salko dinamitas
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Nisu svi ni blizu , poznajem dosta Srba u Banja Luci , svi su protiv njega. Da se ne boji Ronhil ne bi ni trazio vetoAl svi Srbi za njega.To je zato što smo krezubi.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu svi ni blizu , poznajem dosta Srba u Banja Luci , svi su protiv njega. Da se ne boji Ronhil ne bi ni trazio vetoAl svi Srbi za njega.To je zato što smo krezubi.![]()
Sinoć su u skupštini pokazali kako nisu svi za njega.Čak ni Vukanović nije bio protiv njega,nego nije glaso.Nisu svi ni blizu , poznajem dosta Srba u Banja Luci , svi su protiv njega. Da se ne boji Ronhil ne bi ni trazio vetosamo guza radi
To je zato sto kriminalci profitiraju na osnovu nacionalizma i namjerno ga potpiruju,Bakir i Dodik su to godinama radili da pokupe glasove ili kad se neka afera dogodi odma udri po nacionalizmu to ti i Vucic radi.Ima jedna zanimljivost kad sam bio u Bosni pred izbore pre par godina, citava preizborna kampanja se svodila na pljuvanje ptotivnika, niko nije rekao, cekaj uradicemo to to i to ako dodjemo na vlast, ili uradili smo to to i to za vreme vlasti, plan za dalje je ovo i ovo .... vec samo pljuvanje po drugima. I na to se svodila citava kampanja, licne prozivke pojedinaca, cak ni njihove politicke ideologije, vec ovaj krao, ovaj izdao, pa i licne uvrede na racun porodice i slicno. Kao rijaliti program da gledas.
Prva pomisao je bila pa ovo ni u Srbiji nema.
E sad s obzirom da imam i BiH državljanstvo, imam pravo i da glasam, al kao sto rekoh matriks, lud zbunjenog
Pa to su povoljni , mislim na stanovnistvo ,ne znam nikog ko je za Dodika iako neki rade na visokim funkcijama u SNSDuSinoć su u skupštini pokazali kako nisu svi za njega.Čak ni Vukanović nije bio protiv njega,nego nije glaso.![]()
Te ja priče slušam već desetljećima.Svi protiv njega,a on vlasti.Biće da tebe ti Srbi lažu,i da ti takijaju.Naučili od muslimana.Pa to su povoljni , mislim na stanovnistvo ,ne znam mikog ko je za Dodika iako neki rade na visokim funkcijama u SNSDu
Dobro mozda plate i dugove koje je napravio , hoce Ronhil da sklapa ugovoreTe ja priče slušam već desetljećima.Svi protiv njega,a on vlasti.Biće da tebe ti Srbi lažu,i da ti takijaju.Naučili od muslimana.![]()
da, al ja imam problem sa tim sto ne verujem ni opoziciji, pogotovo ne onoj koja je vec imala priliku da se pokaze i dokaze, pa nije. I uvek stoji neka sumnja da su placenici i rade za interese velikih sila.To je zato sto kriminalci profitiraju na osnovu nacionalizma i namjerno ga potpiruju,Bakir i Dodik su to godinama radili da pokupe glasove ili kad se neka afera dogodi odma udri po nacionalizmu to ti i Vucic radi.
Problem je sto sud ne radi kako treba, da ih sud nekoliko zatvori druga bi prica bila.da, al ja imam problem sa tim sto ne verujem ni opoziciji, pogotovo ne onoj koja je vec imala priliku da se pokaze i dokaze, pa nije. I uvek stoji neka sumnja da su placenici i rade za interese velikih sila.
Nacionalizam cesto jeste paravan, to stoji, tako se najlakse prikriju ekonomski problemi, neimastina, iseljavanje iz drzave itd.
Nahuskas narod da ih ovaj drugi, treci ugrozava, i tako oni po tv-u sire nacionalizam, a privatno se posecuju, posle sednica idu zahedno na rucak, ceceru, pečenje, rakiju, vino, pivo... znam ja to.
Kad smo kod iseljavanja,
pa verujes ti meni da kad odem u Prijedor da skoro i da nemam sa kim vise otici na kafu, napiti se ko covek... svi po inostranstvu.
To će sve država BiH da plati.Vi muslimani hoćete državu ok.Platite dugove.Dobro mozda plate i dugove koje je napravio , hoce Ronhil da sklapa ugovore, samo izdrzite sve za Rohila
Elektrogospodarstvo Slovenije – 695 miliona eura
Arbitražni postupak po tužbi Elektrogospodarstva Slovenije protiv BiH vodi se pred ICSID-om u Washingtonu, pod oznakom ARB/14/13, a vrijednost spora iznosi 695.175.000 eura.
Ovaj spor je vezan za ulaganja u RiTE Ugljevik, a arbitraža je trenutno u statusu prekida do 31. maja 2025. godine. BiH u ovom slučaju zastupa advokatska kancelarija izabrana od strane Vlade RS.
