Ribe u horoskopu

• Začetnik teme Začetnik teme Muskarci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зашто би неко уопште покушавао да повреди и сломи Рибу? :confused:

Хајде разумем да неко има мотив да нпр. руинира Јарца - Јарац је стамен знак, издржљив, моћан, и изазов би био за неког да стену (Јарац) разбије, али Рибе? Која је поента изаћи на црту Рибама? :dontunderstand:

Рибу је најлакше повредити... Важи за најосетљивији знак. Кад ти је Сунце у Риби душа ти дође као лист папира... :(

Poslednja izmena:
:rtfm:
b1194664cc576f1beda159cf881d2993.jpg

Prilozi

• 5f526a5ae21219f8a928eb389e8343b3.jpg
    5f526a5ae21219f8a928eb389e8343b3.jpg
    32,1 KB · Pregleda: 9
Poslednja izmena:
Dean Winchester u seriji predstavlja Vodoliju, ali u realnosti je glumac Ribe u horoskopu.

Sam Winchester u seriji predstavlja Bika, ali u realnosti je glumac Rak u horoskopu.

dean-working-with-a-drink-4551.jpg

SE12E14 jedna od boljih u poslednje vreme. :ok: I to baš tokom vladavine Riba.

Eво једног типичног примера односна мушкарца Рибе са девојком:

Она: Како си?
Он: Добро...

НИЈЕ ДОБРО!
Мушкарцу Рибе је сарказам у свакодневној употреби.
Његово "добро" може да има двоструко значење.
Као резултат тога она га оптужује да ју је слагао. :(

Савет: Слушајте како изговара сваку реч и читајте између редова ,а најбоља ствар је да га повремено дрмнете. Ту нема грешке. ;)

Poslednja izmena:
Рибе су једини знак који Шкорпија не може да манипилуше зато се тако и привлаче као магнети , што сам и сам видео. :per: Кхмм... не питајте ... :hahaha:

Друга комибинација је Рибе - Девица damn it ... тај комбо перфекције. READY TO RULE THE WORLD. :D

Мада и остала два земљана знака се веома добро слажу са Рибама јер јој пружају сигурност. и самим тим Риба не пада у стања конфузије. :cool:

А , Рибе - Рак ти је љубав на први поглед предоређена за инстант брак ,права телепатска љубав , али им фали оно нешто...ваљда беба.... :heart:

Да се не лажемо.
Мушкарац Рибе је за даме одличан пријатељ , заправо најбољи којег она може имати ,али за везу ... ми смо најтежи за одржавање. :neutral:

Poslednja izmena:
Hahah vodurine. Vatreni su mi uvek bili dobri prijatelji, a vodeni su duše moje duše.
Sad sam skontala da su ljudi sa kojima najviše komuniciram sve vodeni tipovi. I sa Škorpijama se savršeno slažem, uvek dolazimo do zaključka da smo isti. Slično se sličnom raduje.

Мушка Шкорпија се супер скаже са женом Раком у свему , обрнута комбинација боље да остане на пријатељству.
Мушка Шкорпија не скаже се добро са женом Рибом , јер је може повредети својим ставом , док обрнута комбинација је оличење страсти.

Ја сам приметио да са воденим знаковима доста добро комуницирам , мада мени више прија једна луда Водолија , јер само она може да ме испрати када причам.Од ватрених имам једног Лава и Стрељачицу , као и давно једног Овна. И истина да им је кратак фитиљ. :D

Poslednja izmena:
Najbolji drug mi je Riba sa Merkurom i Marsom u Vodoliji. Brzo priča, svi ga vraćaju sem mene. Jer i ja sam od onih što brzo pričaju, imam Merkur u kvadratu sa Marsom. Mi se razumemo međusobno, a drugi nas jok. Mora sve da se ponovi.

Sa Vodolijama se nešto ne družim sada ali eto, imam tu Ribu i jednog Jarca, oboje ludi 100% i imaju jak upliv Vodolije.
Među normalnijim ljudima uvek ispadam ludača i važnim za čudaka, ali pored njih sam nevinašce. Mogla bih knjigu da napišem o nekim doživljajima s njima, da ljudi plaču od smeha.

