Reputacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
8.101
... Kada mi postovi (a i reputacije) nestanu kada se tema obriše ????
Dragi mi je rekao da postovi "volšebno" nestaju jer je u njima citat kažnjenog ili obrisanog posta,
ali zbog čega mi nestanu postovi (broj) zbog toga što je tema obrisana, a ja nakuckala 10-20-30 postova na toj temi
pa još i "zaradila" i poneku reputaciju ?

Korektno bi bilo da ostane makar broj postova i reputacije iako je tema obrisana ....

Kada pokušam dati reputaciju korisniku X dobijem poruku da moram dati reputaciju i nekom drugom korisniku prije nego ponovo dam reputaciju korisniku X. Ja sam nakon toga dao reputaciju i korisniku Y, i korisniku Z, ali mi kod korisnika X i dalje izbacuje istu poruku. U čemu je problem?

Ako si toj osobi X, danas dao repku recimo, 6-om po redu, i sutradan, tj. posle 24h mora biti 6 ili do 10, ne može ranije, npr. 3-ći.
Prati u Podešavanjima kada si kome dao, i po tome ćeš znati

Pretpostavljam da znaš da moraš svih 10 repki potrošiti, pa onda nanovo deliti nove...

Ја сам тренутно Заинтересован члан и Гуру 3. реда. Да ли негде могу да се виде сви нивои за та два критеријума и како се они зову? Хвала.

Ovo je rangiranje prema broju poruka:
Početnik 0
Obećava 51
Zainteresovan član 101
Primećen član 501
Aktivan član 1001
Ističe se 2001
Domaćin 3001
Elita 5001
Buduća legenda 7001
Legenda 10001
Zaslužan član 15001
Starosedelac 25000

sta ce reci nadlezni..

nadležni....
lipsrsealed_zpsoukuy5mx-1.gif

Тема са истим називом је закључана, па сам морала да поставим поново,(извините :worth:)
јер желим нешто да питам, а односи се на те репке.

Како се оне повећавају? На коју фору :think:. Уназад неколико дана сам баш добила доста (СЛАТКИХ бона) репки, али број као да се зацементирао, не мрда. Чини ми се да годину дана пише увек исти број:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back