Republika Srpska-Zapadni Srbi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moras debil biti da Mislis da je b luka mogla nesto bez bg, mladi kao vojni ucenik bio je odan beogradu, drugo, sve i jedna plata oficira policije med radnika, pošta i drust preduze a, penzije bile su na platnom spisku beograda!!!
Svaki tenk i vozilo islo je na naftu koju je placao bg...

Cime bi vi ostvarili penzije plate u tom ratu?

Ne prdi gluposti.

Da nije bilo bg pocrkali bi za po godine...

Zato se i borili svim snagama za koridor ZIVOTA!!!!

OVO JE HVALA SRBIJI OD VAS....
Šta ste vi u srbiji uopšte hteli '90. ?

Šta ste vi u srbiji uopšte hteli '90. ?
NISTA.

Bili smo još debili jugosloveni zastupljeni veruju i u miran zivot jugi, dok su titoisticki sljam ovi iz bg Izdajnici isli vasem tudjman na ruku, osnivaju i kasnije kao i on paravojne formacije na celu sa udbinim ubicama krimosima dolancevim, arkanom giskom...

Mi obican narod, nista.

Voleli smo tu utopiju ali smo progledali!

Bogu fala konacno.

I ti pricas gluposti...

Došo je rat pripreman od komuno ustasa, titoista...

Svaka plata pogotovo oficira, penzije behu na pl spisku beograda kao i nafta za svaki kamion do 1994 u avgustu bese na platnom spisku bg...

Zato su se krvavo borili za KORIDOR ZIVOTA!!!

A tvoja trucanja ostavi za bajke unucima...

Vi iz jna ste i bili najveci krpelji i zlo srpskog naroda...

A i njega je završio Slobo sa Tuđmanom. Na brčanskom ratištu su se HV i HVO samo povukle, na dijelu na kojem su se naslanjali na nas, je ja mislim 3.tuzlanska ostala u okruženju, pa je to probijeno da bi se izvukli.

Bez Srbije u ratu bi preživjeli par mjeseci, iako su mnogi mislili to i za RSK rahmetli pa ode za 3 dana.

A i njega je završio Slobo sa Tuđmanom. Na brčanskom ratištu su se HV i HVO samo povukle, na dijelu na kojem su se naslanjali na nas, je ja mislim 3.tuzlanska ostala u okruženju, pa je to probijeno da bi se izvukli.

Bez Srbije u ratu bi preživjeli par mjeseci, iako su mnogi mislili to i za RSK rahmetli pa ode za 3 dana.
Ne prdi.

U derventi su se branili ko pacovi iz podruma, ko u vukovaru iz kanalizacije... Dobili su takvu samarcine da im vise nije pala na pamet posavina!!!

A klali su ko stoka, 1992 u martu jos usli bojne iz rjeke i odjeka AZRA DVA NOZA, secas je se, tvoje bule iz rjeke... Pridruzila ste se tim krvolocima i dobili po nosu zestoko u derventi brodu...

Kad je tu unostrno LEGLO USTASA, brcko je bilo kerov kura. c...

Drugom ti prdi o dogovoru s tudjman om u posavini!

Klali su u brodu derventi ko ludi, ali kad je srbin krenuo, bebo im je majku i pod avio skotove...

Ne prdi.

U derventi su se branili ko pacovi iz podruma, ko u vukovaru iz kanalizacije... Dobili su takvu samarcine da im vise nije pala na pamet posavina!!!

A klali su ko stoka, 1992 u martu jos usli bojne iz rjeke i odjeka AZRA DVA NOZA, secas je se, tvoje bule iz rjeke... Pridruzila ste se tim krvolocima i dobili po nosu zestoko u derventi brodu...

Kad je tu unostrno LEGLO USTASA, brcko je bilo kerov kura. c...

Nauči da čitaš, Brčko sam napisao.

A tamo ste ratovali samo protiv ostataka. Tuđman ih je povukao kao što je Sloba povukao vojsku sa Dubrovnika.

Tuđman je uvijek bio za dva koplja ispred ostalih šabana.

NISTA.

Bili smo još debili jugosloveni zastupljeni veruju i u miran zivot jugi, dok su titoisticki sljam ovi iz bg Izdajnici isli vasem tudjman na ruku, osnivaju i kasnije kao i on paravojne formacije na celu sa udbinim ubicama krimosima dolancevim, arkanom giskom...

Mi obican narod, nista.

Voleli smo tu utopiju ali smo progledali!

