Republika Srpska zabranila ulazak slovenačkoj predsednici i šefici diplomatije

Advokati RS-a su tražili odgodu rješenja što je meni pogrešno, jer je na godišnjem nivou oko devet miliona KM kamate. Od 3,5 miliona, mi sada moramo platiti 70 miliona eura. Mi to moramo platiti jer će međunarodni izvršitelji to uraditi. Ne postoji način da se to izbjegne. Arbitražna odluka u prvom stepenu je izvršna i obavezujuća i nije dozvoljena žalba. Vijeće ministara će regresnom tužbom Sudu BiH tražiti regresnu odštetu od Republike Srpske jer je platila novac koji nije bila dužna da plati. Cijeli spor je bio na vlastima RS-a i to vam govorim bez političke pozadine. To je pravno.”

A ti ih voliš ubjeđujući ih da su na pravom putu? U sunovrat.
Republika Srpska kao entitet moze postojati sve do onoga momenta dok ne dodje do asimilacije Srba u Bosanski identitet,sve se to na finjaka radi polako ali postepeno.Da ce vec naredna generacija Srba da kazu pa mi smo Bosanci ne Srbi,cemu onda i postojanje Republike Srpske onda neka to sve bude Bosna.Tako ce i Vojvodjani reci pa vidis nismo ni mi Srbi nego Vojvodjani posebna nacija onda i Vojvodina nadje svoj put odvoji se itd.A Srbi ono tolerantni kul nasmijani,sve ih manje,kul super demokratija

Sada je pitanje da li Rs entitet treba da bude ili nezavisna,onoga momenta kada to pitanje bude jasno a jasno je da svi medjunarodni subjekti hoce da to bude enitet trajno onda kada to pitanje bude rijeseno a vec je 90 posto rijeseno onda pitanje naredne generacije Srba koja se rodi u Bih bice da li smo mi uopste Srbi ili ne,bice da su Bosanci svi

A onda trece pitanje ce niti da nisu ni Pravloslavci nego Ateisti,Muslimani,Hinduisti itd

Ali taj koncept se primjenuje i u Svedskoj npr gdje Svedska polako postaje Svedikistan i to vazi ta mnoge zemlje Evrope

A niko od Evropljana ne naseljava zemlje bliskog istoka i poluostrva arapskog niti tamo govore kako obozavaju hriscanstvo i Evropu niti se tamo zale da su im prava uskracena itd,dok Evropi se masovno namece Antievropejstvo a ne multikukturalizam

Poslednja izmena:
Republika Srpska kao entitet moze postojati sve do onoga momenta dok ne dodje do asimilacije Srba u Bosanski identitet,sve se to na finjaka radi polako ali postepeno.Da ce vec naredna generacija Srba da kazu pa mi smo Bosanci ne Srbi,cemu onda i postojanje Republike Srpske onda neka to sve bude Bosna.Tako ce i Vojvodjani reci pa vidis nismo ni mi Srbi nego Vojvodjani posebna nacija onda i Vojvodina nadje svoj put odvoji se itd.A Srbi ono tolerantni kul nasmijani,sve ih manje,kul super demokratija

Sada je pitanje da li Rs entitet treba da bude ili nezavisna,onoga momenta kada to pitanje bude jasno a jasno je da svi medjunarodni subjekti hoce da to bude enitet trajno onda kada to pitanje bude rijeseno a vec je 90 posto rijeseno onda pitanje naredne generacije Srba koja se rodi u Bih bice da li smo mi uopste Srbi ili ne,bice da su Bosanci svi

A onda trece pitanje ce niti da nisu ni Pravloslavci nego Ateisti,Muslimani,Hinduisti bilo sta,neka biraju slobodno
U narodu su te podjele odavno popustile. Počeli su da škilje na jedno oko, a kada otvore i drugo sagledaće koliko su glupi bili. Mnogi su odavno to uvidjeli, ali postoji još jedan značajan broj takvih kao ti, koji do svijesti ne dopire mnogo.
Sve je manje vremena i u sve smo tijesnijoj koži.

