riba i po

merilinka:

• lepa je, dobra je glumica

glasova: 7 21,9%
  • privlachi me sexualno niko nije ko ona bash bih je malo ....

glasova: 1 3,1%
  • dosadna je praznoglava kuchketina

glasova: 2 6,3%
  • "jagodica" je bolja riba.

glasova: 22 68,8%

• Ukupno glasova
    32
  • Anketa je zatvorena .
One and only....................Zena dete,zena zavodnica.............i dokaz,nazalost,da lepotice cesto nisu srecne.......Zanimljivo je da kad god bi se zaljubila Merlinka bi rumenila u licu...Zanimljivo je kako je na nju reagovala Simon Sinjore kada se doticna zanela Iv Montanom,a i on njom.............Spoj senzualnosti i nevinosti...

Ava G.:
One and only....................Zena dete,zena zavodnica.............i dokaz,nazalost,da lepotice cesto nisu srecne.......Zanimljivo je da kad god bi se zaljubila Merlinka bi rumenila u licu...Zanimljivo je kako je na nju reagovala Simon Sinjore kada se doticna zanela Iv Montanom,a i on njom.............Spoj senzualnosti i nevinosti...

ne znam shta ima nevino u dotichnoj?...mozhda njena prefinjena gluma u ***** filmovima?...ne znam shta je detinjasto u gomili celuloidne mase koja samo zjapi svojim praznim cheljustima poqshavajutji da pokazhe svetu kako eto...lepo joj...dokaz da lepotice nisu sretjne?...naime takve silikonske lepotice su u danashnjici mahom na kokainu tako da o toj slici u tvojoj glavi o ultra zgodnoj devojci koja blistavog osmeha baca svet na noge...a uz to i puca od sretje i zdravlja...izbaci iz glave...zanimljivo je kako je neko reagovao na neq jbnu zvezdu?...to je napravljeno za male ljude da imaju chime da oqpiraju svoj maleni um...izvitoperene princeze koje felaciom osvajaju kastinge za filmove su od nastanka holivuda imale primat u drushtvenom zhivotu...ikona svega pogreshnog u drushtvu...kako pogreshnih vrednosti tako i pogreshnog izgleda...zhena zavodnica my ass...zhena prostitutka na visokom nivou maybe...zhena dete nikako...
oh pogle...kako nije blistava kao obichno...

marilynmonroe13or.jpg

Antune,nisi trebao da stavljas ovu sliku,neukusno je.Znam da je istina neprijatna,ali ne treba osudjivati nekoga ko je mrtav.Ono o cemu si ti postovao je jedna sasvim druga stvar i zadire u psihologiju,ja razumem i sa vecinom se slazem,ali ipak nekako je tuzno...bila je lepa zena..i na kraju dosla do slike koju si postavio...

U redu je da Holivud stancuje filmove pune ljubavi, romantike, strasti, ali mi je pomalo trulo da vise gutam to smece, roba za ciju proizvodnju se uzima ljudsko bice, iskoristi, navuce na neki porok i odbaci, i od toga namakne koje milionce. E oni fini moraju da preskacu uloge, dok ne izblede.
Malo ima opor ukus ta njanjanja produkcija.
Vise volim RTS-ov dnevnik.

frozen1982.:
Antune,nisi trebao da stavljas ovu sliku,neukusno je.Znam da je istina neprijatna,ali ne treba osudjivati nekoga ko je mrtav.Ono o cemu si ti postovao je jedna sasvim druga stvar i zadire u psihologiju,ja razumem i sa vecinom se slazem,ali ipak nekako je tuzno...bila je lepa zena..i na kraju dosla do slike koju si postavio...

a chek...shta je zapravo neuqsno?...zashto ti je mrtvo lice neuqsnije od zhivog?...i zashto bineko ko je mrtav bio poshtedjen bilo chega?...kakve veze ima dal je bila lepa i slika koju sam postavio?...pa mislim el ocheqjesh da vechno budesh lep i mlad i sve?...ne kapiram chemu reakcija ako se slazhesh...zashto bi o nekome ko je mrtav prichali drugachije nego o nekom ko je zhiv?...kao ne mozhe da se brani?...pa mislim i da je zhiva ne bi mogla da se brani od mog pisanja na krstarici tako da i nije binto...

