RIBETINA!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Северина је толико огавна да је то чудо једно, са оним устима као патка, и са пластиком на себи.. И волео бих да ми неко каже шта је то лепо на њој па се сви ложе?

sad si ti licemeran...
da je baš toliko "ogavna" kao što je mnogi ovde predstaviše, baš i nije;)

Маме ми рођене не бих са њом кокице појео, а не био... Иначе на пдф мушкарци имаш део као ''жене којима не би бла бла'' не знам ни ја како већ, када су стављали слике ружних жена из јавног дела, видећеш да сам поставио и њу..

ok, nije ti lepa...al ne možeš da kažeš da nije zgodna:think:

То ни не покушавам да кажем...

Само нећемо да мешамо згодне са рибетинама или лепим... То су два различита појма.. Једно је атрактивна, а друго је рибетина, или лепа жена-девојка..

И Карлеуша је атрактивна, где год уђе сви је примете, али то не значи да је рибетина, и да је лепа, далеко од тога..

pa ribetina ni ne mora da bude lepotica:think:

То је тебе баш неко слагао... Мсм ајде кад мушкарци лупе тако глупост, али како то женско да уради.. Мсм ја разумем кад мушкарац види добро дупе па одлепи, па му је та рибетина и да је смешна као виц, али рибетина је нешто сасвим друго... Није поента само бити згодна да би била рибетина... Ова патка са клипа просто не може бити рибетина.. Може само идиотима који се ложе на то што је популарна или су гледали њен порнић па шиљили као клинци...

Marija-Karan-01.jpg

117982_zabmint_hs.jpg

anica%2520dobra-4.jpg

Природне све три... И бар десет пута веће рибетине од горе наведене патке.

Ма тачно, само не могу да верујем шта људи причају хаха : ))

Е да, видео сам и твоје слике на љис-у... Глупо ми било да копирам па да стављам у домен рибетине... : )) хаха

хахаха имам инспирацију за форе вечерас не би веровала...

Мада ме стварно подсећаш на Аницу... Него нисам у фазону да делим комплименте тако... : ))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back