lolla
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
A kakav bi trebala odogovor da da, uvijen u 5 papirica; da ga laze samo da se on ne bi raspekmezio ili shta vec....? Ne moze da podnese istinu? Jbg...._frajer_:Gazdarica:Tja, i meni se to desavalo, kad me je neko zanimao samo za neki neobavezni odnos, a ne za ozbiljnu vezu...
to treba da se naglasi u samom pocetku onda, glupo je da imas frajera i onda kad te on zavoli da mu kazes , ne ja nisam nista ozbiljno htijela s tobom.....ne razumijem kako mozes takav odgovor decku da das
Osim toga, cesto se desava da ni sami momci ne znaju shta hoce. iIstina retko
 al desilo mi se da sam usla u krajnje neobaveznu 'shemu' (on je podcrtavao tu neobaveznost!!!!) da bi on isto tako poceo na 5-6 sastanku da prica o deci i slicno...Na shta sam ja pokupila svoje krpice i otisla, jer mi nije to odgovaralo!
 al desilo mi se da sam usla u krajnje neobaveznu 'shemu' (on je podcrtavao tu neobaveznost!!!!) da bi on isto tako poceo na 5-6 sastanku da prica o deci i slicno...Na shta sam ja pokupila svoje krpice i otisla, jer mi nije to odgovaralo!Naravno, reci coveku da mi to nije odgovaralo je njemu verovatno bilo ravno udarcu groma.. Istina boli:/.