Viaduct d.o.o. Portorož – 42.6 miliona eura (presuđeno 110 miliona KM)
Presudom iz 2022. BiH je obavezana na plaćanje 39,8 miliona eura odštete, 5,68 miliona dolara troškova i dodatne kamate.
Nakon neuspjele revizije, presuda je pravosnažna. Viaduct je pokrenuo izvršne postupke u Belgiji i Luksemburgu, gdje je već došlo do blokade sredstava Agencije za pružanje usluga u zračnoj plovidbi (BHANSA).
Hrvatska elektroprivreda (HEP) – 100 miliona eura
HEP potražuje odštetu zbog neuspjele isporuke električne energije u Termoelektrani Gacko.
Iako se još ne vodi formalna arbitraža, u toku su pregovori o mirnom rješenju. Više sastanaka je već održano.
Vjetropark Trusina – 102 miliona eura
Kermas Energija iz Zagreba najavila je arbitražu protiv BiH zbog raskida koncesionog ugovora s Vladom RS.
Postoji mogućnost mirnog rješenja, a Ministarstvo energetike RS već je naznačilo spremnost za dogovor.
Hoce to od ono malo sirotinje naplatiti sto je ostalo,zalosno. Od sad je ko je potipisao taj placa a za Viadukt ce RS tuziti, Ronhil strucnjak za medjunaronde ugovoreTo će sve država BiH da plati.Vi muslimani hoćete državu ok.Platite dugove.![]()
U slučaju da entitet ne može da plati dug, država se obavezala platit.Tako da ćete vi muslimani sad platit dugove Republike Srpske.Hoce to od ono malo sirotinje naplatiti sto je ostalo,zalosno. Od sad je ko je potipisao taj placa a za Viadukt ce RS tuziti, Ronhil strucnjak za medjunaronde ugovore![]()
Ne to se mijenja zbog viadukta tako je bilo a iza viadukt dolazi tuzba da novac isplati RSU slučaju da entitet ne može da plati dug, država se obavezala platit.Tako da ćete vi muslimani sad platit dugove Republike Srpske.
Hoćete jedinstvenu i nedjeljivu BiH,al ne bi dugove.E neće moć,sve je to naša draga voljena BiH s dugovima i bez.
Moraš priznat da je Mile stručnjak u raspamećivanju muslimana.![]()
Republika Srpska neće da plati,mora da plati draga voljena BiH.Ne to se mijenja zbog viadukta tako je bilo a iza viadukt dolazi tuzba da novac isplati RS
Moram priznati da je zajebo i alan fordU slučaju da entitet ne može da plati dug, država se obavezala platit.Tako da ćete vi muslimani sad platit dugove Republike Srpske.
Hoćete jedinstvenu i nedjeljivu BiH,al ne bi dugove.E neće moć,sve je to naša draga voljena BiH s dugovima i bez.
Moraš priznat da je Mile stručnjak u raspamećivanju muslimana.![]()
Dobro ako ti tako kazesRepublika Srpska neće da plati,mora da plati draga voljena BiH.![]()
![]()
Al muslimansko kmečanje.Dobro ako ti tako kazeskmecanje ce se cuti do neba
Dobro jedva cekam da vidimAl muslimansko kmečanje.Pogledajte prilog 1727983
Možeš li mi objasniti kakve veze ima Peljeski most sa nacionalnim interesom?
zapadne vrijednosti...u čemu je problem.https://www.rtvbn.com/4076003/rezim-uvodi-potpunu-kontrolu-interneta-u-republici-srpskoj
Uz kineski softver, rusku praksu i izraelski trening
Pod izgovorim da se radi o sajber bezbjednosti i zaštiti djece na internetu, Vlada Republike Srpske počela je implementaciju infrastrukture za digitalni nadzor nad institucijama, građanima i medijima, kombinujući ruske bezbjednosne modele, kineski hardver i softver, te izraelske metode obuke u ovoj oblasti, ekskluzivno
A jesu i pogurali?!!! Još uvijek autoput Banjaluka - Gradiška vodi direkt u Savu.Ima.
Izašlo se u susret Hrvatima, da bi oni pogurali posle izgradnju mosta na Gradišci.
U uvodu u diktaturu.zapadne vrijednosti...u čemu je problem.
Most u Gradišci.
Simo se gubi ovih dana!Pa valjda je ona na temi koju je otvorila domaćin, a svi ostali su ti koji dolaze.
pa to su zapadne demokratske vrijednosti...kao što reče jedan dirigovana demokracijaU uvodu u diktaturu.
Aha.Al svi Srbi za njega.To je zato što smo krezubi.![]()
Ove godine se otvara novi most.Vidi se da ne ideš dalje od svog sela.A jesu i pogurali?!!! Još uvijek autoput Banjaluka - Gradiška vodi direkt u Savu.![]()