Režimski Kurir i Režimski plaćenici stvaraju mržnju u narodu i kleveću studente

Ok, onda ću da koristim prekodrinac, donaroid, traktorista i slično.
Srbijanac je termin koji koriste ustaše i balije, onda možemo i mi Srbi iz centra da koristimo isto. Što je fer.
Koristio je i Aleksije Radičević popularni Branko, u pesmi Kolo. "Srbijanče ognju živi/ ko se tebi još ne divi"!
A što se tebe tiče nisam ni sumnjao da ćeš naći neki povod da promovišeš unutarsrpsku mržnju.

Koristio je i Aleksije Radičević popularni Branko, u pesmi Kolo. "Srbijanče ognju živi/ ko se tebi još ne divi"!
A što se tebe tiče nisam ni sumnjao da ćeš naći neki povod da promovišeš unutarsrpsku mržnju.
Koristili smo i mi izraz Ustasa, pa su Hrvati preuzeli, pa jel pametno to da koristimo?

Stvarno? Šta imam da promovišem kada je vise nego očigledno sta se događa.

Koristili smo i mi izraz Ustasa, pa su Hrvati preuzeli, pa jel pametno to da koristimo?

Stvarno? Šta imam da promovišem kada je vise nego očigledno sta se događa.
Pričaš gluposti, čega si možda i svestan, a ne vidim da imaš nameru da se zaustaviš.
Pa ustaše i balije koriste i "Srbin", oćemo li sad prestati i to da koristimo?

Pričaš gluposti, čega si možda i svestan, a ne vidim da imaš nameru da se zaustaviš.
Pa ustaše i balije koriste i "Srbin", oćemo li sad prestati i to da koristimo?
Kakve gluposti? Donaroidi dolaze u BG da glasaju za Vučića. Mile Duduk salje svoje da dolaze da tuku Srbe po Beogradu.
Dodik podržava Vučka i proziva studente, a o patrijarhu Profitiju da ne pričamo.
Svi prekodrinski Srbi sole pamet nama u Srbiji.
Srbin je izvorni izraz, Srbijanac je postao pogrdan. Sto se praviš lud?

"VAN SEBE SAM, SMETA IM ŠTO SMO IZ REPUBLIKE SRPSKE" Oglasio se student Vladimir Balać kome su blokaderi napali porodičnu kuću - NE DAJU NAM DA ŽIVIMO NORMALNO​

Blokaderi su tokom noći uvredljivim grafitima išarali porodičnu kuću studenta Vladimira Balaća, koji se od početka protivio nezakonitim blokadama. Na kući su napisali "Selite se dođoši", kao i "Zborovi Novi Sad".
Van sebe sam. Van sebe su i moji roditelji. Otac je otišao po hleb i video šta piše na fasadi. Već su nam jednom šarali kuću. Ovo nije prvi napad na mene. Udarali su me u studenjaku, svakodnevno nam prete. Nekome izgleda smeta što je moja porodica iz Republike Srpske, iz jednog sela pored Bosanskog Grahova. Šaraju naše kuće, maltretiraju naše porodice, ne dozvoljavaju nam da živimo normalno, blokiraju ulice, maltretiraju nas - rekao je Balać.

Dok pošten svet spava i sprema se da ide na posao, neko ide da piše pretnje na nečiju kuću. Poručujem im da u našoj zemlji ne treba da ima podela, da treba da bude mir, da neko svoje nezadovoljstvo iskazuje nasiljem - istakao je Balać.
Podsetimo, predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić postavila je na društvenoj mreži Iks fotografije kuće studenta Vladimira Balaća koju su demolirali blokaderi, te otkrila koji su razlozi za ovaj vandalski čin.
- Fašizam na delu. Ovo su natpisi koji su danas osvanuli na kući bake Vladimira Balaća. Vladimir Balać je jedan od najboljih studenata Fakulteta tehničkih nauka (FTN) u Novom Sadu. Njegova porodica je kontinuirano meta napada blokadera samo iz dva razloga: prvi – zato što Vladimir želi da studira i ne plaši se da to imenom i prezimenom kaže, i drugi – zato što je njegova porodica iz Bosanskog Grahova. Njima su kuće u Grahovu spaljene 1995. godine, a doživeli su da ih danas neki blokaderi teraju iz Novog Sada, iz Srbije. I to vam je lepša, bolja i pravednija Srbija? Podrška Vladi Balaću i njegovoj porodici. Večna sramota za zboraše koji prvi put, posle 80 godina, u Srbiji obeležavaju kuće po ugledu na ono što su ljotićevski zborovi radili u vreme nacističke okupacije. Srbija je slobodarska zemlja. Uvek bila, uvek će i ostati - napisala je Brnabić na Tviteru.

