Режим затвара књижару Никола Пашић у Београду

ОК, Угљанин, и ко још од поменутих?

А где је сада Суљо?

pa kakve veze gde je danas...
i ne znam otkud tebi pravo da ti nekome Mađaru iz Subotice, Bošnjaku ili Slovaku njegov glas omalovažavaš i kažeš vidiš, oni vladaju uz pomoć njih...
šta su oni došli sa strane, ovo nije njihova zemlja...
mislim, očaj i jad
a sa druge strane kad je bilo pregovora oko ove sadašnje Vlade, neće Suljo izdati, on je uz Voju

Био је Коштуничин, ал' мало сутра...тај је свој...и прати интерес својих...видимо где је сад што и доказује да није био никад Коштуничин...мис'им, само логички размишљам! ;)

hahahaha
jel bio sa Koštunicom u Vladi ili ne?
jel možeš na ovako prosto pritanje da daš odgovor sa da ili ne??

Хахаха...па био је и Борис Тадић с Коштуницом у влади, па је л' Коштуницин?

Tadić je Srbin, ako nije, onda još gore po Koštunicu
a ovde se tvrdi, Srbijom ne vladaju Srbi već nacionalne manjine...a kad je to sa Koštunicom, kad nacionalni otac, čuvar vaskolikog pravoslavlja uvuče u vladu Ugljanina onda je OK, a kad su sa drugima, onda ne valjaju...
mislim...smešni ste kao crtani film

jel sa Koštunicom u Vladi bio Sulejman Uglajnin ili nije?

Већ сам ово негде написао али и овде ћу
"Медијски мрак" код Слободана Милошевића био је осветљен као Маракана на ноћној утакмици у поређењу са "слободним и независним" медијима жуте камариле.

Tadić je Srbin, ako nije, onda još gore po Koštunicu
a ovde se tvrdi, Srbijom ne vladaju Srbi već nacionalne manjine...a kad je to sa Koštunicom, kad nacionalni otac, čuvar vaskolikog pravoslavlja uvuče u vladu Ugljanina onda je OK, a kad su sa drugima, onda ne valjaju...
mislim...smešni ste kao crtani film

jel sa Koštunicom u Vladi bio Sulejman Uglajnin ili nije?
Не вреди...математика ти није јача страна.

nemam ja 5 života da se sa vama ovde mlatim

"Na pitanje da li ce, ako on postane predsednik SRJ biti mesta za Madjare u vladi SRJ, on je odgoviio da hoce, ali ne samo za pripadnike madjarske manjine, vec za predstavnike svih vecih manjina koji zive u SRJ, ali i za ljude van stranaka, prenosi Beta."

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2000&mm=09&dd=16&nav_id=11901

pljuj po govedu izdajničkom :hahaha:

nemam ja 5 života da se sa vama ovde mlatim

"Na pitanje da li ce, ako on postane predsednik SRJ biti mesta za Madjare u vladi SRJ, on je odgoviio da hoce, ali ne samo za pripadnike madjarske manjine, vec za predstavnike svih vecih manjina koji zive u SRJ, ali i za ljude van stranaka, prenosi Beta."

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2000&mm=09&dd=16&nav_id=11901

pljuj po govedu izdajničkom :hahaha:

Е па онда ни ја немам времена за тебе!

hahahha
jel ja pričam finski, da li je Sulejman Ugljanin bio pozvan od strane Vojislava Koštunice u Vladu Republike Srbije?
sa da ili ne?
Па шта и да је био!? Ништа ненормално и требао је да буде! Али кад сакупљаш ( и то буквално ) "партнере" ради голог и бескрупулозног освајања власти, кад тим и таквим "партнерима даш у руке" огроман, како ви "просветљени-жуто" кажете, коалициони потенцијал и кад ти исти, назови партнери, почну да користе тај потенцијал у чисто и уско националне сврхе, а противно интересима државе у којој су, дођемо до данашњег ст(Р)ања да
"реп глави заповеда"
Чисто сумњам да је сиутација таква рецимо у твојој породици!?

Зато кад не можеш, а пре бих рекао нећеш да неке ствари објективно и реално ( колико је то у стању да уради свако од нас!? ) сагледаш, боље ти је да малко више читаш, да размишљаш о ономе о чему пишеш и на крају да сакупљаш те твоје маркице!!!

Poslednja izmena od moderatora:

Отвори нам очи, осветли нам пут, ООООООООООО Месијо наш...

Следићемо те слепо и безусловно!

sta me briga da li su tebi otvorene oci ili zivis u praistorijiskom mentalnom svetu,

vazno je da takvi nisu u vecini.....i da oni koje podrzavas nisu na vlasti, a ovde slobodno na forumu propagiraj pecinsku Srbiju do mile volje.

sta me briga da li su tebi otvorene oci ili zivis u praistorijiskom mentalnom svetu,

vazno je da takvi nisu u vecini.....i da oni koje podrzavas nisu na vlasti, a ovde slobodno na forumu propagiraj pecinsku Srbiju do mile volje.

Наравно да ћу да пропагирам своју Србију, а ти папагирај своју!

A ti da odgovoriš na ovo?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=8725993&postcount=45

Još si i temu postavio:lol:
Eeee dokle smo došli kad kopiraš moje kopirane postove sa "bensedina":mrgreen:

Нисам тебе копирао него ми је Кртица јавио... а видим и ти си са њим у контакту, значи двоструки агент!
А ево и фонозаписа о том јављању:

Наравно све је шифровано, али ти то разумеш...!

Нисам тебе копирао него ми је Кртица јавио... а видим и ти си са њим у контакту, значи двоструки агент!
А ево и фонозаписа о том јављању:

Наравно све је шифровано, али ти то разумеш...!
I to ti je objašnjenje?:mrgreen::lol:
Kako se ti ložiš na te izmišljotine čudo jedno:D

Back