EU laže Srbe u Republici Srpskoj već 14 godina

dragon x

Legenda
Poruka
52.231

Ministri EU o dogovoru Ešton - Dodik​

Evropski internet portal Juropijen vojs je naveo da će ministri spoljnih poslova EU 23. maja razgovarati o politici prema BiH nakon dogovora koji su 13. maja u Banjaluci postigli Eštonova i Dodik.

Portal navodi da je, u zamjenu za "otkazivanje referenduma, koji je bio zakazan za idući mjesec", EU obećala pregovore o pravosuđu BiH i da će se "uzdržati od uvođenja sankcija predsjedniku RS".

https://www.nezavisne.com/novosti/bih/Dodik-Stvari-se-krecu-u-dobrom-pravcu/90118

Vijest iz 2011. godine.

Prošlo je evo već 14;godina od kako je Republika Srpska namjeravala da provede referendum o sudi i tužilaštvu BiH a EU je to stopirala obećavajući "strukturalni dijalog" o bh pravosuđu.

Naravno, lagali su kao i obično. EU je nakaradna tvorevina puna lažova i profitera, fašista i bolesnika te je vrijeme da se prestane sanjati neki EU san jer je to ipak ispalo - noćna mora.

Kako to izgleda iz seljackog ugla zivota ti , objasni mi ..
Ti si nasao da mi pricas o seljackom razmisljanju...ej...
Bolje razbistri glavu i ukljuci malo mozak....nisu svi isti ljudi , a ti trazis bas svoje klonove..

Zasto velicas jednog seljacinu , ako ti nisi seljacina...zasto?
Sam sebe stavljas u kategoriju seljacko razmisljanje....
A ovo sto meni pripisujes je jos bonus argument za takvu tvoju logiku, i za tebe i za mene, i kao sto je red seljak za gradjanina misli da je seljacina, a za sebe da je kulturiska...

Sudstvo RS je moglo da se razvija, ni po EU ni po Dodik principu , ali Dodik ebe korupcijom pa rastura...
Nije dobro bilo ni ponuda EU , tu se odmah ubacile sve bosanske koruptivne jajare, a Dodik sa svojim seljackim diktatorskim korupcionasenjem je jos gore uticao na sudstvo....narocito komercijalne parnice i tuziteljstvo..

Tako da ko podrzava Dodika, pa jos razara sudstvo RS, koje je bilo bolje od Srbijanskog, zamisli , ali jeste, sta je nego pacov, budaletina...papak..
Obicno su bosanski papci teski snobovi i gorde a kao postenjacine, ali uvek korupcije i ljigavstine kod njih kao ljudi....uvek..
To je zato sto im je jako bitan imidz, tj nemoj da te ko cuje, to im je omiljena uredjivacka poslovica medju poznanicima...

Ali to je taj bosanski mentalitet, pa prema njemu i fasuju , tj dobijaju kazne...

Ovo sa Dodikom je politicki proces, ali umesto da narod i pojedinci to tako i shvate, oni krecu u totalnu odbranu svake guzne dlacice Dodika i onda nastaju ovakve botovske teme....bas botovske..

A mozda ovaj forumas nije tolika blenta, ali eto upeca se kao i mnogi ...i pocne da cisti i brani svaku guznu dlacicu velikog mu predsednika..

На први поглед тема везана за распале ЕУ тежње - кад није, освјежила и крижарица. :D
Naravno, lagali su kao i obično. EU je nakaradna tvorevina puna lažova i profitera, fašista i bolesnika te je vrijeme da se prestane sanjati neki EU san jer je to ipak ispalo - noćna mora.
Све си написао :tick:. Надам се да им локални џепароши максимално празне џепове кад год провире на ове просторе.

Prošlo je evo već 14
их.... трвдише и да ће паковати еврочипове
biglaughh.gif

Sudstvo RS je moglo da se razvija, ni po EU ni po Dodik principu , ali Dodik ebe korupcijom pa rastura...
Nije dobro bilo ni ponuda EU , tu se odmah ubacile sve bosanske koruptivne jajare, a Dodik sa svojim seljackim diktatorskim korupcionasenjem je jos gore uticao na sudstvo....narocito komercijalne parnice i tuziteljstvo..

Tako da ko podrzava Dodika, pa jos razara sudstvo RS, koje je bilo bolje od Srbijanskog, zamisli , ali jeste, sta je nego pacov, budaletina...papak..
Obicno su bosanski papci teski snobovi i gorde a kao postenjacine, ali uvek korupcije i ljigavstine kod njih kao ljudi....uvek..
To je zato sto im je jako bitan imidz, tj nemoj da te ko cuje, to im je omiljena uredjivacka poslovica medju poznanicima...

Ali to je taj bosanski mentalitet, pa prema njemu i fasuju , tj dobijaju kazne...

Ovo sa Dodikom je politicki proces, ali umesto da narod i pojedinci to tako i shvate, oni krecu u totalnu odbranu svake guzne dlacice Dodika i onda nastaju ovakve botovske teme....bas botovske..

