- Poruka
- 21.848
znaci prestao pushiti, znacci cao
))

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci prestao pushiti, znacci cao))
Malopre sam mu poslao sms.
Videću šta će reći !
Prilično jeftina ponuda:
http://www.kupindo.com/Clan/cssbelgrade/SpisakPredmeta
Ja imam sad, i mnogo mi odgovara, tzv "california 9", zovu je- "devetka", naručila telefonom (i platila poštarinu), pakovanja po 0,5 kg, a cena za 1 kg 1400 din.
Poslaću ti broj, tip je iz Vojvodine i vrlo profesionalan.
MOZETE OVDE NACI TJ KUPITI
Pravi hercegovacki duvan...
100 g - 230 din jaci
100 g - 250 din slabiji
...odgovaram na dodatna pitanja
motalica za duvan 650 din
dr_strong@live.com
koliko kosta taj jeftiniji?Skup si !
koliko kosta taj jeftiniji?
pa cu ti po cijeni reci da li je hercegovacki duhan ili nije, jer znam kolika je cijena od proizvodjaca.....
pozdrav
i ja sam napisao 100g 230din
to mu dodje isto 2300 dinara za kilogram i to je onaj najjeftiniji sve sto nadjes manje to ti nije hercegovacki garamtovano
inace najvise se prodaje ovaj od 2500 dinara i to vecinom u Vojvodini i Becu, barem tako je kod mene
pozdrav
ne zapetljavam
ovo je bilo pitanje
Re: REZANI DUVAN - GDE NAĆI ?
- Citat Original postavio Grof Vronski Pogledaj poruku
Skup si !
koliko kosta taj jeftiniji?
pa cu ti po cijeni reci da li je hercegovacki duhan ili nije, jer znam kolika je cijena od proizvodjaca.....
pozdrav -
nigde nisam spomenuo skuplju vrstu.
nebitno... inace u BG sam vidjao po pijacama i duhan od 3000 - 3500 dinara, kazu da je hercegovacki.
a to ko kupuje po 100 grama, pa kupuju ga radi probe....za koji ce se opredjeliti da bi kupili vecu kolicinu. to sam i naznacio
zar ne
svaka roba ima svoga kupca
pozdrav
Sigurno je rekao kad sam pitala koja je vrsta duvana da je "devetka" i to sa ponosom u glasu (valjda je mislio da se ja bolje razumem u te sorte, a to nije istina) , a ime sam mozda izmesala- california ili virginia, ne secam se tacno.Pozdrav,
Da li je taj "california 9" redovna marka duvana ili ga lik samo tako naziva?... .
Kod mene je obratno , varim idustrijske, a ove prirodne me zasite.Jedino su za moje navike kratke, jer sam naviknuta bila na 100s. pa mi se čini da vremenski kraće traju.Pretpostavljam da je taj tvoj duvan ipak slabiji čim pališ više.ja sam juče počeo da duvanim i nekako mi se čini da organizam ne dobija dovoljno nikotina, palim 2-3 za redom.. jel to normalno s .
imam jedno pitanje, kako se čuva taj duvan? ja sam ga dobio u dve kutije od po pola kile, to sad stoji tako, neko je napisao da se drži u zamrzivaču?
Čuo sam da ljudi stavljaju jabuke ili zelenu salatu da ovlaže duvan ali on često zna da pokupi mirise sa vlagom. Duvan se prosto može staviti u staklenu posudu i prekriti vlažnom pamučnom krpom i pustiti tako da odstoji sat vremena. (ako je nekom od pomoći). Nikako sipati direktno vodu na duvan jer može da se ulepi i ubuđa.On mi rekao caku da, kad se osuši previše, doda mu se komadić jabuke (u tu manju dozu, ili u tabakeru motalicu, ne u celu kutiju), veličine četvrtine najmanjeg nokta, i za sat vremena, on je povukao "vlagu" iz jabuke i nije više suv, spreman za motanje.
__________________________________________-MOZETE OVDE NACI TJ KUPITI
Pravi hercegovacki duvan...
100 g - 230 din jaci
100 g - 250 din slabiji
...odgovaram na dodatna pitanja
motalica za duvan 650 din
email]dr_strong@live.com
tel 063 8 -221-553
ja sam presao na duvan,pre mesec dana usteda je velika u novcu i manje pusim,jedino je razlika u tome sto su ove original fabricke cigarete ukusnije