Ribe

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne verujem u horoskope ali je l moze neko da mi kaze kako naterati ribu da umukne,ribu kao horoskopski znak...
Kako da ucuti shta na ovom svetu treba uraditi da se dodje do tog blazenstva zvanog tishina u njenoj blizoj ili daljoj okolini?
Mnogo puta dok ta i ta persona riba pricha,zamishljam kako joj koncem ushivam usta samo da bi u tom trenutku osetio muk tishine...ma koliko stvar bila dosadna i trvijalna i ma koliko ponavljao da te ne zanima,ona ce da gnjavi,i da gnjavi i da gnjavi i pricha i pricha i picha dok ne ispricha sve shto je naumila...a onda ce se uvatiti sledece teme...i tako u krug...
Zashto ribe vole toliko da prichaju?
Ima li nachina naterati ih da umuknu?

Fixa, tako me zabole sta mislis o meni... ljudi oko mene me obozavaju, your problem sto ne mzoes to da skontas... whatever... blizanci su takvi, uvek kontriraju, cak i kad i nisu u pravu...

Alex , blizance da ne diras ... lol ... ne sad ozbiljno , moze opasno da boode kad si blizanac , treba ti nesto da te izbalansira da se tako izrazim ... 8) :-o :eek:

alex opusteno, nek ti bude idol ko god;
samo mi je krivo kad procitam da nasa deca imaju takve zivotne zelje, pored sijaset drugih stvari i ljudi.

Poslednja izmena:
Banshee , ne filozofiraj roll ...

Fixa , znas Gemini vise utice na osobu kad ti je rising sign nego kad ti je Sunce u tom znaku ...
A tebi je rising sign , tj. u prvoj kuci , tj. podznak ...
E , i Banshee je isto ? Jel da ?
8) :-o :eek:

Ja nemam idole!!! To je glupo! Ja sam unikat, zivim u skladu sa osecanjima, ne glumim nikog i ne pretvaram se, ako me volite ovakvog - ql, ako ne - I don't give a damn...

Strela:"Шкорпије су осветољубиве (до аутодеструктивности), посесивне, агресивне... Ако осете "крв", задаће ти коначан ударац и то с леђа."

Shkorpije kada zavole nekoga postaju verne kao nijedan horoskopski znak. Vrlo su odgovorne i racionalne, i sa njima uvek znash na chemu si.
Chesto su radoholichari...zatvorenije su...
I taj opis koji si ti dala nastupa tek kada ih neko zaista vrlo povredi.
Hladne su spolja, ali gore iznutra...
Kada vec pishemo o nekom znaku, lepo je napomenuti i dobre karakteristike.
I agresivnost je pre odlika jarcheva nego shkorpija.

Ovo se odnosilo za ono I'm a boy ... zezam se ...

A ja ne mrzim ni jedan znak , svi su do yaya ... kad kazem ovo je najbolje , ovo je najgore , uglavnom se zezam , valjda ste primetili ...
8) :-o :eek:

Back