fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.213
Ima jedan zajednički cilj, ali ni Hrvati ni Dodik nemaju muda za to: PODELA Bosne!Zapadni Srbi znaju da sa hrvatima nema sporazuma n zajedničkih ciljeva
Latini su stare varalice.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima jedan zajednički cilj, ali ni Hrvati ni Dodik nemaju muda za to: PODELA Bosne!Zapadni Srbi znaju da sa hrvatima nema sporazuma n zajedničkih ciljeva
Latini su stare varalice.
treba da se ujedine, svi govore istim jezikom.Sa Hrvatskom Republika Srpska može ostvariti niz ciljeva na obostranu korist.
Kao i Vojvodina.U svetlu današnjih dešavanja i poslednjih pokušaja našeg predsednika Republike Srpske da urazumi srbijanskog predsednika vučića,koji nisu urodili plodom otvaram ovu temu koja bi trebala da prati proces udaljavanja Republike Srpske od srbije i njeno približavanje Hrvatskoj a samim tim i NATO paktu.
Srbija se kao nekakva matica svih Srba ponela više nego jadno i nekakvo svesrpstvo je sasvim deplasirano.
Republika Srpska mora da napravi snažan otklon od jedne uboge politike srbije i srbijanaca koja izaziva sramotu i stid kod Zapadnih Srba.
Da Zapadni Srbi nisu jedini u takvom osećaju govori i odbijanje Srba u Crnoj Gori da ih poseti srbijanski predstavnik.
Sa Srbijom se treba kulturno pozdraviti i otići svojim putem
Republika Srpska treba da potraži neki novi oslonac i savez a to može biti i Hrvatska.
Sad ćeš videti koliko ste zasrali stvar.Mislim da su svi "bocni" Srbi na forumu duzni da se ovde jave i osude ovo zlo i mrznju koju vejder ispoljava...
Не ложи се,зар ти није до сада јасно да Додик и Вучић сихронизовано глуме лудило топло хладно и да тако прљаво играју већ пар година.Све је режија и то лоша режија...Prodali ste i izgubili sve što ste mogli.
Makedoniju
Crnu Goru
Republiku Srpsku Krajinu
Kosovo i Metohiju
A sada je došao red na nas Republiku Srpsku.
Nemojte da mislite da će te proći nekažnjeno.
Ovo je kao pričam ti priču kad goveda riču.Не ложи се,зар ти није до сада јасно да Додик и Вучић сихронизовано глуме лудило топло хладно и да тако прљаво играју већ пар година.Све је режија и то лоша режија...
Да су Срби паметни као што нису било би нам свима боље небитно одакле ко потиче.
Prodali ste i izgubili sve što ste mogli.
Makedoniju
Crnu Goru
Republiku Srpsku Krajinu
Kosovo i Metohiju
A sada je došao red na nas Republiku Srpsku.
Nemojte da mislite da će te proći nekažnjeno.
Nije mi jasno samo zašto je milion i po visokocivilizovanih Zapadnih Srba pohrlilo kod nas srbijanaca, cigana i bugaraša?Znači ja sam ustvari Zapadni Srbin a ti ne znam šta si.Neki srbijanac ciga budi šta hoćeš.Komšija.
Oni koji su svoj politički start gradili na demagogiji o Velikoj Srbiji su izgleda ukapirali to o čemu pišeš pa su zbog opisanih migracija odustali od nje i prešli na koncept stvaranja Velike Republike Srpske sa pozicija vlasti u Beogradu.Vise tzv. Zapadnih Srba (Bosanaca ,Crnogoraca ,Licana i ostalih Hercegovaca ) zivi danas u Srbiji ,odnosno Vojvodini i BG nego u celoj RS,CG i HR zajedno ,dakle za ono sto je Srbija danas oni su isto ili više zasluzni od domorodaca tzv. Srbijanaca,pošto oni vladaju Srbijom na smenu od 45 .
Republika Srpska je realno bušan kurton kao i drugi deo BiH ,nista bolji ,to sto je narod napaljeniji na naciju i veru i sto su svi postali četnici na kraju 20. veka pa tripuju kako su oni jedini pravi Srbi ,ne pomaze kad je sve što je moglo iz RS zbrisalo ili u "izdajničku" Srbiju ili preko gore u Beč u Njemačku .
Jedina sreća je što su i oni drugi -obrezani još veći i zatucaniji debili pa za sada ne mogu da ugroze nikog osim sami sebe ,a ujaci su skoro nestali iz BH.Ono što je ostalo je taoc krimosa Dodicka i njegove bratije (Milo-Vučić-Bakir-Mile isti sistem ) koji im priča bajke o refendumu već 15 godina svaka 3 meseca i zajebava ih sa debilnim temama kao što je Dan Republike ,dok od pokradenih milijardi zida cele nove kvartove po Novom Sadu i Beogradu .Gde će se naravno i dalje naseljavati ti isti Republički Srbi koji nastavljaju da begaju i u ovu raspalu i razjebanu Srbiju ,nije ih ostalo više od 800 000 da živi u RS ,ako ne računamo letnji urlaub u zavičaju , Kočićev zbor i slično.
Počev od udruživanja sa titoističkom hordom u cilju uništavanja Srbije.Treba prvo napraviti ozbiljan bilans, pa videti koliko su Srbiju do sada kostali ti "Srbi" i kolika zla su joj naneli samo u poslednjih 100 godina.
ne...sa bošnjacima republika srpska može puno lakše ostvariti niz ciljeva na obostranu korist...banja luka jest luka ali more je u neumu a muslimanima se diže na tursku mornaricu.Sa Hrvatskom Republika Srpska može ostvariti niz ciljeva na obostranu korist.
...pa šta onda...bosanskim muslimanskim kalifatom vlada musliman srbijanac iz beograda.Srbijom vlada Bosančeros iz Čipuljića.
ja koliko znam NDH je 41. bila u novom pazaru...Pa ono...ideja i nije tako loša, valjalo bi o njoj razmisliti.
Srbiji ti pokušaji širenja preko Drine poslednjih 100-150 godina nisu doneli neke velike koristi, ali zato jesu velike štete.
Naš prirodni pravac je Sever - Jug, a ne prema Zapadu.
Pa, ko je tu, tu je...
To "Hrvati na Drini" i nije neka pretnja...Jedini Hrvat u povijesti koji je uspešno prešao Drinu, je bio Tito...i to zahvaljujući Srbima.
Možete da im napunite jame.U tom poslu ste uvek dobro sarađivali.Ebali te HrvatiNe vi srbijanci sa svojim predsednikom ste propali i poremećeni.Vodite ci računa o sebi i svom BDPu mi ćemo se već nekako snaći sa Hrvatima.Imaju oni dosta interesa gde im mi možemo pomoći a i oni nama.
Шта као Додик се бори за праву ствар а овај му не дозвољава јер је издаја у питању?Ovo je kao pričam ti priču kad goveda riču.
Smuti pa prospi.Tek da nešto napišeš.
Da, Čim neko pomene da bi mogli da izgube vlast u Srbiji odmah se udružuje sa hrvatima.Možete da im napunite jame.U tom poslu ste uvek dobro sarađivali.Ebali te Hrvati
Ako vas je neko i stvarno pustio niz vodu to su vaši zemljaci koji već 20 godina u kontinuitetu vladaju Srbijom.Makedonija Crna Gora KiM RSK sve ste izdali prodali sada ste i nas pustili niz vodu.
ja koliko znam NDH je 41. bila u novom pazaru...
A Jovanka Brnabić?Jedini Hrvat koji je to uspešno uradio, i zavladao Srbijom, je Tito...