Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jesam! Nisam se mogao da se ne nasmejem video snimcima u kojima dva muškarca ponavljaju najgluplje i najluđe teorije zavere koje su pronašli na Fejsbuku, započinju ih frazom „Neki kažu da...“ i se ponašaju kao da imaju neki poseban uvid u to kako će izgledati budućnost Evrope. (Ima i u Sloveniji takvih.)
Jesam! Nisam se mogao da se ne nasmejem video snimcima u kojima dva muškarca ponavljaju najgluplje i najluđe teorije zavere koje su pronašli na Fejsbuku, započinju ih frazom „Neki kažu da...“ i se ponašaju kao da imaju neki poseban uvid u to kako će izgledati budućnost Evrope. (Ima i u Sloveniji takvih.)
Drago mi da je tako i neka te s nama Baš sam par puta vas spominja ka primjer normalnog slavenskog naroda koji odskaše od ostalih južnih plemena, a i zbog naših dobrosusjedskih odnosa od stoljeća sedmog bez pretenzija za tuđim teritorijem s obe strane. Pri tom ne računam naše sitne prepirke oko Piranskog zaljeva, Sv. Gere i kuće Joška Jorasa
Inače ovakvih likova ima svagdi, al su kod vas pa i kod nas debelo na marginama i malo ko zaozbiljno doživljava njihovo lupetanje. A zašto ovakvi češće prolaze kod Srba to oni najbolje znaju, a ja mogu samo pretpostavljat.