Kobac20
Aktivan član
- Poruka
- 1.327
Lipo.Meni omiljena kompozicija na klaviru :
Ja nemam omiljenu, samo trenutno favorizujem Baha, a to se stalno menja.
Ovo jedna od Šopenovih mazurki koje volim:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lipo.Meni omiljena kompozicija na klaviru :
Aham, jaako puno Ovnova u umetnosti. Doduše od onih koje poznajem se vidi zašto su to što jesu nevezano za Ovna, tipa: So0Ve, So0Mo, Merkur i Venera u Biku ili Ribama, i tako...Ovnovi su daroviti za umetnost, dosta velikih kompozitora je rođeno u ovom znaku, a i poeta, pisaca. Koliko god im nepristajala ta stigma, takav izričaj im nije nimalo stran, ma koliko se neko trudio da to "opravda" kroz susedne zodijake i priču o celokupnoj n.k.
....

Uvek se iznerviram kad mi neko kaže: "Zar u ovo doba?". Ja uopšte nemam problem s tim koje je doba.
Volim noći da provodim na ulici u šetnji. Obiđem ceo grad, nema ljudi, osećam se slobodno.
Nedavno sam se družila sa kozama. Prate me, a kad krenem ka njima - beže. I tako mi je izazov bio da jednu na prevaru ćapim za nogu.![]()
Uvek se iznerviram kad mi neko kaže: "Zar u ovo doba?". Ja uopšte nemam problem s tim koje je doba.
Volim noći da provodim na ulici u šetnji. Obiđem ceo grad, nema ljudi, osećam se slobodno.
Nedavno sam se družila sa kozama. Prate me, a kad krenem ka njima - beže. I tako mi je izazov bio da jednu na prevaru ćapim za nogu.![]()
ugrizla kao grizli. A ja mislio ti kobac pa kljucas.
. Samo ne valja da uhvati svitanje. Najbolje tamo oko dva i tri... cetiri tu i tamo. Mislim na izlazak pa vracanje, setnje mogu i oko 11, 12.Evo jednog riblje - devičanskog kolektiva, u koji je upala i jedna Vaga. I o čemu će ovako zanimljiva grupa znakova da peva drugo nego o drogama i nastranom seksu. Jedan od mojih omiljenih bendova, neprevaziđeni :
Inače, prvi bend koji potpuno otvoreno peva o heroinu u vreme kada su Bitlsi sa pesmom Lusy in the Sky with Diamonds napravili bum.
"Heroin is my life and my wife"
Lu Rid
Posle se ipak oženio sa Lori Anderson