Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sto pricas je samo dokaz da si pokazala svoje pravo lice,nema potrebe da nastavljamo razgovor,ovo je bas klasicna demonstacija tvog licnog zla i mrznje prema Srbima.Daj molim te, jer izgubiše kopiju Dejtonskog sporazuma? Jedva je nađoše kod nekog šofera. Toliko o tome.
Ne izmišljaj, svi ćemo izaći na referendum. Već smo imali jedan sličan i izlaznost je bila velika tako će biti i sada.Ko će organizovati referendum? Cvijanovićka je protiv, možda Stevandić kojeg očima ne mogu da gledaju.
IPSOS je proveo anketu, za referendum 25%, protiv 75%. Mile povilenio.
Odakle pare za to?
Pokrašće opet rezultate?
Tvoja ratna drugarica?
Pogledaj scenu od 01:52 minute.
Odgledaj scenu br.2.Tvoja ratna drugarica?
Neće. Nemaš pojma. Sve je drugačije sada.Ne izmišljaj, svi ćemo izaći na referendum. Već smo imali jedan sličan i izlaznost je bila velika tako će biti i sada.
To su izmišljotine BN smeća od televizije. Stave tako neki naslov i na kraju upitnik.
Netačno, ja ovde živim i znam. Svi ćemo izaći na referendum.Neće. Nemaš pojma. Sve je drugačije sada.
Živim i ja. Neće ga ni biti.Netačno, ja ovde živim i znam. Svi ćemo izaći na referendum.
Eto koliko znaš, biće ga itekako.Živim i ja. Neće ga ni biti.
Simo, saberi se. U mom komšiluku ima čovjek ometen u razvoju, po cijeli dan gleda Bitka na Neretvi. Ne plaši me, molim te.Odgledaj scenu br.2.
Ne pričaj gluposti. BiH se neće rasparčati. Možemo samo da dobijemo bombe iz aviona. Zar nismo dovoljno patili u ratu, a i ovih 30 godina?Eto koliko znaš, biće ga itekako.
I svi ćemo izaći. Ja prvi idem odmah ujutro u 07.00.
Mlatiš gluposti, kakve bombe, kakvi avioni, pa nije ti ovo stanje od prije 30 godina.Ne pričaj gluposti. BiH se neće rasparčati. Možemo samo da dobijemo bombe iz aviona. Zar nismo dovoljno patili u ratu, a i ovih 30 godina?
U mom komšiluku ima jedan sanja Bosnu suHverenu,sad je u ludnici trenutno.Simo, saberi se. U mom komšiluku ima čovjek ometen u razvoju, po cijeli dan gleda Bitka na Neretvi. Ne plaši me, molim te.
Mi smo ,,smetnja,, u Evropi. Sve je moguće.Mlatiš gluposti, kakve bombe, kakvi avioni, pa nije ti ovo stanje od prije 30 godina.
A opremanje policije? Specijalne jedinice? Čemu to?Rata u BiH neće biti jer ne postoji kapacitet za tako nešto.
Nema služenja vojnog roka, nema radio veza ni releja ni tenkova ni aviona ni obučenih pilota. Nema ništa za rat.
Znači neće biti rata.
Ko Velja Ilić, ministar bez portfelja.Kako zabranio kad nije više PreCednik?
Nije on zabranio nego vlada Republike Srpske.Kako zabranio kad nije više PreCednik?
Pa to je oduvijek postojalo ako nisi znala. Svaka država ima specijane policijske snage.A opremanje policije? Specijalne jedinice? Čemu to?
Koja radi u interesu Mileta.Nije on zabranio nego vlada Republike Srpske.
Ne muči nju to,nego što muslimani ne mogu odlučivat šta može,šta ne može.Pa to je oduvijek postojalo ako nisi znala. Svaka država ima specijane policijske snage.
Prijavio sam moderaciji da promjene naslov. Ljude buni šta je postavljač napisao a nije istina.Nije on zabranio nego vlada Republike Srpske.
Ne, nego će radit u interesu muslimana.Koja radi u interesu Mileta.