Drugarica Riba/Ovan sa Mesecom u Strelcu me je par puta umalo lišila života jer je zbijala šale dok sam pila kafu. Konobar jednom prišao da vidi treba li hitna da se zove.

Od vatrenih ranije samo sa Ovnovima, danas samo sa Strelčevima. Strelčevi mi svakako više prijaju, nema nikakvog takmičenja među nama.

Мојa четири друга које имам укупно су: Водолија , Лав , Шкорпија и ми смо толико луди да смо се прогласили Четири Јахачем Апокалипсе пошто где год дођемо рушимо и луди смо 1000000%. . Овако појединачно смо нормални ликови ,а имам још једног који је Јарац ,додуше рекло би се не типичан , јако-јако осетљиво биће. Ја сам њему рекао да ја не дајем грош за људе около када сам за нешто у праву , чак и ако су ми породица , док он... :D

Poslednja izmena:
Знакови да вас мушкарац Рибе заиста воли:

-он је већ као мушкарац Рак развио планове за будућност са вама - свадбу , децу...комплет...али то прикрива...уосталом СВЕ ШТО ОН ЖЕЛИ У ЖИВОТУ СТЕ ВИ!
-постаје креативан и кроз креативност и писање показује љубав - романтика крајем 19. века...
-не изалазите му из главе 24/7!
-хоће секс са вама 24/7!
-постаје опсесиван (у преводу луд за вама дословно!)
-обожава вас као богињу - у преводу спреман је на све за вас због чега могу га остали видети као бескичмењака
-развија пасивну-агресију
-не постоји у његовом речнику: "move on" ... бориће се до последњег атома снаге за вас!
-постаје критичан ,али то често као и патолошку љубомору прикрива...
-ни случајно неко његовом идолу илити вама нешто лоше каже - здробиће га (и то ће пред вама прикривати).
-стално вам се враћа ... дап мора да напуни батерије...

:ok:

Која издржи...издржала је... :per:

Poslednja izmena:
Знакови да вас мушкарац Рибе заиста воли:

-он је већ као мушкарац Рак развио планове за будућност са вама - свадбу , децу...комплет...али то прикрива...уосталом СВЕ ШТО ОН ЖЕЛИ У ЖИВОТУ СТЕ ВИ!
-постаје креативан и кроз креативност и писање показује љубав - романтика крајем 19. века...
-не изалазите му из главе 24/7!
-хоће секс са вама 24/7!
-постаје опсесиван (у преводу луд за вама дословно!)
-обожава вас као богињу - у преводу спреман је на све за вас због чега могу га остали видети као бескичмењака
-развија пасивну-агресију
-не постоји у његовом речнику: "move on" ... бориће се до последњег атома снаге за вас!
-постаје критичан ,али то често као и патолошку љубомору прикрива...
-ни случајно неко његовом идолу илити вама нешто лоше каже - здробиће га (и то ће пред вама прикривати).
-стално вам се враћа ... дап мора да напуни батерије...

:ok:

Која издржи...издржала је... :per:

Pa gle... Ja sam sve ovo dobila od jedne Škorpije. :mrgreen:

Ја сам имао једну Шкорпијицу која ме је стално сликала , не прође ни тренутак , она мене услика и тако стално "те окрени се овамо, те окрени се онамо , те натегни се , те окрени лице овамо" ...на крају смо..добро нећу да детаљишем... :hahaha:

Poslednja izmena:
Ja ne volim da se slikam, ali meni je jedna Riba služila kao model. Svakakvih je tu slika bilo, neke baš nisu bile za javnost. Jednom sam zaboravila da namestim zaključavanje telefona, drugarica uzela da mi gleda slike i...počela sam se cepati kao luda da zamaskiram taj osećaj propadanja od blama. :zcepanje:
Najgore se osećam kada mi neko naruši privatnost. Nikad ne znam da li je bolje da glumim nešto i nasmešim se ili odmah skočim i ščepam za vrat zavirivača.

Back