reputacije

ja ih dajem kad me nesto
nasmeje
rastuzi
pogodi
navede na razmisljanje
da nekom malo "poljubim"
da nekog malo "naljutim"
da nekome mahnem
da sa nekim flertujem
i jos svasta nesto
pa, ti sad vidi ko ih shvata ozbiljno, a ko ih koristi za tazno ono cemu reputacije i sluze

Poslednja izmena od moderatora:
Rado dajem reputacije kada me postovi nasmeju, dopadne mi se stav, misljenje, ili me neki dobar post natera da se zamislim nad tim recima... Poencice dajem najrazlicitijim ljudima na najrazlicitije komentare ;)

dajem onima koji imaju pametne komentare, ili duhovite ili me razneze neznoscu koju pokazu...
ne zahvaljujem se zbog bone a i ne ocekujem da se meni neko zahvaljuje..ne obracam paznju na to...
dajem ih i najomrazenijim ljudima sa kojima sam npr. razmenila prilicne uvrede, ako mislim da njihov post to zasluzuje...

Poslednja izmena:
dajem onima koji imaju pametne komentare, ili duhovite ili me razneze neznoscu koju pokazu...
..
Ovo bi potpisala jer i ja bas za takve postove dajem reputacije.
Uz svaku reputaciju obavezno napisem nekakav komentar, ne volim ih slati "prazne"..i uglavnom ne gledam tko je pisao post, kome udjeljujem reputaciju, presudan mi je sadrzaj posta, a ne osoba koja ga pisala

Poslednja izmena:
ne zahvaljujem se zbog bone a i ne ocekujem da se meni neko zahvaljuje..ne obracam paznju na to...
dajem ih i najomrazenijim ljudima sa kojima sam npr. razmenila prilicne uvrede, ako mislim da njihov post to zasluzuje...
takodje
jedino, sto se nekada zahvalim za reputaciju, ako osetim potrebu, ili primetim da mi neko stalno udeljuje, ili to prosto posluzi da ze zapocne neka prica, ili kad me neko iznenadi reputacijom, ili komentarom....

pošto se već 5 strana priča o istim na temi "forumaško upoznavanje",pitam ja vas...da li vam uglavnom ista ekipa daje reputacije...kakvog tipa reputacije primate...i da li ih rado dajete...?

i zašto nekim ljudima nikad ne date reputaciju...jer zato što vas nerviraju il zato što ih nimalo ne volite:lol::lol::lol:?

p.s. ajd da svako postavi svojih poslednjih 10 reputacija a mi da pogađamo od koga su:rumenko::rumenko::rumenko:
imam neka pitanjca oko reputacija, ako smem... :rumenko:
1) gde vidim kome sam ja dao i ko mi je dao reputaciju i uz koju komentar?
2) sta znaci ono: taj i taj "je majstor" ili je "naprosto divna osoba"
3) zasto neki imaju po jednu-dve kockice a neki deset kockica i neke kockice su svetle a neke tamno zelene?

Fala unapred. :)

Dajem reputaciju kad uspem da shvatim ono sto sam procitao.

sve redje, nazalost.
da bar pijem..
Na delu foruma gde ja pisem ljudi nemaju puno poena. Ni na blogu nema poena, iako je blog posećen.
Na tom delu foruma imate osecaj kao da hodate kroz testo. Tesko, sporo, odmereno...
Forumasi na ljis i politici su apsolutni rekorderi. Reputacije su im kao pozdrav u kosarci posle svakog kosa.

Poslednja izmena:

sve redje, nazalost.
da bar pijem..
Na delu foruma gde ja pisem ljudi nemaju puno poena. Ni na blogu nema poena, iako je blog posećen.
Na tom delu foruma imate osecaj kao da hodate kroz testo. Tesko, sporo, odmereno...
Forumasi na ljis i politici su apsolutni rekorderi. Reputacije su im kao pozdrav u kosarci posle svakog kosa.

...nece biti.Prosetaj malo po pdf. ;)

sve redje, nazalost.
da bar pijem..
Neko je zaista ubio nostalgiju i nevinost!
Hvala brale:hvala:

delim, kad se setim..desava mi se da ostavim post ne gledajuci sta je iznad :rumenka:
ne volim da vracam, jer ni ja ne volim kad mi vracaju, volim da ZASLUZIM. ali vracam onima za koje mislim da treba, ponekad.
(ali u principu ne bunim se kad neko vrati :lol: )

Ja potpuno zaboravim da delim reputacije..i po nekoliko dana, a onda se setim i krenem redom svakog koga rado citam.:)

A, meni daju reputacije moji mili prijatelji, ali posebno su mi drage od nepoznatih ljudi koji mi dodele reputacije na temama likovne umetnosti, pozorista, knjizevnosti..tu znam da nema mojih prijatelja sa Politike .Kako su to zanimljivi i lepi komentari .To je poseban svet..ljudi skloni umetnosti.:)

Ima jos jedna vrsta reputacije..skroz licna,najlepsa..

Back