Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sretjna nova godina drage Ribe!
Zhelim vam puno ljubavi, ostvarenje svih zhelja,
mnogo uspeha i dobrog zdravlja..
santa.gif

LJUBAVNE PROGNOZE

Početkom godine mučiće vas dilema da li da ostanete s partnerom ili da zauvek završite vašu vezu. Imaćete utisak da vaš partner ne ispunjava vaše standarde. Mislićete da nije dovoljno pametan, da vam ne pruža vam materijalnu sigurnost, da nije dovoljno lep i da nikada nije tu kada vam je najviše potreban. Da ne biste lupali glavu oko toga, potrebno je samo da se zapitate da li ga još volite. Ako je vaš odgovor ne, onda je vreme da završite tu vezu.
Ukoliko ste pak slobodni, imaćete priliku da upoznate jednog šarmantnog Bika koji će osvojiti vaše srce. Ako želite da vaša veza potraje, potrudite se da Biku svakoga dana date poneki razlog da vas ponovo osvoji.
Pred sam početak leta stišaće se strasti i biće vam neophodan odmor. Ukoliko ste odlučili da ostanete s partnerom, opustite se i uživajte u svakom danu koji provedete zajedno. A ako ste sami, onda znajte da vas očekuje zanimljiva letnja avantura. Upoznaćete osobu zbog koje će vam zaigrati srce i taj osećaj ulepšaće vam celo letovanje.
U septembru postoji mogućnost da postanete deo ljubavnog trougla. Ako možete, nemojte u njega ni ulaziti jer ćete biti povređeni. Mnogo ćete patiti i biće vam potrebno puno vremena da povratite dobro raspoloženje.
Zbog loših planetarnih aspekata zima neće biti dobar period za vas.
Bićete tužni i depresivni bez bilo kakvog konkretnog razloga, a to će se i te kako odraziti na vašeg partnera. Potrudite se da što brže izađete iz te loše faze da ne biste zbog toga imali bespotrebnih problema.

PARTNERI
Savršeni: Blizanci, Škorpija, Jarac
Pogrešni: Bik, Vaga, Strelac

Josh puno toga interesantnog, pogledajte na:
http://www.blic.co.yu/proricanje_sudbine.php

90% Riba koje znam su sa Vagama, ali mislila sam
da pogledam, da li bash njoj odgovara takva kombinacija.
Negde sam skoro prochitala, da Vage ipak, ne mogu da se
ostvare pored drugih znakova, koliko mogu pored Vodolije. :D

90% Riba koje znam su sa Vagama, ali mislila sam
da pogledam, da li bash njoj odgovara takva kombinacija.
Negde sam skoro prochitala, da Vage ipak, ne mogu da se
ostvare pored drugih znakova, koliko mogu pored Vodolije. :D
Eto ni mene nije zaobisla jedna vaga... Po meni je to super kombinacija ali samo ako su oboje tolerantni... Ja pricam o kombinaciji ona riba/on vaga... Fizicka privlacnost je ogromna ;)

Back