DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.983
Napišite Vaš odgovor...Imam nokiu n8 kao nova symbian s3 na njemu ,original punjac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To Zodiac odnekle copy/ pastuje odgovore.Jbt stop tebi svaka recenica pocinje sa "napisite vas odgovor"si ti malo ometen u razvoju huh? A s druge strane se opasno pravish pametan i podhebavash! Pravi si BOT one najgore vrste..
Kao sto rekoh BOT 1000%!!!To Zodiac odnekle copy/ pastuje odgovore.
NeTo Zodiac odnekle copy/ pastuje odgovore.
Cini mi se da sam i taj 8210 imao ,ne znam ni sta sam imao visen95 8gb bih sad uzo tapno sam ga za 60e,i 8210 sam za 15e dao greota bio 500 marona
Cuti ,ja sam sony od 450 marona poklonio ...n95 8gb bih sad uzo tapno sam ga za 60e,i 8210 sam za 15e dao greota bio 500 marona
To za spasioceSiemens M65 RescueSa prepoznatljivim celicnim ramom. Otporan na vodu , udarce, visoke temp. i sl. Bio je ubica u to vreme
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozete je prodati do 4000din., ako je ocuvana.Ja imam te nokie 3310 i jos neke jel to stvarno da mogu da se prodaju za neke parice ili se samo malo sprdate, m?
Jeste, svaki telefon koji imam radi....Mozete je prodati do 4000din., ako je ocuvana.
Sve zavisi koje modele imate.Jeste, svaki telefon koji imam radi....