Republika Srpska u Srbiji

Da ili ne

• da

glasova: 58 72,5%
  • ne

glasova: 22 27,5%

• Ukupno glasova
    80
  • Anketa je zatvorena .
da samo sto je tad bio jedan Sloba koji im je naredio da se povuku a njega vise nema
tako da je pitanje da li bi i sledeci to naredio a velika je razlika osvajati teritorije koje neko odlucno brani i osvajati teritorije koje niko ne brani jer mu je naredjeno da se povuce
pogledaj malo unazad od 91 pa do 95 i onda to pred kraj kad je onima bilo naredjeno da se povuku pa ces vidjeti razliku
ustvari pogledaj najbolje bi bilo svoju povijest u kojoj si jedno 95% vremena bio "slobodan" pa ce ti sve biti jasno....

..ja sam neki dan popio ban zato sto sam isto to tvrdio...sta sad...??

Svetoliche to shto ti pishesh je gomila komunjarskih gluposti.Bolest zvana komunizam se izgleda uvukla u tvoju svest i tebi je sasvim"normalno"da recimo Albanci sa Kosova mogu da teze cepanju srpske teritorije,a Srbi u Hrvatskoj tamo gde su bili vetjina nemaju to pravo ili Srbi u Bosni.
Chak ni ti ne porichesh da je Bosna samo geografska odrednica kao shto je to i Crna Gora ili Vojvodina ma shta danas mnogi izmishljali.
Albanska teznja za Velikom Albanijom je znachi opravdana a ujedinjenje srpskog etnichkog prostora nije?I tebi je to normalno?
Ja sam apsolutno za centralizovanu Srbiju na prostru gde zive Srbi kao vecinski narod,a to je-sever Crne Gore,Boka,RS i sever Kosova.To je naravno trenutno neostvarivo ali to treba da bude dugorochni nacionalni projekat,cilj nashe spoljne politike u sledecim decenijama.Kada svi na Balkanu imaju pravo na to i nije loshe ne vidim zashto samo za Srbe da vaze neka druga pravila?I ovde se meshaju teze-nisu CG i Bosna ostale ovakve kakve jesu zbog centralizacije nego zbog anti-srpskog uredjenja AVNOJ-evske crvene Jugoslavije koja je osnovana na ideji da je normalno stalno slabiti srpsku naciju...i to se uvuklo u likove kao ti i dan danas.Zato i postoji teznja u Vojvodini kao fol nekog posebnog teritorijalnog entiteta koji tezi naciji-jer cepanje SFRJ za krajnji cilj ima stvaranje 8 drzava i nacija koje odgovaraju 8 republika i pokrajina SFRJ.Trula komunjarska jugoslavija se raspala sama od sebe..za razliku od prve koja je unishtena od strane fashista,spolja tako da nije centralizovana drzava dovela do stvaranja "CG sindroma"nego ono posle 45.

A gde si ti vido komunisticke gluposti ,i gde sam ja govorio o siptarima to sto me zabole za bosance ne znaci da moram da obozavam siptare ,hrvate ,muje i koga vec sve mrzimo i za njih me zabole jos vise .

Наравно ЗА УЈЕДИЊЕЊЕ СРПСТВА. Србија и Српска треба да постану једна централно уређена Српска држава. Сваку врсту аутонимије за некакве регије треба укинути и забранити.

(Заиста је жалосно да овде и српски непријатељи (ови који су против СВЕСРПСКОГ УЈЕДИЊЕЊА) имају право гласа)

Ja sam iz RS,a u Srbiji sam mnogo puta bio. Srbijanci su prave govna. Dok smo se mi ovde klali sa muzdahedinima,oni su ladili muda u BG. **** se njima za nas. Nikako mi ne odgovara srbijanski mentalitet. Samo se nesto kurce,psuju.Zivot mi se smuci kad putujem vozom po Srbiji. Brate ovo ,brate ono! Nikakvog obicaja ni kulture nemaju Pravi su Cigani! Srbija je prava ciganska zemlja.

Ja sam iz RS,a u Srbiji sam mnogo puta bio. Srbijanci su prave govna. Dok smo se mi ovde klali sa muzdahedinima,oni su ladili muda u BG. **** se njima za nas. Nikako mi ne odgovara srbijanski mentalitet. Samo se nesto kurce,psuju.Zivot mi se smuci kad putujem vozom po Srbiji. Brate ovo ,brate ono! Nikakvog obicaja ni kulture nemaju Pravi su Cigani! Srbija je prava ciganska zemlja.

Шта к*њ*ш бре! Распитај се мало боље па нешто тврди!

Па када је то тако, онда ми стварно није јасно зашто се толико твојих земљака настанило у тој ''циганској земљи'' Србији, а уз то нису гадљиви ни на ''циганско држављанство''?

Ма лупета човек, један комплексаш најобичнији! Не размишља ни о чему почев колико је младих из Србије отишло тамо да брани Српство до милиона фондова за помоћ сународницима у Босни! Е бре сваке године у мојој школи се скупљала помоћ у гардероби за помоћ унесрећенима у РС и РСК, а овде је исто била јако велика криза, на то човек уопште није мислио!!!

Tako je Rudjo sokole drzi se ti tvoje RS i BiH i pusti nas da ovde da psujemo ,govorimo brate ,da se kurcimo i da se ciganimo i u pravu si da na se hebe za vas pa ocekujemo i od vas ista osecanja hebite vi vase ovce i kljite se sa obrezanim ko i do sada i svi ce biti srecni i zadovoljni :)

РС у Србији, Не . Шта ће нам две републике.

Али као неки регион или аутономија можда.
Па били смо са наводном браћом Црногорцима па су нас зајебавали и уцењивали какао су стигли.

И да не заборавим оће ли онда све наводне избеглице да се врате тамо и оставе радна места нама одавде? Тешко.

Босанчерос - неки од вас су се борили против турака и хрвата, и њима свака част .
Али било је и нас одавде који смо се борили тамо , зато не вређај.

РС у Србији, Не . Шта ће нам две републике.

Али као неки регион или аутономија можда.
Па били смо са наводном браћом Црногорцима па су нас зајебавали и уцењивали какао су стигли.

И да не заборавим оће ли онда све наводне избеглице да се врате тамо и оставе радна места нама одавде? Тешко.

Правити поређење Срба из Српске са тзв. Црногорцима је веома погрешно, док други себе сматрају другом нацијом Срби су ипак Срби и ту проблема нема, а што се тиче двеју република, мислим да то не би нико хтео, готово сигурно је да би се правила само унитарна држава и ништа друго! Јасно је и њима ттамо да би их притискали и потпаљивали сепарацију после неког времена, које какве Кандићке, Чеде и сл. којима би то био наравно посао за који примају кинту!

Back