U narodu su te podjele odavno popustile. Počeli su da škilje na jedno oko, a kada otvore i drugo sagledaće koliko su glupi bili. Mnogi su odavno to uvidjeli, ali postoji još jedan značajan broj takvih kao ti, koji do svijesti ne dopire mnogo.
Bez brige lapsi.Čim se Muslimani i Hrvati isele iz BiH,Srbi će prestati da budu Srbi i postaće Bosanci.Nadam se da taj trenutak nije daleko.

Pa kada Svedska bude Svedikistan a Francuska Francikisan onda ce tebi doprijeti do svijesti neke stvari

Ne brini ti za mene. Pobrini se za sebe, što tako glup ideš kroz život.
Kupila si klasicnu pricu mas medija kako su Evroljani zatucani a Globalisti su pametni i moderni i kako imaju gradjansku svijet istu ako ne i vecu nego Evropljani.Podrzavas Globaliste koji sa demokratijom nikakve veze nemaju,koji nemaju ni gradjansku svijet niti politicku kulturu niti bilo sta.Multikulturalizam je moguc samo izmedju naroda sa viskom stepenom gradjsnke svijesti i demokratske tradicije a Globalsti nikakvu tradiciju demokratsku nemaju ako gledas sve velike zemlje van Evrope jedino gdje imas nivo demokratije je tamo gdje su se Evropljani naseljavali

Zemlja u kojoj ti zivis negira sebe kao Evropsku zemlju vec se definise kao Globalisticka i u njoj nema demokratije,tamo svako ko drugacije misli nije dobrodosao

U padu i dalje.
1757771897092.jpeg

NE PUČAJ ŠINKO DOK NE VIDIŠ BEONJAČE!!!

Slovenci su na osnovu fiktivne firme Viaduct naplatili od BiH više od 50 miliona evra preko Arbitražnog suda u Vašingtonu.

Toj isplati se usprotivio Dodik i zato ova zabrana mada ona ne uključuje članove porodice.
Ne laži drogane. Dodik je obećao Slovencima izgradnju elektrane u tkz. Srpskoj. Kasnije se predomislio i povukao dozvolu i Slovenci trazili nadoknadu troškova koje su imali pripremnim radnjama.
Dodik i svi u vlasti tkz. Srpske se pravili ludi, Slovenci pokrenuli arbitražu i dobili, u tkz. Srpskoj se i dalje pravili ludi dok Slovenci nisu otišli korak dalje i plijenili savezna sredstva BiH jer tkz. Srpska je bankrot i puna ludih ljudi .

REPUBLIKA Srpska uzvratila je Sloveniji zbog uvođenja sankcija srpskom čelniku Miloradu Dodiku, zabranivši ulazak u RS predsjednici Slovenije Nataši Pirc Musar i šefici diplomacije Tanji Fajon.

Kako je objavljeno nakon telefonske sjednice, Vlada Republike Srpske ocijenila je da je zabrana ulaska Dodiku u Sloveniju donesena bez jasnog pravnog temelja te da se radi o izravnom miješanju u unutarnja pitanja BiH i kršenju međunarodnih konvencija.

Kao odgovor na te mjere, odlučeno je da se zabrani ulazak najvišim političkim dužnosnicima Slovenije na područje tog bosanskohercegovačkog entiteta. Radi se o Pirc Musar i Fajon.

Slovenija uvela sankcije Dodiku​

Pojasnili su da je ministarstvu unutarnjih poslova Republike Srpske naloženo da onemogući ulazak predsjednici Musar i ministrici Fajon u taj entitet.

Slovenska vlada odlučila je danas uvesti sankcije Dodiku, što uključuje zabranu njegova ulaska u tu zemlju.

Ove mjere pridružuju Sloveniju zemljama poput Njemačke i Austrije, koje su već ranije uvele sankcije Dodiku zbog narušavanja Daytonskog mirovnog sporazuma, dok se on od 2017. godine nalazi na "crnoj listi" američke administracije.

https://direktno.rs/vesti/region/634409/slovenija-republika-srpska-zabrana-ulaska.html

https://www.index.hr/vijesti/clanak...venije-ulazak-u-republiku-srpsku/2708869.aspx

Jesu li vize sljedeći korak? :mrgreen:
bravo Dodik, samo napred u borbi protiv hegemona.

Back