Danas sam kupila USB pro4media 8GB i moj resiver za dig. tv ga ne prepoznaje, a do juce sam koristila USB tdk od 4 GB i perfektno je funkcionisao. Sta da radim i ima li kakvo resenje. Hvala.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam kupila USB pro4media 8GB i moj resiver za dig. tv ga ne prepoznaje, a do juce sam koristila USB tdk od 4 GB i perfektno je funkcionisao. Sta da radim i ima li kakvo resenje. Hvala.
nema tu pomoći ,to se zove nemaš sreće sa tim -pa to ti je na kompovima radi kako treba a za onaj koristi stariformatirala sam na sve tri nece pa nece. dodje mi da ga pojedem,a i onaj resiver NEVIR je jadan samo ocitava avi formate . da li mozda nece ovaj usb prepoznat sto je od 8gb ima li to kakve veze
formatirala sam na sve tri nece pa nece. dodje mi da ga pojedem,a i onaj resiver NEVIR je jadan samo ocitava avi formate . da li mozda nece ovaj usb prepoznat sto je od 8gb ima li to kakve veze
jel mozes da napises koji dig.reciver imas,marka/model,malo je glupo da bude ogranicen max memorijom,mada i toga ima
nema tu pomoći ,to se zove nemaš sreće sa tim -pa to ti je na kompovima radi kako treba a za onaj koristi stari
pravo da vam kažem mislim da sve to ne vredi ni 5 para , kada neće nešto da radi onda jednostavno NEĆE ,evo recimo ja imam kingmax od 8 gb na mome kompu ovome sa koga sada kuckam nikada nisam uspeo da ga koristim , na svim ostalim kompovima radi besprekorno , neznam zašto - jednostavno je to tako.