Република Српска Крајина

Eto čime se truju naše komšije i šta je nekima od njih u glavi :D

PS jesi ti si baš Slovenac jer sam tek danas naletia na tvoje upise pa nisam siguran?

Jesam! Nisam se mogao da se ne nasmejem video snimcima u kojima dva muškarca ponavljaju najgluplje i najluđe teorije zavere koje su pronašli na Fejsbuku, započinju ih frazom „Neki kažu da...“ i se ponašaju kao da imaju neki poseban uvid u to kako će izgledati budućnost Evrope. (Ima i u Sloveniji takvih.)

800px-Martic-order1995.jpg

Jesam! Nisam se mogao da se ne nasmejem video snimcima u kojima dva muškarca ponavljaju najgluplje i najluđe teorije zavere koje su pronašli na Fejsbuku, započinju ih frazom „Neki kažu da...“ i se ponašaju kao da imaju neki poseban uvid u to kako će izgledati budućnost Evrope. (Ima i u Sloveniji takvih.)
Drago mi da je tako i neka te s nama :) Baš sam par puta vas spominja ka primjer normalnog slavenskog naroda koji odskaše od ostalih južnih plemena, a i zbog naših dobrosusjedskih odnosa od stoljeća sedmog bez pretenzija za tuđim teritorijem s obe strane. Pri tom ne računam naše sitne prepirke oko Piranskog zaljeva, Sv. Gere i kuće Joška Jorasa :D

Inače ovakvih likova ima svagdi, al su kod vas pa i kod nas debelo na marginama i malo ko zaozbiljno doživljava njihovo lupetanje. A zašto ovakvi češće prolaze kod Srba to oni najbolje znaju, a ja mogu samo pretpostavljat.

Back