B
Beli machor
Gost
Aman, ljudi, mozda sam ja i glup, al' opet ne razumem... Da l' se kome od vas desilo da riba raskine zato sto ste joj rekli "volim te". Ja majke mi ne kapiram tu zensku psihologiju... muke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Tja, i meni se to desavalo, kad me je neko zanimao samo za neki neobavezni odnos, a ne za ozbiljnu vezu...
Gazdarica:Uh, sreca tvoja sto si stavio to "ne" ispred volim te...![]()
![]()
Gazdarica:Pu,pu,pu, pomjeri se s mjesta...![]()
Gazdarica:E, tako je mnogo bolje... :wink:
Sad mozes slobodno da me ne volis...![]()
Pa malo si nam info dao. Trebalo bi da opises svoj prethodni odnos sa njom. Koliko dugo ste bili iu vezi? Mozda se uplasila, mozda to nije zeleel nikako da cuje jer ne zeli da se veze za tebe. Ali najbitnije je da ti ne razbijas glavu s tim. Nadji drugu cicu. Vidi, pun ih je forum ! :wink:Beli machor:Aman, ljudi, mozda sam ja i glup, al' opet ne razumem... Da l' se kome od vas desilo da riba raskine zato sto ste joj rekli "volim te". Ja majke mi ne kapiram tu zensku psihologiju... muke...
Gazdarica:Tja, i meni se to desavalo, kad me je neko zanimao samo za neki neobavezni odnos, a ne za ozbiljnu vezu...
I naglasim odmah na pocetku... I njemu tako tada odgovara, ali poslije krene da trazi nesto vise od mene... I sta meni onda preostaje, nego da bjezim..._frajer_:Gazdarica:Tja, i meni se to desavalo, kad me je neko zanimao samo za neki neobavezni odnos, a ne za ozbiljnu vezu...
to treba da se naglasi u samom pocetku onda, glupo je da imas frajera i onda kad te on zavoli da mu kazes , ne ja nisam nista ozbiljno htijela s tobom.....ne razumijem kako mozes takav odgovor decku da das
Gazdarica:I naglasim odmah na pocetku... I njemu tako tada odgovara, ali poslije krene da trazi nesto vise od mene... I sta meni onda preostaje, nego da bjezim..._frajer_:Gazdarica:Tja, i meni se to desavalo, kad me je neko zanimao samo za neki neobavezni odnos, a ne za ozbiljnu vezu...
to treba da se naglasi u samom pocetku onda, glupo je da imas frajera i onda kad te on zavoli da mu kazes , ne ja nisam nista ozbiljno htijela s tobom.....ne razumijem kako mozes takav odgovor decku da das
gosca:E,stvarno,vi frajeri ili se * ili ste p1cke(CAST IZUZECIMA,nisu svi takvi).100 puta sam bila u takvoj situaciji,pa morala sam da ga sutnem kad krene da se proser4va,a na pocetku se dogovorimo da veza nece biti nista ozbiljno.
Nemojte da mislite da sam bezosecajna kuck4(NISAM,STVARNO),znam da se neko uvek * pa se previse veze,al' * takav je zivot.
*E,nakenj4 se ja posteno.![]()
![]()
![]()
Beli machor:Aman, ljudi, mozda sam ja i glup, al' opet ne razumem... Da l' se kome od vas desilo da riba raskine zato sto ste joj rekli "volim te". Ja majke mi ne kapiram tu zensku psihologiju... muke...