Reputacija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
8.101
... Kada mi postovi (a i reputacije) nestanu kada se tema obriše ????
Dragi mi je rekao da postovi "volšebno" nestaju jer je u njima citat kažnjenog ili obrisanog posta,
ali zbog čega mi nestanu postovi (broj) zbog toga što je tema obrisana, a ja nakuckala 10-20-30 postova na toj temi
pa još i "zaradila" i poneku reputaciju ?

Korektno bi bilo da ostane makar broj postova i reputacije iako je tema obrisana ....

Тема са истим називом је закључана, па сам морала да поставим поново,(извините :worth:)
јер желим нешто да питам, а односи се на те репке.

Како се оне повећавају? На коју фору :think:. Уназад неколико дана сам баш добила доста (СЛАТКИХ бона) репки, али број као да се зацементирао, не мрда. Чини ми се да годину дана пише увек исти број:mrgreen:

Bez obzira sto je tema zakljucana mogla si da procitas odgovor na tvoje pitanje

Na temi Uputstva imas o reputacijama

http://forum.krstarica.com/showthread.php/411918-Reputacija-na-Forumu

Ova tvoja tema spojena je sa vec postojecom i otkljuicana je, jer vas zanima
Postovi koji nemaju veze sa temom su obrisani

Интересантно, овог истог момента док си ти била у "премештању теме" ја сам написала једну поруку, које сада уопште нема. (Изгледа да си у брисању осталих порука смазала и ту моју)

Само ви наставите да бришете и премештајте теме,
на крају ће од Крстарице остати само ИМЕ "Крстарица":sad2:

Интересантно, овог истог момента док си ти била у "премештању теме" ја сам написала једну поруку, које сада уопште нема. (Изгледа да си у брисању осталих порука смазала и ту моју)

Само ви наставите да бришете и премештајте теме,
на крају ће од Крстарице остати само ИМЕ "Крстарица":sad2:

Nema potrebe za ovakvom arogancijom i losim pretpostavkama...Post ti nije obrisan jer ga nema.Verovatno zbog spajanja tema,ili post nisi ni poslala,a tema je spojena u jednu jer vec postoji takva ista i nema potrebe za dve iste teme, posebno sto je u vec postojecoj temi dato vise odgovora na tvoje pitanje, sto je i poenta tvog pitanja, da dobijes odgovor

Poslednja izmena:
Nema potrebe za ovakvom arogancijom i losim pretpostavkama...Post ti nije obrisan jer ga nema.Verovatno zbog spajanja tema,ili post nisi ni poslala,a tema je spojena u jednu jer vec postoji takva ista i nema potrebe za dve iste teme, posebno sto je u vec postojecoj temi dato vise odgovora na tvoje pitanje, sto je i poenta tvog pitanja, da dobijes odgovor

Написала сам и послала поруку, али на ону моју тему коју си ти спојила са овом и ваљда смо истовремено биле у "акцији"...ти у спајању тема, а ја у слању поруке и ето десила се и та случајност.

Резултат тога: нема те моје поруке. Није ни важно. Мрзи ме сада да је поново пишем, више се и не сећам како је гласила. Али мени ни сада није јасно како се те репутације овако споро повећавају. (Није мени ни стало до неког великог броја, једноставно приметила сам то што сам питала и само је била знатижеља у питању, ништа више)

п.с.
Не знам зашто ми и шта замераш. Та тема ( на којој сада пишемо) је била закључана и ја сам отворила нову (уз извињење што то чиним, јер нисам имала где да питам то што сам питала) А и не видим разлог зашто је она била закључана.

Sto je moja reputacija zaglavila na broju 53? Vec duzi vremenski period, samo ovih dana sam dobio vise reputacija i nije se pomerilo, a i pre toga, ima neko pravilo, broj postova sa brojem reputacija? Cak su sve i drugi clanovi, nisu isti...

No, manje bitno, sem sto je zaglavilo...valjda sto se i sam osecam zaglavljen u vremenu i prostoru...

Ko zna zasto je to tako dobro, jel da moderatore?

122121.jpg

Odmah sigurno nece, nije sasasta se odglavilo. Valjda glava treba da padne hahha...

Poslednja izmena:
Sto je moja reputacija zaglavila na broju 53? Vec duzi vremenski period, samo ovih dana sam dobio vise reputacija i nije se pomerilo, a i pre toga, ima neko pravilo, broj postova sa brojem reputacija? Cak su sve i drugi clanovi, nisu isti...

No, manje bitno, sem sto je zaglavilo...valjda sto se i sam osecam zaglavljen u vremenu i prostoru...

Odmah sigurno nece, nije sasasta se odglavilo. Valjda glava treba da padne hahha...

Ne može ni da ti se pomeri kad ti reputacije daju članovi sa malom reputacionom moći.

Reputacije se povećavaju na 2 načina

1. na svakih 100 postova za 1 poen
2. Od članova moraš dobiti 10.000 rep. poena da bi ti se reputaciona moć povećala za 1.
Znači, Sasasta bi morao 28 puta da ti da repke da bi ti se povećalo za 1.

Kad bih ti ja dala, odmah bi porastao za 2 :aha:

Ne može ni da ti se pomeri kad ti reputacije daju članovi sa malom reputacionom moći.

Reputacije se povećavaju na 2 načina

1. na svakih 100 postova za 1 poen
2. Od članova moraš dobiti 10.000 rep. poena da bi ti se reputaciona moć povećala za 1.
Znači, Sasasta bi morao 28 puta da ti da repke da bi ti se povećalo za 1.

Kad bih ti ja dala, odmah bi porastao za 2 :aha:

ti si reputaciono najmoćnija forumašica :lol:

Pogledajte prilog 534436

E jadan ti. Kako ćeš sada živeti kada ti se reputacija zaglavila na broju 53.

53.jpg

Red Bull Flug Tag...iz treceg pokusaja, 53.

53-2.JPG

Iako je 53 nema veze sa mnom, ja sam bio teski neradnik prosle godine... Za ubit...
Zao mi tih ljudi koji teskim radom izgube glave...Uglavnom zbog manjka prenosa iskustva i stamine/reputacije od starijih iskusnijih radnika, mada vrv nema pravila...Ne mogu da verujem da nekog ubiju watertight vrata, a desava se i to...Potcena rizika.
Kad dodje dodje finalna zivotna cigla ili gvozdje...Sekirce i petlic.

Saznah i da poznanik, izgubio repku, izgubio sve... Reputacija se stice, a jako lako gubi...
Ako sam izjavio neku glupost negde, uvek sam voljan da je obrazlozim, ponekad i priznam da nisam u pravu...

Agora Interneta...

Neko ce reci da je ovo varanje, a ja mislim da ljudi samo hoce da pomognu da se mrdnem...
Da vidimo ko je tvrdoglaviji, brojka ili ja?

Prilozi

• 53.jpg
    53.jpg
    67,7 KB · Pregleda: 12
  • repka.JPG
    repka.JPG
    61,8 KB · Pregleda: 10
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back