Ribe

• Začetnik teme Začetnik teme Derer
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne verujem u horoskope ali je l moze neko da mi kaze kako naterati ribu da umukne,ribu kao horoskopski znak...
Kako da ucuti shta na ovom svetu treba uraditi da se dodje do tog blazenstva zvanog tishina u njenoj blizoj ili daljoj okolini?
Mnogo puta dok ta i ta persona riba pricha,zamishljam kako joj koncem ushivam usta samo da bi u tom trenutku osetio muk tishine...ma koliko stvar bila dosadna i trvijalna i ma koliko ponavljao da te ne zanima,ona ce da gnjavi,i da gnjavi i da gnjavi i pricha i pricha i picha dok ne ispricha sve shto je naumila...a onda ce se uvatiti sledece teme...i tako u krug...
Zashto ribe vole toliko da prichaju?
Ima li nachina naterati ih da umuknu?

Hc shibanje ..ahahahaha...:lol:
A shta si ti u horoskopu?

Ja se do sada provereno perfektno slazem sa shkorpijama. Ujak sa kojim zivim i kog obozavam je shkorpija / rak, i josh jedna osoba sa kojom sam se extra slagala je bila shkorpija / strelac. Za sve ostale nemam vishe pojma.
Bila sa blizancem, strelcem, lavom...i nekako svakom nadjem manu koju ne mogu bash da prihvatim. A vala i ja sam specifichna. Volim teshke osobe, pa to ti je...
Sad kad razmishljam o drugarstvima, najbolje sam se slagala sa ovnovima, prema bikovima sam ravnoduzshna (mnogo su dosadni) (iako mi je najbolja drugarica bik), sa ribama sam se do sada extra slagala, iako sam mislila sasvim suprotno, vage ne podnosim...za ostale nemam pojma...

Sta fali skorpijama?

Шкорпије су осветољубиве (до аутодеструктивности), посесивне, агресивне... Ако осете "крв", задаће ти коначан ударац и то с леђа.

Pochni vishe da je ljubish,ako ti je riba.. ;)
Ako ne... jedini nachin je da joj kazhesh da smara i to shto surovije,jer ce tako biti povredjena i ucutace.....ali,eto onda imash drugi problem....
Ja sam Riba ..i mnooogo volim da pricham,tako da... ne ochekujem mnogo,ono..bar da se prave da me slushaju....
imajte razumevanja za nas,molim vas :lol:

ja sam bik/blizanac, na ovom blogu zelim da se odreknem alexe kao pripadnika naseg krda, jer svojim spisom zivotnih zelja blamira ovaj horoskopski znak.

Odreknes??? A koj' si mi ti kuratz da me se odreknes?
Btw, zabole me sta mislis o meni, svi koji me znaju kazu da sam super lik i ql, a takvi kao sto si ti mogu da mi pljunu pod blog :p

bik i to je dovoljan razlog da javno iskazem potrebu kako nam sramotis znak svojim spiskom zhelja.

"...ja volim britni spirs, ja sam dobijala nagrade, svi koji me znaju kazu da sam super lik..." :roll: pa ti si tezi slucaj nego sto sam mislio...

Back