Kako god, ja na sve to gledam kao na ružnu prošlost koja je davno trebala da bude prevaziđena.
Svakom ko je onda došao trudio sam se da budem od pomoći ili bar da mu ne odmažem ako ne mogu da im pomognem.
Ja sam delio sto u studentskim menzama sa tim ljudima jer nisu imali gde drugde da odu kada su stigli. Naslušao sam se svega tada i mnogo dobro poznajem taj narod.
Međutim pojavio se LUDAK, prigrabio svu vlast uzurpacijom i krađom a onda uveo politički APARTHEJD u Srbiju isključivši Srbe iz Srbije iz procesa bilo kakvog odlučivanja pa makar i o banalnim stvarima. Aktuelni sastav vlade svedoči tome.
I umesto da baš njegovi zemljaci prvi shvate kakavu ludak svinjariju u Srbiji radi i kazne to na izborima oni čine upravo suprotno.
E tako su počele podele i intenziviraće se ako se prozvani ne prizovu pameti.
Ма какав земљак, мани се те вјештачке подјеле нигдје везе.Какве везе Вучић има са БИХ?
Он је рођен у Београду,одрастао ,ишао у школу, шта је стобом?Зар ти стварно мислиш да смо ми толико различити?
Шта као Дрина промјени ДНК?Не најседај на ту причу, у сваком житу има кукоља и добрих и лоших људи.
Ја никада али никада нисам имао лоше искуство са људима из Србије а упознао сам их доста.
На форуму сам налетио на пар оно баш "западносрбофобичара" који ме као вређају па ме зову босанац.
Међутим упитно је ко је сдруге стране.Ја ти одговорно сада кажем без да удахнем ваздух ви немате већих пријатеља од Срба из БиХ нити вам је било ко ближи,какви Руси,какви Кинези,какви Румуни,Македонци,Бугари,Грци,свиђало се то неком или не.То је просто тако.И треба да буде тако.
А тако је јер је то исти народ који се вијековаима вуцарао те на једну те на другу страну све зависно од ситуације на коју је морао услед миграција,сеоба,прва и друга велика сеоба Срба.Није то никаква тајна то је трагична али једина историја Срба.Друге немамо...