Bogu fala konacno.
Niste hteli ništa?A sad ste progledali?
Ja bi rekao da ste bili glupi ko kerov q.rac a vidim da ste i sad.
Treba vas malo pocepati da živite ko mi pa će te biti pametniji.

A sada mi pričaj bajkice kako su vas ostale jadnike taj SANU papirić i jedan drugorazredni bivši bankar Zloba NATERALI da izađete iz Jugoslavije? U tom slučaju je to bio jako VAŽAN i KORISTAN papirić, važniji i moćniji i od Ustava SFRJ! :zcepanje: :zcepanje:
" U odbranu akademika ustao je i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji kaže da Memorandum nije izazvao ratove, već “jednostrani akti republika koje su se otcepile”. A nije njegov šef Milošević, koji je od početka vodio ratnu politiku? Ako je tako kao što Dačić kaže, zašto Srbija nije napala samu sebe, pošto se ona prva otcepila od SFRJ Ustavom od 28. septembra 1990. godine? Po Članu 72 tog Ustava, Srbija je suverena i nezavisna država, a po Članu 135 savezni zakoni se poštuju samo ako Srbija proceni da joj to odgovara. Čist separatizam. Taj separatistički Ustav zdušno su podržali akademici okupljeni oko Memoranduma. "
https://www.balkanplus.net/memorandum-sanu-milosevicev-noz-za-klanje-jugoslavije/

Šta je rekao arhitekta Bogdan Bogdanović - ”Bio sam nezadovoljan sistemom koji sam vidio, ja ga nisam znao iznutra. Sve ove današnje mafije su već postojale samo u začetku i već su bile u političkim forumima”, rekao je kasnije o tom periodu .
https://pogledaj.to/arhitektura/moral-iznad-karijere/

Zvuči kao da se velikosrpska elita spremila za pljačku i mafijašku rabotu ?

" U odbranu akademika ustao je i ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, koji kaže da Memorandum nije izazvao ratove, već “jednostrani akti republika koje su se otcepile”. A nije njegov šef Milošević, koji je od početka vodio ratnu politiku? Ako je tako kao što Dačić kaže, zašto Srbija nije napala samu sebe, pošto se ona prva otcepila od SFRJ Ustavom od 28. septembra 1990. godine? Po Članu 72 tog Ustava, Srbija je suverena i nezavisna država, a po Članu 135 savezni zakoni se poštuju samo ako Srbija proceni da joj to odgovara. Čist separatizam. Taj separatistički Ustav zdušno su podržali akademici okupljeni oko Memoranduma. "
https://www.balkanplus.net/memorandum-sanu-milosevicev-noz-za-klanje-jugoslavije/

Šta je rekao arhitekta Bogdan Bogdanović - ”Bio sam nezadovoljan sistemom koji sam vidio, ja ga nisam znao iznutra. Sve ove današnje mafije su već postojale samo u začetku i već su bile u političkim forumima”, rekao je kasnije o tom periodu .
https://pogledaj.to/arhitektura/moral-iznad-karijere/

Zvuči kao da se velikosrpska elita spremila za pljačku i mafijašku rabotu ?

Predugi su ti postovi za ovu ekipu,hem dugi hem gradivo teško...

Predugi su ti postovi za ovu ekipu,hem dugi hem gradivo teško...
Veliš, dovoljno je da se prisjetimo da je Marko Milošević postao bizMismen. A i Nevenka Tuđman se dala u bizMis.

Što rekla jedna naša nana - Dobar je bizMis, samo ne valja kad dođe policija. Sad ovi poklopili policiju i sudstvo, da mirno razvijaju bizMise.

Poslednja izmena:
Veliš, dovoljno je da se prisjetimo da je Marko Milošević postao bizMismen. A i Nevenka Tuđman se dala u bizMis.

Što rekla jedna naša nana - Dobar je bizMis, samo ne valja kad dođe policija. Sad ovi poklopili policiju i sudstvo, da mirno razvijaju bizMise.

Sve dok poklonici tih propali politika škevći još samo po forumu znamo da je sve u redu.

I ti pricas gluposti...

Došo je rat pripreman od komuno ustasa, titoista...

Svaka plata pogotovo oficira, penzije behu na pl spisku beograda kao i nafta za svaki kamion do 1994 u avgustu bese na platnom spisku bg...

Zato su se krvavo borili za KORIDOR ZIVOTA!!!

A tvoja trucanja ostavi za bajke unucima...

