Republiku Srpsku tuži 40.000 logoraša

A ne to su Bosanci i Hercegovci. A ja sam krajišnik. Udruženja logoraša postoje i sve je to ok neka se bore za svoja prava. Ali ovde je poenta da će "RS bankrotirati" Švabe i dan danas rastežu sa plaćanjem tih odšteta iz WWII znači više od pola vijeka. Tako ćemo i mi, ali da i oni nama plate sve.

intra:
A ne to su Bosanci i Hercegovci. A ja sam krajišnik. Udruženja logoraša postoje i sve je to ok neka se bore za svoja prava. Ali ovde je poenta da će "RS bankrotirati" Švabe i dan danas rastežu sa plaćanjem tih odšteta iz WWII znači više od pola vijeka. Tako ćemo i mi, ali da i oni nama plate sve.
Ako se sva istina sazna, srpski logoraši će dobiti tek 5 -6 % onoga što bi dobili Bošnjaci, dakle, opet bankrot RS-u!

Evo vec godinama gledamo kako vas Ameri trebe po bliskom istoku a Rusi na Kavkazu.Doci ce uskoro vreme kada ce i po Evropi poceti da vas istrebljuju.A i treba tako.Narocito vas poturice.Vas tek niko ziv ne postuje;cak ni oni pravi muslimani.I oni na vas gledaju sa podozrenjem.Vec ste jednom izdali svoju veru i narod pa zasto to ne bi ucinili opet.Izdajice i izrod niko ne voli i ne ceni.Vi ste tu samo da vas iskoriste dok za nesto budete potrebni a posle ste gotovi.Zadnje sto bi bio na obvim prostorima jeste musliman.Crno vam se pise a niste toga svesni sto je jos i najtuznije.

tokyo:
samo me interesira kad će se početi konačno nazirati kraj svemu ovome, kad će ljudi početi da malo više gledaju u budućnost?
10 godina smo ratovali
10 godina ćemo se tužakati
10 godina čekati da se svi postupci suđenja završe
i barem 10 godina će trebati da se sve to smiri

i ode ne samo mladost i život već i starost... :shock:

e stvarno ja neznam što ne baciše na ovaj naš zaostali Balkan 45 jednog debeljka
vjerojatno bi do sada bili normalno društvo ko u japanu
:roll:
pozdrav i
Laku noć

Da li biste se odrekli unuka ako kaže da pristupa partiji za ujedinjenje južnoslovenskih plemena?

ca-mu47:
pa muslije i jesu kako ti kazes cijeli svijet.milijarda i petsto miliona.

Yebena stvar sa vama je ta što svi pravi Muslimani znaju kako ste nastali.

Osim toga, ako su Turci osvajali ovaj deo onda a danas spadaju medju najliberalnije islamske zemlje, koj se obrezani tuki trudite da izigravate Teheran?

Znaš li ti koliko je to stotina kilometara razlike i fizički i s pameću?

Iron Lord:
Yebena stvar sa vama je ta što svi pravi Muslimani znaju kako ste nastali.

Osim toga, ako su Turci osvajali ovaj deo onda a danas spadaju medju najliberalnije islamske zemlje, koj se obrezani tuki trudite da izigravate Teheran?

Znaš li ti koliko je to stotina kilometara razlike i fizički i s pameću?

...pokusaj s laksim pitanjima...znas ona gde se zaokruzuju tacni odgovori , a ima samo a i b...mislim, obzirom kome se obracas...

Back