Ribe

Ne verujem u horoskope ali je l moze neko da mi kaze kako naterati ribu da umukne,ribu kao horoskopski znak...
Kako da ucuti shta na ovom svetu treba uraditi da se dodje do tog blazenstva zvanog tishina u njenoj blizoj ili daljoj okolini?
Mnogo puta dok ta i ta persona riba pricha,zamishljam kako joj koncem ushivam usta samo da bi u tom trenutku osetio muk tishine...ma koliko stvar bila dosadna i trvijalna i ma koliko ponavljao da te ne zanima,ona ce da gnjavi,i da gnjavi i da gnjavi i pricha i pricha i picha dok ne ispricha sve shto je naumila...a onda ce se uvatiti sledece teme...i tako u krug...
Zashto ribe vole toliko da prichaju?
Ima li nachina naterati ih da umuknu?

:lol: :lol: e bash sam se nasmejala....
ja sam riba (u horoskopu) i tachno je..da volim da pricham..
pogotovo kad pochem svoju blizu okolinu da smaram..... oni me vechito pitaju : ''gde se ti iskljuchujesh?!'' ...
ne znam u chemu je fora...ali znam da to nekad radim i namerno....kad mi je dosadno....(:

ja mislim da su lavovi histerichni....i ne kontaju shale....
sve shvataju ozbiljno... i dosta misle na sebe...
bar po lichnom isklustvu sa njima...(brat,tetka,baba....+ drugarice..)

ne kazem ja da ne gotivim lavove..nego im je to tako u krvi....ali naravno,nisu svi isti...
kako moze milijarde ljudi na planeti biti istog karaktera...horoskop je sranje...
kojom magijom oni meni mogu reci shta ce biti sa mnom,ili shta ce se meni i josh milion ljudi,desiti danas :lol::lol:

E , da ja sam blizanci , ali to nema mnogo veze ... astrologija je mnogo vise od polozaja Sunca u natalu ... tako da naucite malo vise ... 8) :-o :o

@Lexa - Onda ne komentarisi ono sto ne znas ... mogu i ja sad da pricam o molekularnoj biologiji , al to ne bi imalo mnogo smisla ...
@Katy - Jeste , slusa se ... kakve veze sad sa ucenjem astrologije ima statistika ?
8) :-o :o

I sve je to lepo shto ste vi to shto jeste u horoskopu....ALI kakve to veze ima sa mojim pitanjima?Shto mi niko ne odgovori?Kako naterati ribu da utjuti?

Ja ne znam da li sam shkorpija ili strelac? Kako da reshim problem?
Froz jel mozesh da mi pomognesh, kada nadjesh reshenje za tu ribu?:lol:

Back