Vi iz jna ste i bili najveci krpelji i zlo srpskog naroda...
Плате из БГ смо примали само ми из 30 кадровског центра(5 до 10% официрског и подофицирског кадра) и нико више од скоро 200 000 бораца прошлих кроз ВРС.

Никаква трућања то ти је гола истина из прве руке.

Нас из ЈНА бар војна полиција није налазила по своњцима и кокошињцима и таванима ибегавајући војну обавезу, часно је већина одслужила своје.

Srušili ih TRULI temelji! To je svakoj budali trebalo biti jasno nakon Mađarske 1956-e!

Na tim trulim temeljima je stajala skoro 50 godina tako da to svakako nije glavni uzrok već se SFRJ konkretno urušila kad su ukonjeni zapadnjački podupirači pod teretom korupcije, zločinaštva i naravno nepotizma.

No Zapad je ipak zadržao svoje najvernije oznaše da nastave sa dezintegracijom Srbije i posle Tita.

Poslednja izmena:
Možda zato što je onakva Jugoslavija bila osuđena na PROPAST i PRE nego što je stvrena, a sve se slagalo i radilo kao da će trajati 'iljadu godina....
Svaka tvorevina u kojoj se necivilizovani narodi priheftaju jednom relativno civilizovanom ali obespravljenom je osuđenja na propast. Isto kao i u SSSR. Rusi su bili njegov motor ali nisu imali političku dominaciju i to je stanje bilo neodrživo. Tako i SFRJ. Srbi iz Srbije su bili daleko civilizovaniji od ostalih ali su bili uvek preglasavani.

Плате из БГ смо примали само ми из 30 кадровског центра(5 до 10% официрског и подофицирског кадра) и нико више од скоро 200 000 бораца прошлих кроз ВРС.

Никаква трућања то ти је гола истина из прве руке.

Нас из ЈНА бар војна полиција није налазила по своњцима и кокошињцима и таванима ибегавајући војну обавезу, часно је већина одслужила своје.
Nemoj da lazes.
Vi iz jna ste lizuci titu i titoistima dup. e navikli na stanove, lepe plate, a kad se trebalo odraditi posao samo je HEROJ MILAN TEPIC ISPOSTOVAO ZAKLETVU!

BANDO JEDNA IZDAJNICKA RASPALA I NESPOSOBNA...

Poslednja izmena:
Nauči da čitaš, Brčko sam napisao.

A tamo ste ratovali samo protiv ostataka. Tuđman ih je povukao kao što je Sloba povukao vojsku sa Dubrovnika.

Tuđman je uvijek bio za dva koplja ispred ostalih šabana.
kad pala derventa ko leglo najvece uporište u koje tudjman dovukao hv iz rjeke i odjeka da kolju, onda pade brod, a brcko samo po sebi vise nije imalo sta da trazi

Pogledaj kako su se ko pacovi ukopali u derventi ali ih srbi odrase. ..

Poslednja izmena od moderatora:
Treba vas malo pocepati da živite ko mi pa će te biti pametniji.
To, to Vejderu, ne cepati ih doslovno već ih vratitu u status prosečnog građanina, da osete malo čari i zaostavštinu svoje poremećene vladavine.

Mada su se naotimali kao mutavi pa sumnjam da će ih u prvo vreme to mnogo pogoditi kada odu sa vlasti jednom za svagda što će se dogoditi uskoro.

Ali vremenom...

Nemoj da lazes.
Vi iz jna ste lizuci titu i titoistima dup. e navikli na stanove, lepe plate, a kad se trebalo odraditi posao samo je HEROJ MILAN TEPIC ISPOSTOVAO ZAKLETVU!

BANDO JEDNA IZDAJNICKA RASPALA I NESPOSOBNA...

Nije im se dalo da naprave Srboslaviju.

