Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bash mi je drago! :)

Ajmo malo o tome
kakvi ste bili kao deca..

Kako se setjate detinjstva? Shta vam najvishe
nedostaje iz tog perioda? Jeste li imali neki nadimak?

Imate li josh uvek drugove iz detinjstva?
Hajmo Ribe..

Postavila sam ovu istu raspravu i na temi o mom znaku,
nadam se da je i za vas ova tema inspirativna. ;)[/QUOT

kao dete?... napolju od jutra do mraka, glavni pokretac igre, vrlo mastovita- stalno sam izmisljala nove zanimljive igre za nas, decurliju iz zgrade...skoro sva moja prijateljstva traju jos od detinjstva. lepo je biti dete riba :)

Ljubavni horoskop

I dekada (od 19.februara do 28(29).februara )

Gorko razocarenje ocekuju ove osobe ako ne shvate da idealizam cesto zahteva nemoguce. Ne bi trebalo da se vezuju za osobe rodjene u znaku Vage, jer znaju da kritikuju i traze "dlaku u jajetu", zato je moguce da nikad nece ozeniti ili udati. Ovim pravim romanticarima mogu pomoci osobe rodjene u znaku Raka i Skorpije.

II dekada (od 1.marta do 10.marta)

Devojka rodjena u ovom periodu sanja o ljubavi jos dok njene vrsnjakinje zive kao deca. Retko je prva ljubav srecna za nju. Ona fizicki rano sazreva i obicno se vezuje za starijeg coveka. Ima urodjenu moc da privlaci jake ljude, jer joj intuicija pomaze da ih drzi uz sebe. Osobe ovoga znaka spolja deluju cutljivo, hladno i nezainteresovano. Ali ako istinski ljube one su poverljive i apsolutno verne. Njihovom temperamentu odgovaraju osobe rodjene u znaku Raka, Skorpije ili drugoj polovini februara.

III dekada (od 11.marta do 20.marta)

Moral ovih osoba ugrozen je pre braka njihovom labilnoscu. Osetljivi su na komplimente, mogu se lako pridobiti poklonima i malim paznjama. Imace nelagodnosti sa okolinom, jer tesko shvataju da nisu svi tako strasni i nestrpljivi kao sto su oni sami. Na nekom putovanju sresce osobu rodjenu u znaku Raka, Skorpije ili Ribe, koja ce im biti mnogo vise nego prolazna avantura. Eventualni brak sa takvom osobom bice za njih vrlo srecan, ali ako shvate da ipak ne mogu svi ljudi biti potpuno isti.

Ljubavni horoskop

I dekada (od 19.februara do 28(29).februara )

Gorko razocarenje ocekuju ove osobe ako ne shvate da idealizam cesto zahteva nemoguce. Ne bi trebalo da se vezuju za osobe rodjene u znaku Vage, jer znaju da kritikuju i traze "dlaku u jajetu", zato je moguce da nikad nece ozeniti ili udati. Ovim pravim romanticarima mogu pomoci osobe rodjene u znaku Raka i Skorpije.

pa ovo je uzasno! kakav bedak...:(

Vladar 7. kutje ti je u trigonu sa Venerom,
shto je jako lepo, ali zato - ostatak horoskopa... :(

Nije bash za javnost.. :?

Venera ti nije na 27. stepenu.. shto je takodje dobro, za tvoje
neosnovane strahove ;)

Mnogo teshkih aspekata imash.. :?

hvala stormygirl sto si se potrudila da mi odgovoris na pitanje, bas lepo od tebe. znaci udacu se :) malo si me uplasila za ovo ostalo, reci bar nesto, ti proberi sta mozes u javnosti, a sta ne... naravno ako ti nije problem.

uh :(... ova astrologija je cudo! interesuje me da li je taj los period prosao i da li me uskoro ocekuje nesto lepo na ljubavnom planu? izvini sto te mucim u ove sitne sate stormygirl, beskrajno ti se zahvaljujem...

Shta plashi Ribe

Plashi je sve zhivo

Na lestvici znakova zodijaka koji najvishe naginju strahu, chelno mesto, bez sumnje, pripada Ribama. Njihovi strahovi zapravo predstavljaju zbir strahova svih ostalih znakova zodijaka i teshko je precizno izdvojiti chega se najvishe plashe. Njihov dijapazon strahova ukljuchuje telesno nasilje, pretnje i uvrede, samotju i odbacivanje, bolest i smrt, a posebno se boje duhova, vampira i drugih chudovishta i likova iz bajki. U skladu s okolnostima u kojima zhive, pokazuju strah od katastrofa, vlasti, vojske i sistema uopshte. U stalnom su strahu od nereda i prirodnih katastrofa, a i obichna guzhva i buka, izazivaju u njima nelagodu koja se granichi panikom. Usprkos tome zaista dugachkom popisu strahova, Riba ima sposobnost pronalazhenja izlaza i iz najtezhih situacija, tako da nije sasvim paralizovana u trenucima krize.

Gradjevinski horoskop

Dizalica (19. 2. - 20. 3.)

Rodjeni u znaku dizalice su, logichno, vitki, visoki i chvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se chesto dogodi da im zaliju stopala u beton. Da se ne prevrnu.
Dobro se slazhu sa Meshalicama.
Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu, kao i dobrom siru i jagnjetini sa razhnja.

Gradjevinski horoskop

Dizalica (19. 2. - 20. 3.)

Rodjeni u znaku dizalice su, logichno, vitki, visoki i chvrsti. Malo nestabilni kao osobe, pa im se chesto dogodi da im zaliju stopala u beton. Da se ne prevrnu.
Dobro se slazhu sa Meshalicama.
Dizalice su ljudi koji su tihi, oprezni i skloni magiji, misticizmu, kao i dobrom siru i jagnjetini sa razhnja.

Stormygirl pa ti si neumorna.. ;) Svaka cast! Samo ti i osvezavas ove teme...:)

NOVA TEMA:

Napishite mi gde vam se u horoskopu nalazi Fortuna?
Simbol joj je zaokruzheno X.

Fortuna ili tachka sretje, spada medju najpoznatije arapske tachke. Ona predstavlja izliv snazhne energije Mesecheve faze, a kroz polozhaj koji zauzima u znaku i/ili polju (kutji) usmerava energiju koju posedujemo i sugerishe nam na vezu koju treba da ostvarimo sa spoljashnjim svetom. Fortuna ukazuje na koji nacin treba da integrishemo svesni i nesvesni deo nashe lichnosti, i ujedno ona nagradjuje svaki ispravan potez koji uchinimo (sinonim za fortunu je i zlatni tjup).

Nash zadatak je da razvijamo osobine koje donosi karakter znaka u kome se nalazi Fortuna, kao i da kultivishemo polje (ili kutju) koje ona zauzima. Zauzvrat kao afirmacija ili nagrada, ochekuje nas istinsko i vrhunsko ispunjenje kroz karakter odredjenog znaka ili polja.

Back