baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
zaključaće mi temu zbog vas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i naravno da ne dajem rep onima koji me nerviraju![]()
Ovo bi potpisala jer i ja bas za takve postove dajem reputacije.dajem onima koji imaju pametne komentare, ili duhovite ili me razneze neznoscu koju pokazu...
..
takodjedajem onima koji imaju pametne komentare, ili duhovite ili me razneze neznoscu koju pokazu...
ne zahvaljujem se zbog bone a i ne ocekujem da se meni neko zahvaljuje..ne obracam paznju na to...
dajem ih i najomrazenijim ljudima sa kojima sam npr. razmenila prilicne uvrede, ako mislim da njihov post to zasluzuje...
Uglavnom mi uvek isti daju, i ja vracjam naravno
retko kad se desi da mi da neko koga ne znam.. al i tad vratim..![]()
imam neka pitanjca oko reputacija, ako smem...pošto se već 5 strana priča o istim na temi "forumaško upoznavanje",pitam ja vas...da li vam uglavnom ista ekipa daje reputacije...kakvog tipa reputacije primate...i da li ih rado dajete...?
i zašto nekim ljudima nikad ne date reputaciju...jer zato što vas nerviraju il zato što ih nimalo ne volite?
p.s. ajd da svako postavi svojih poslednjih 10 reputacija a mi da pogađamo od koga su![]()
Dajem reputaciju kad uspem da shvatim ono sto sam procitao.
sve redje, nazalost.
da bar pijem..
Na delu foruma gde ja pisem ljudi nemaju puno poena. Ni na blogu nema poena, iako je blog posećen.
Na tom delu foruma imate osecaj kao da hodate kroz testo. Tesko, sporo, odmereno...
Forumasi na ljis i politici su apsolutni rekorderi. Reputacije su im kao pozdrav u kosarci posle svakog kosa.
Neko je zaista ubio nostalgiju i nevinost!Dajem reputaciju kad uspem da shvatim ono sto sam procitao.
sve redje, nazalost.
da bar pijem..
Na delu foruma gde ja pisem ljudi nemaju puno poena. Ni na blogu nema poena, iako je blog posećen.
Na tom delu foruma imate osecaj kao da hodate kroz testo. Tesko, sporo, odmereno...
Forumasi na ljis i politici su apsolutni rekorderi. Reputacije su im kao pozdrav u kosarci posle svakog kosa.