Još bolje pitanje, zašto Srbi od preko Drine, što u Srbiji a što van nje, mrze Srbiju ovoliko, da podržavaju i shire režimske laži?
ko se prvi javi taj je napisao :lol:

staro medijsko nepisano pravilo koje vazi u celom politickom svetu zapada ili istoka ma kog uredjenja bilo :lol:

a kako smo videli ovi sns amateri se javili jos dok se farba nije ni osusila...al poenta je da se kao na grafitu neko potpisao :hahaha:

te dileje ni ne znaju funkciju grafita sto svaki student zna.

ko sto rekoh, tezi ćaci sto je pazio samo da ne napise doćoši :lol:

Sagledajmo činjenice:

1) Porodica gospodina Balaća se u Srbiju doselila iz RS, pokušavajući da spasi gole živote

2) Srbija tj. Novi Sad ih spasili klanja, primili i pomogli koliko su bili u mogućnosti

3) Niko ih nikada nije terao iz Srbije, pri tome ih nazivajući dođošima. Verujem da su ih njihove komšije Novosađani prihvatili otvorenog srca, družili se sa njima, ovog studenta niko od školskih drugova nije šikanirao jer je ''dođoš''

4) Na sve to, mladi Balać se zahvaljuje optužujući upravo te Novosađane da su mu šarali kuću porukama koje sadrže mržnju i pretnje

5) Da ne bi bilo zabune oko toga ko je navodno napisao poruke, dopisao je i ovo ''Zborovi Novog Sada''

Sagledajmo činjenice:

1) Porodica gospodina Balaća se u Srbiju doselila iz RS, pokušavajući da spasi gole živote

2) Srbija tj. Novi Sad ih spasili klanja, primili i pomogli koliko su bili u mogućnosti

3) Niko ih nikada nije terao iz Srbije, pri tome ih nazivajući dođošima. Verujem da su ih njihove komšije Novosađani prihvatili otvorenog srca, družili se sa njima, ovog studenta niko od školskih drugova nije šikanirao jer je ''dođoš''

4) Na sve to, mladi Balać se zahvaljuje optužujući upravo te Novosađane da su mu šarali kuću porukama koje sadrže mržnju i pretnje

5) Da ne bi bilo zabune oko toga ko je navodno napisao poruke, dopisao je i ovo ''Zborovi Novog Sada''
Zborovi su nastali u Hrvatskoj, to jest to je izraz koji koriste tamo, pogotovo za vreme Ustasha.

Ja ne lažem, on radi za SNS, i gde god se čovek okrene, što na fejsu što u Srbiji, pored penzionera, robijaša i mafijaša najveću podršku pružaju prekoDrinci, pa Kosovari pa onda svi ostali?

Tako je! Ne treba zaboraviti ni Eskime koji ga podrzavaju! Svi Srbijanci protiv AV-a ali prevagnuse Eskimi i prekoDrinci! #samoJako

Nije, osim za seljačine koji žele nečim da privuku pažnju, pa eto smislili da se žale na to.
Unaprijed se izvinjavam srbijancima, ali ja sam čula na TV-u izraz gedžo, te sam jednoga tipa na forumu tako nazvala, a on se smrtno uvrijedio. Ja pojma nisam imala šta je to, a ni danas ne znam!?:np:

Unaprijed se izvinjavam srbijancima, ali ja sam čula na TV-u izraz gedžo, te sam jednoga tipa na forumu tako nazvala, a on se smrtno uvrijedio. Ja pojma nisam imala šta je to, a ni danas ne znam!?:np:
Gedža, ni to nije uvredljivo.
"Doš'o Švaba i do Cera,
sad će Gedža da ga tera"

Kaže Tozovac!

Back