Republika Srpska u Srbiji

Da ili ne

• da

glasova: 58 72,5%
  • ne

glasova: 22 27,5%

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
De_Sisti:
Idelno:
Srpska drzava po ugledu na Bundesrepublik Deutshland sastavljena od Bosanske krajine (centar Banjaluka), Semberije i podrinja (centar Bijeljina), istocna hercegovina (centar trebinje), crna gora (podgorica), KiM <bez siptara> (pristina), jugoistocna srbija (Nis), Shoomadia (Kraguijevac), zapadna srbija (cacak), Beograd i vojvodina (NS)

da si dodao i <bez muslimana>, <bez hrvata>, <bez crnogoraca>, <bez bugaro-cigana>, <bez madjara> e onda bi bilo milina ziveti u okolini srbije i samo vas posmatrati :lol: :lol: :lol: :lol:

De_Sisti:
Idelno:
Srpska drzava po ugledu na Bundesrepublik Deutshland sastavljena od Bosanske krajine (centar Banjaluka), Semberije i podrinja (centar Bijeljina), istocna hercegovina (centar trebinje), crna gora (podgorica), KiM <bez siptara> (pristina), jugoistocna srbija (Nis), Shoomadia (Kraguijevac), zapadna srbija (cacak), Beograd i vojvodina (NS)
pa i ja sam tako zamisljao nesto samo bez KiM jer ono bez siptara nije moguce bez prolivanja gomile krvi sto nase ,sto njihove tako da bi bolje bilo da se podeli i kraj ,a takodje i bez CG jer tamo i dalje vecina ne zeli da zivi sa Srbima a i veliki su paraziti ,a ovo sve ostalo je OK .Tako bi uredjenje zemlje po nemackom modelu bilo sasvim realno i dobrodoslo i ne bi postojala opasnost od raspada jer bi u svim tim pokrajnama,regionima ,saveznim drzavama kako bi se vec zvale Srbi cinili preko 80% stanovnistva i imali bi decentralizovanu a opet jaku i stabilnu drzavu.Mada kao sto rekoh vreme za ujedinjenje Srbije i RS jos nije doslo i to nesamo zbog politickih razloga i pritisaka spolja vec i zbog trenutne ekonomske situacije u kojoj se Srbija a i RS i cela BiH nalazi te bi to samo izazvalo dodatne probleme a u buducnosti ko zna ...

Ma u pravu je Svetolik...nisu Srbi i Hrvati iz Bosne Srbi i Hrvati nego Bosanci..ja mu savetujem da ide i njih to pokusha ubedi...najpre Hrecegovce obe veroispovesti...pa kad(ako)prezivi nek javi koliko je uspela misija.

Jerry Ropero:
a kosovo moze? zar to nije promena granica srbije? znaci granice srbije se mogu menjati, a hrvatske i bih ne mogu? po kojem to pravilu?

pravilo vrijedi za sve..pa i Kosovo...
a ti ako hoces dio bosne onda moras dati Kosovo
a tzv. rsk moze se samo ponoviti u necijoj ludoj glavi, inace nikako...
nije li ti dosta tragedija, htio bi jos

Jerry Ropero:
a kosovo moze? zar to nije promena granica srbije? znaci granice srbije se mogu menjati, a hrvatske i bih ne mogu? po kojem to pravilu?
По правилу јачег.
Може зато што је издајник Милошевић у сарадњи са издајником Шешком (злочиначки под окриљем ноћи) потписао капитулацију и 15 % наше територије предао НАТО агресорима.
Да ли треба да ти се црта?

De_Sisti:
Idelno:
slazem se s ovim
sem sa CG i KiM

narod je tamo reko svoje

ovo ostalo je ostvarivo i pozeljno

svetolik trpkovic:
pa i ja sam tako zamisljao nesto samo bez KiM jer ono bez siptara nije moguce bez prolivanja gomile krvi sto nase ,sto njihove tako da bi bolje bilo da se podeli i kraj ,a takodje i bez CG jer tamo i dalje vecina ne zeli da zivi sa Srbima a i veliki su paraziti ,a ovo sve ostalo je OK .Tako bi uredjenje zemlje po nemackom modelu bilo sasvim realno i dobrodoslo i ne bi postojala opasnost od raspada jer bi u svim tim pokrajnama,regionima ,saveznim drzavama kako bi se vec zvale Srbi cinili preko 80% stanovnistva i imali bi decentralizovanu a opet jaku i stabilnu drzavu.Mada kao sto rekoh vreme za ujedinjenje Srbije i RS jos nije doslo i to nesamo zbog politickih razloga i pritisaka spolja vec i zbog trenutne ekonomske situacije u kojoj se Srbija a i RS i cela BiH nalazi te bi to samo izazvalo dodatne probleme a u buducnosti ko zna ...
hehe
reko pre mene :D
slazem se!

najveci problem s trenutnom je centralizacija :(

kaai79:
Da ali je cinjenica da je to bila Srpska Makedoonija .

pa sad...
bila je i grchka
i rimska
i turska

8)

zanimljivo kako likovi sa "istorijskim" argumentima pamte samo pluseve, nikako minuse... 8)

danas tamo zive pretezno makedonci
koji imaju svoj jezik i kulturu
i koji su reshili da imaju samostalnu drzavu 8)

i u chemu je problem?

realno, od svih okolnih naroda nashi jedini prijatelji!

crow:
a shta je ono shto voja nudi?
"mi trazimo samo dozvolu da u udzbenicima geografije shtampamo kartu srbije s kosovom"
:D :D :D
Pa malo preterujete sa kritikama vlade srbije ,ovo je prvi put da je srbija resila mirnim putem da se bori za svoju teritoriju ,ali izgleda da nekom ne odgovara ni to ,za pojedince je najbolje da srbija ostane beogradski pasaluk ,samo da dospe na belu sengen listu.
Nije bitno sto ce sutra da nasa deca uce o srbiji kao genocidnoj tvorevini a to nikad nismo bili..

Back