pogresno, samo zezanje ;)

a vid sad ovo
autic-1.gif
jel ti vise odgovara ovaj uzrast :zcepanje:
;)

ps daj te slike :zper:

Ma oprastam , samo kazem da znam na sta mislis jer mene si u taj kos ubacila neko vece to oko takve lepote :lol:
Ma ne uzimam ja to za zlo, bolje je tako , kad budem imao 30 aj cu vikati da imam 24 :mrgreen:

Koje slike zelis , ja sam se uspucao od jutros , stavih pet sest komada ovde :D :lol:

Ma oprastam , samo kazem da znam na sta mislis jer mene si u taj kos ubacila neko vece to oko takve lepote :lol:
Ma ne uzimam ja to za zlo, bolje je tako , kad budem imao 30 aj cu vikati da imam 24 :mrgreen:

Koje slike zelis , ja sam se uspucao od jutros , stavih pet sest komada ovde :D :lol:

znam secam se, da si bf, i dalje tako mislim, a to nikako nije negativno, taman posla, raznih tipova faca ima ima, raznih tipova lepote, ruznoce...
i meni su ranije govorili da imam tu deciju facu, i stvarno je umelo da pravi cak i probleme, ne shvate te bre ljudi ozbiljno
sad u poslednje vreme pomesano neko mi kaze dete neko gospodjo uzivo, ne znam vise sta da mislim :rida:

e pola tvojih fotki meni nece da se ocita, mnogo ti velike za ovo moje staro sokocalo :aha: nema ni veze....nisu jedine koje nece da se ocitaju :lol:

nego za ovu malu kardasijnovu kazes jacobu imas i explicitnije njene fotke, daj more :zper:

]znam secam se, da si bf, i dalje tako mislim, a to nikako nije negativno, taman posla[/B], raznih tipova faca ima ima, raznih tipova lepote, ruznoce...
i meni su ranije govorili da imam tu deciju facu, i stvarno je umelo da pravi cak i probleme, ne shvate te bre ljudi ozbiljno
sad u poslednje vreme pomesano neko mi kaze dete neko gospodjo uzivo, ne znam vise sta da mislim :rida:

e pola tvojih fotki meni nece da se ocita, mnogo ti velike za ovo moje staro sokocalo :aha: nema ni veze....nisu jedine koje nece da se ocitaju :lol:

nego za ovu malu kardasijnovu kazes jacobu imas i explicitnije njene fotke, daj more :zper:

Ma znam , ja da mogu da biram opet bih izabrao isto :D Jbg jer i meni se takve svidjaju, a i ja takvima , tako da sam miran sa te strane ;)
A ovo sto si rekla je 100% tacno , niko te ne shvata ozbiljno , misle da si automatski prevarant(zene) , ili jos gore misle da nisi za akciju i rekaciju muski ( tipa saka nos patos ) , pa cesto se iznenade demantom , msm muski :lol:
Valjda zato dicaprio nikad nije glumio supermena :lol::lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back