"– 13. marta 1991. – jedna noć konsultacija Veljka Kadijevića sa Jazovom, a predsjednik SIV-a Ante Marković i oficijelni krugovi “o tome ništa ne znaju”. Veljko Kadijević je otputovao u Moskvu u pauzi čuvene trodnevne sjednice Vrhovne komande. Borisav Jović beleži: “Veljko mi je sinoć posle sednice Predsedništva zatražio saglasnost da preko noći ode u Moskvu na konsultaciju sa Jazovom. Želi da pita da li će nas SSSR zaštititi od eventualne intervencije zapada, ako idemo na upotrebu vojske za sprovođenje naredbi Predsedništva. Složio sam se. Išao je i vratio se iste noći.” Rusi su rekli da nema varijante u kojoj zapad računa sa njihovom intervencijom. O sovjetskoj pomoći su izbjegli razgovor. U prisustvu Miloševića, Jovića i Adžića, Kadijević je saopštio: “Idemo na vojni udar s ciljem da se smeni Vlada i Predsedništvo, da se ne dozvoli sazivanje Skupštine, republičke vlasti ne dirati ukoliko podrže udar. U protivnom i njih.” Stanje je zaista dramatično. Traži se zavođenje vanrednog stanja. Presuđuje glas Bogića Bogićevića. Vojni udar je planiran 12. marta. Povezano s ovim Branko Mamula je išao u London, Blagoje Adžić u Pariz, a Stane Brovet u Moskvu prije Kadijevića. Pariz i London, izgleda neće se mješati ako bude vojni udar, a Moskva da se sačeka pad Gorbačova. Bogić Bogićević kasnije piše da je bila predviđena vojna uprava u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH i promjena rukovodstva u Makedoniji. Paralelno s ovim hapšenje Franje Tuđmana i Milana Kučana.

– 16. marta odluka o otcjepljenju SAO Krajine od Hrvatske;

– 16. marta 1991. Slobodan Milošević izjavljuje: “Jugoslavije više nema i ne priznajemo savezne organe i njihove odluke.” Do vojnog udara nije došlo, kako kaže Blagoje Adžić u Intervjuu NIN-u, zbog toga što “niti jedan vojni udar u svetu nije uspeo bez podrške jedne inostrane jake vojne sile.” Ovom sjednicom rat je samo odgođen.

– Marta 1991. razgovori Milošević - Tuđman u Karađorđevu o podjeli BiH.

– 31. marta oružani sukob na Plitvicama."

http://znaci.net/00001/23_8.htm

Nije im se dalo da naprave Srboslaviju.

"– 13. marta 1991. – jedna noć konsultacija Veljka Kadijevića sa Jazovom, a predsjednik SIV-a Ante Marković i oficijelni krugovi “o tome ništa ne znaju”. Veljko Kadijević je otputovao u Moskvu u pauzi čuvene trodnevne sjednice Vrhovne komande. Borisav Jović beleži: “Veljko mi je sinoć posle sednice Predsedništva zatražio saglasnost da preko noći ode u Moskvu na konsultaciju sa Jazovom. Želi da pita da li će nas SSSR zaštititi od eventualne intervencije zapada, ako idemo na upotrebu vojske za sprovođenje naredbi Predsedništva. Složio sam se. Išao je i vratio se iste noći.” Rusi su rekli da nema varijante u kojoj zapad računa sa njihovom intervencijom. O sovjetskoj pomoći su izbjegli razgovor. U prisustvu Miloševića, Jovića i Adžića, Kadijević je saopštio: “Idemo na vojni udar s ciljem da se smeni Vlada i Predsedništvo, da se ne dozvoli sazivanje Skupštine, republičke vlasti ne dirati ukoliko podrže udar. U protivnom i njih.” Stanje je zaista dramatično. Traži se zavođenje vanrednog stanja. Presuđuje glas Bogića Bogićevića. Vojni udar je planiran 12. marta. Povezano s ovim Branko Mamula je išao u London, Blagoje Adžić u Pariz, a Stane Brovet u Moskvu prije Kadijevića. Pariz i London, izgleda neće se mješati ako bude vojni udar, a Moskva da se sačeka pad Gorbačova. Bogić Bogićević kasnije piše da je bila predviđena vojna uprava u Sloveniji, Hrvatskoj i BiH i promjena rukovodstva u Makedoniji. Paralelno s ovim hapšenje Franje Tuđmana i Milana Kučana.

– 16. marta odluka o otcjepljenju SAO Krajine od Hrvatske;

– 16. marta 1991. Slobodan Milošević izjavljuje: “Jugoslavije više nema i ne priznajemo savezne organe i njihove odluke.” Do vojnog udara nije došlo, kako kaže Blagoje Adžić u Intervjuu NIN-u, zbog toga što “niti jedan vojni udar u svetu nije uspeo bez podrške jedne inostrane jake vojne sile.” Ovom sjednicom rat je samo odgođen.

– Marta 1991. razgovori Milošević - Tuđman u Karađorđevu o podjeli BiH.

– 31. marta oružani sukob na Plitvicama."

http://znaci.net/00001/23_8.htm

To je, sestro, sve matriks, to mi mislimo da se desilo, ali se to ustvari nije desilo, to je sve vatikansko-teheransko-cionistička zavEra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back