Jaго...рибо космичка...не само да имаш највише гласова...него имаш апсолутно највише гласова...ништа од другог круга...:)

...а ја хтео да вежбам за изборе...

AntunTun:
a chek...shta je zapravo neuqsno?...zashto ti je mrtvo lice neuqsnije od zhivog?...i zashto bineko ko je mrtav bio poshtedjen bilo chega?...kakve veze ima dal je bila lepa i slika koju sam postavio?...pa mislim el ocheqjesh da vechno budesh lep i mlad i sve?...ne kapiram chemu reakcija ako se slazhesh...zashto bi o nekome ko je mrtav prichali drugachije nego o nekom ko je zhiv?...kao ne mozhe da se brani?...pa mislim i da je zhiva ne bi mogla da se brani od mog pisanja na krstarici tako da i nije binto...
Ja sam samo mislio da ono sto si ti postovao nije za ovu temu...u pravu si...nije bitno.

AntunTun:
ne znam shta ima nevino u dotichnoj?...mozhda njena prefinjena gluma u ***** filmovima?...ne znam shta je detinjasto u gomili celuloidne mase koja samo zjapi svojim praznim cheljustima poqshavajutji da pokazhe svetu kako eto...lepo joj...dokaz da lepotice nisu sretjne?...naime takve silikonske lepotice su u danashnjici mahom na kokainu tako da o toj slici u tvojoj glavi o ultra zgodnoj devojci koja blistavog osmeha baca svet na noge...a uz to i puca od sretje i zdravlja...izbaci iz glave...zanimljivo je kako je neko reagovao na neq jbnu zvezdu?...to je napravljeno za male ljude da imaju chime da oqpiraju svoj maleni um...izvitoperene princeze koje felaciom osvajaju kastinge za filmove su od nastanka holivuda imale primat u drushtvenom zhivotu...ikona svega pogreshnog u drushtvu...kako pogreshnih vrednosti tako i pogreshnog izgleda...zhena zavodnica my ass...zhena prostitutka na visokom nivou maybe...zhena dete nikako...
oh pogle...kako nije blistava kao obichno...

marilynmonroe13or.jpg
Prvo,govorimo o dve razl.osobe,Norma Dzin vs Merilin...Ko puca od srece i zdravlja?Iza lazne slike zvezde je nesrecna zena...Mislim da je glupo da davim,svima je manje-vise poznata njena biografija...Zasto udarati na mit?Idealizacija nije stetna ako je SVESNA...Samo neko ko ne voli zene,a ni mitove poput Dina ili Prislija,bi se usudio da pljuje po MM ili BB.....Iz iskustva,to mi je uvek predstavljalo nedostatak dobrog ukusa ili rafiniranosti....A to je itekako bitno za shvatanje umetnosti............Neka ona i nije dobro glumila,takve stvari zvezdi tog profila ne mogu nauditi,jer je njeno ime mnogo vise od brenda,a njeno lice i dalje zraci nevinoscu i senzualnoscu ; i koga je briga da li je ona to zaista i bila..............Brkas pojmove,ili ne volis film.....a ni bajke...................Kada bi sve ogoleli ne bi imali zasta da se vezemo,volimo...itd.;ubili bismo ono najlepse u sebi-dete u coveku! P.S.Nazalost,mnogi to jesu ubili............zato ovoliko savremene degradacije i trulezi...Ti i dalje gledaj les,tu duh MM NE OBITAVA........Ne odobravam takav pristup.....Stil je covek sam,a o ukusima ne vredi raspravljati...Toliko od mene;Bye P.P.S.By the way,gledam sve od blokbastera do alternativnog i umetnickog filma kao i dokumentaraca......Recimo,volim SOKKORIDOR,znaci nije problem u zelucu,vec da ovo nije tema za dokumentarac....Mislim da si izabrao pogresno mesto.....

Back