A mozda ovaj forumas nije tolika blenta, ali eto upeca se kao i mnogi ...i pocne da cisti i brani svaku guznu dlacicu velikog mu predsednika..
Bitno da vi uvaženi gospodine sve to mnogo bolje znate nego mi koji živimo u Srpskoj. :mrgreen:

Da bi razumio suštinu "problema" morao bi znati da sve što se dešava je jedini cilj stvaranje unitarne BIH a oni koji se "usudjuju" da se usprotive, targetiraju se na sve moguće načine na način da se okarakterišu kao kriminalci, lopovi, korumpirani, seljačine, bosanske gluperde..
Što je čelnik Srba popularniji veći su napadi na njega, uglavnom od onih koji se zalažu za "cjelovitu" BiH.
I nije bitno ko je i ko su bili na vlasti, Karadžić ili Dodik, Milošević ili Vučić, Marković ili Malbašić.. svi redom su krivi, sve ih treba smijeniti, pohapsiti, suditi..

Dakle ovdje se ne brani niko imenom i prezimenom, nego institucije Srpske i njen opstanak.
Zašto ste tako naivni?
Zašto nasjedate na neprijateljske mantre i podvale?
Zašto su naši "papci i ljigavci"? Št a su onda oni koji bi da nas unište i protjeraju?
Neki drugi javno brane osvjedočene ubice iz svog naraoda a naivni Srbi bi svoje ni krive ni dužne na pravdi Boga da linčuju.

Bitno da vi uvaženi gospodine sve to mnogo bolje znate nego mi koji živimo u Srpskoj. :mrgreen:

Da bi razumio suštinu "problema" morao bi znati da sve što se dešava je jedini cilj stvaranje unitarne BIH a oni koji se "usudjuju" da se usprotive, targetiraju se na sve moguće načine na način da se okarakterišu kao kriminalci, lopovi, korumpirani, seljačine, bosanske gluperde..
Što je čelnik Srba popularniji veći su napadi na njega, uglavnom od onih koji se zalažu za "cjelovitu" BiH.
I nije bitno ko je i ko su bili na vlasti, Karadžić ili Dodik, Milošević ili Vučić, Marković ili Malbašić.. svi redom su krivi, sve ih treba smijeniti, pohapsiti, suditi..

Dakle ovdje se ne brani niko imenom i prezimenom, nego institucije Srpske i njen opstanak.
Zašto ste tako naivni?
Zašto nasjedate na neprijateljske mantre i podvale?
Zašto su naši "papci i ljigavci"? Št a su onda oni koji bi da nas unište i protjeraju?
Neki drugi javno brane osvjedočene ubice iz svog naraoda a naivni Srbi bi svoje ni krive ni dužne na pravdi Boga da linčuju.
Nije tacno.
Izvoli pa budi covek pa brani Srpsku od Dodika, a ne samo u ime Dodika branimo jajare...
Nema opravdanja za ponasanje branitelja podguznih dlacica Dodika..nema..

A inace sudski sistem RS znam zato sto sam vodio par procesa na njihovim sudovima, pa sam upoznat da moze i bez stele...tj znanje protiv baraba....gde zamislite u barabe spadaju kriminalci , ali i Dodikove vezare...apsolutno isti bataljon..

Naravno pomenuo sam i jajare advokate koji su po fensi principu odmah krenuli da se utrkuju da se reklamiraju kako brane narod po Britanskom pravnom sistemu , tj EU kompatibilni su...sto nije tacno , ali reklamica...

Jajare ne mogu da zahtevaju da im se gleda kroz prste, a kad ima vremena staju uz lopove, a onda kad stigne nezgodacija, onda bi povlascenja i milost za svoje jajarisanje koje su naplatili , jok i nisu..

Dakle ili ste naplatili to vase jajarisanje uz Dodika ili ste budale pa niste, ali se valjda nadate da cete u buducnosti , pa da vas mi razumemo sto vidimo sta radite..
E pa ne ide to tako ..
Vi terajte vasu pricu , kako ste posteni ali uz Dodikove dlacie gde god da su , a ja cu da teram pricu onako kako jeste, a to je da treba preziveti bataljone lelemuda i jajara i sitnih krimosa u Bosni..

Jos lepo pise u clanku da je Dodik imao 11 godina da se oposteni , i da pocne da radi na unapredjenju pravne drzave, ali nije..
I sta sad
Sad je srecan ako ga ne obese...eto sta je...
I to ne EU nego Srbi iz Bosne...oni koji nisu ogrebali malo meda i malo kolaca sa Dodikove trpeze..
Ne lupaj, ovo nema veze sa Dodikom, ovo je napad na vodeće Srbe u parlamentu.

Onda eliminisite na vreme Srbe kao Dodik pa nece biti nikog protiv Srba...ni Srbi nece onda biti protiv Srba...
Srbi nisu protiv Srba. Nije samo Dodik optužen već i predsjednik Vlade RS i predsjednik skupštine.

Ovo nije napad na Dodika već na Republiku Srpsku.
A to smeće od opozicije samo gleda da se uvali u fotelju. Oni nius nikakvo mjerilo srpskog mnjenja.

Back