Režimski S.N.S. analitičari krenuli u kampanju protiv Rusije...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.999
...

Da autorski ispratimo i ovu ne toliko novu, ali unapredjenu situaciju...

Iako je Pink satanista Žeks odavno krenuo protiv Rusije...(uostalom salje dronove Zelenskom..., a u slobodno vreme istima pali sela po Srbiji...zarad distrakcije od protesta i promo kampanje AVtihriata...)

Sada vec imamo i neke kao "ugledne" rezimske analiticare koji krecu u kampanju protiv Rusije...

Evo primera:

POSTOJI PRITISAK I OD RUSA, JAKO BI VOLELI DA OVDE IMAJU VLAST KOJA JE BEZREZERVNO UZ NJIH: Profesor Vuletić o spoljnim pritiscima na Srbiju u kontekstu blokada​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...jnim-pritiscima-na-srbiju-u-kontekstu-blokada

Dakle...
Mi6 SNSektaksi rezim konacno otkriva svoje pravo lice...
Posle antiruskog pamfleta u DRZAVNOJ NOVINI "POLITIKA"...
Sada imamo i profu Vuletica...
A takve njuske ne krecu u kampanju same od sebe...vec po naredbi gurua Mi6 SNSekte...

...

POSTOJI PRITISAK I OD RUSA, JAKO BI VOLELI DA OVDE IMAJU VLAST KOJA JE BEZREZERVNO UZ NJIH: Profesor Vuletić o spoljnim pritiscima na Srbiju u kontekstu blokada

Smesno, pa oni ni Jermeniju, Azerbejdzan i Kazahstan ne kontrolisu. U Belorusiji je doslo do velikih protesta kad se smatralo da opozicija ima odredjenu potporu cak i iz Moskve, u smislu da se Lukasenko prisili na jos blizu saradnji sto se i desilo. Kod nas sada takodje postoji mogucnost da se vise okrenemo istoku.

Poslednja izmena:
...

Da autorski ispratimo i ovu ne toliko novu, ali unapredjenu situaciju...

Iako je Pink satanista Žeks odavno krenuo protiv Rusije...(uostalom salje dronove Zelenskom..., a u slobodno vreme istima pali sela po Srbiji...zarad distrakcije od protesta i promo kampanje AVtihriata...)

Sada vec imamo i neke kao "ugledne" rezimske analiticare koji krecu u kampanju protiv Rusije...

Evo primera:

POSTOJI PRITISAK I OD RUSA, JAKO BI VOLELI DA OVDE IMAJU VLAST KOJA JE BEZREZERVNO UZ NJIH: Profesor Vuletić o spoljnim pritiscima na Srbiju u kontekstu blokada​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...jnim-pritiscima-na-srbiju-u-kontekstu-blokada

Dakle...
Mi6 SNSektaksi rezim konacno otkriva svoje pravo lice...
Posle antiruskog pamfleta u DRZAVNOJ NOVINI "POLITIKA"...
Sada imamo i profu Vuletica...
A takve njuske ne krecu u kampanju same od sebe...vec po naredbi gurua Mi6 SNSekte...

...
propaganda dno dna.............a nekda sam cenio MI6, CIA........a pogledaj sada na sta su spali.

...

Da vidimo u komentarima ispod teksta...KAKAV ZADATAK SU DOBILI Mi6 SNS ANTIRUSKI BOTOVI:klap:

Screenshot-20250720-170634-Chrome.jpg

Screenshot-20250720-170657-Chrome.jpg

🤣🤣🤣

...

Ne vidim neki problem.

Usklađivanje sa EU politikom ;)
ne vidis jer si rusofob

sto je vecina u vas naiconalnih manjina ili onih koji nijesu srbi, cast izuzetcima

a ta rusofobija nije primarna mzrnja ili netrpeljovst kod vas , vec sekundarna. primarna je srbofobija, a rusofija je prozivod srbofobije...

ta tvoja EU POLITIKA je skoro rekla da je jadar STRATESKI PROJEKAT ZA EU i njenu privredu.

dakle ono sto je zlo za srbiju ...

tolko o tebi i o eu

Back