retro '980 - '990

storm cloud:
underwater:
@ LePiaf: nije super deka, nego super baka... super deka je dosao nekoliko godina kasnije :D
:shock: Kako bre nije bio super deka? Domaća serija, deka je bio Ljubiša Bačić ili kako se već zvao taj glumac.

Ja mislim da je super baka došla posle, ali to je bila strana serija.
Exactly.
"Super-Deka, cudo od coveka". Baka je bila britanska, ako se ne varam.

storm cloud:
underwater:
@ LePiaf: nije super deka, nego super baka... super deka je dosao nekoliko godina kasnije :D
:shock: Kako bre nije bio super deka? Domaća serija, deka je bio Ljubiša Bačić ili kako se već zvao taj glumac.

Ja mislim da je super baka došla posle, ali to je bila strana serija.
u, pa to mora da je islo ranom zorom kad sam to prespavao... secam se samo super bake... ona engleska serija sto je isla na TVB1... u okviru zimskog obrazovnog programa...
a da li se neko seca serije 'bendzi, zeks i decak iz svemira'? :D .... neka 1986-7... moj prvi pas se zvao bendzi :D

jel i "tata" spada u retro?

milosevic-1.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Novcanica od 10 dinara sa rudarom :)
Pa crvena od 100 sa konjem
A tek ona siva od hiljadu...
Svaki dan kada dodjem iz odbanista mama mi da pare i ja odem do trafike da kupim slicice i sladoled "Rumenko" :) TO JE BIO ZIVOT!!!!

storm cloud:
LePiaf:
- Mlinovi za kafu u prodavnicama i samoposlugama.

Jao jeste, sećam se mlina iz samoposluge Vanila u Partizanskoj ulici. Samlevena kafa prosuta svuda oko mlina, a cela radnja miriše. Uvek sam volela miris kafe, ali joj ukus ne podnosim. :D

A da li se secas i tetka Rade ( prodavacice ), koja je tu radila ceo zivot , i uvek naplacivala vise ( da ne kazem krala , a narocito deci )! :)
( imala je pundju od kose )
Tada je to bila Centroslavijina prodavnica .

nesons:
A da li se secas i tetka Rade ( prodavacice ), koja je tu radila ceo zivot , i uvek naplacivala vise ( da ne kazem krala , a narocito deci )! :)

:lol: Kako se ne bih sećala brkate Rade, koliko puta me je prevarila za kusur! :lol: :lol: :lol: Uvek namrgođena. :roll: Mislim da je ona živela tamo negde u komšiluku.

storm cloud:
nesons:

:lol: Kako se ne bih sećala brkate Rade, koliko puta me je prevarila za kusur! :lol: :lol: :lol: Uvek namrgođena. :roll: Mislim da je ona živela tamo negde u komšiluku.

:D Znaci i tebe je prevarila ! :D A narocito kad nema sitno pa nam uvaljuje zvake i sibice ! ( za zvake se nisam zalio ) :D Mislim da zivi sad na Novom Naselju i konacno je u penziji !
Jesi li ti sa Salajke ?

iskreno, nemam pojma.imao sam 9 god i isao sam na radnicki da ucim engleski. dali su mi kartu i rekli da sednem u bus broj 4. veoma brzo sam poceo da se mangupisem i da je otkucavam samo ako vidim kondora...

....mislim da je 10...

Back