Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.229
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imoćani su itekako ostili rat jer su bili najbrojniji od svih hrvatskih branitelja i ginuli od Vukovara do Dubrovnika.To možda vi Vlaji, jer do nedavno niste znali ni plivati.
Imoćani su najekstremniji srbofobi, a skoro da nisu osjetili rat. Daleko gori nego ljudi u Pakracu ili čak Vukovaru.
Hrvati u Istri, Primorsko-goranskoj županiji i kontinentalnoj Hrvatskoj su niži od 1.8. Srbi, posebno Krajišnici, Hercegovci, Crnogorci, Šumadinci su te visine.
Republiku srpsku krajinu su izdali isti ljudi koji su izdali i Srbiju i koji i danas rade protiv Srbije.
Dok su Srbi u krajini ubijani krajišnici u beogradu su zaradjivali od stranih donacija, a sad neki iz krajine tvrde da je to radio milošević.
Ajd malo nadjite ko su bili glavni ljudi u DB i VDB u Srbiji, pa nadjite svoje rodjake koji i sada imaju svoje vile u krajini i grade stanove po beogradu, odredjuju koji će krajišnik gde da zaradjuje.
A ja mogu da nabrojim stotine ljudi koji su iz mira u srbiji otišle da brane krajinu u okviru vojske. Dakle izdali su vas krajišnici koji sada izdaju Srbiju.
Srbi iz srbije gledaju kako se krajišnici rasporedjuju po državnim ustanovama uz pomoć ambasada i ustaša i rade na uništavanju srbije.
Nastavite da od njih tražite veze za posao i plaćajte svoj dug tim istim ljudima. Stotine ih je zapošljeno preko veze u državnim organima, a vi se ne pitate kojom vezom, važno da vas proguraju kao zemljake.
Nisu uopšte predstavili kako su oba naroda jednako zastupljeni. Niti je to uopšte poenta citata. Doslovce samo pokazuje poglede poznatog Srbina iz Šibenika na svoj grad.Znači Srbin citira Srbina o tome ko je činia stanovništvo Šibenika i onda to predstave na način da ispadne kako su oba naroda bili jednako zastupljeni u toj smjesi.
Očekujem od autora emisijeNe znam zašto očekuješ od pisca koji je umro prije 117 godina toliku političku korektnost.
Šta on tu može da uradi ako već tako piše?Očekujem od autora emisije![]()
Ne znam. Uglavnom čitav RTS tim i njihovi producenti, koji su mjerodavni u tom polju, su usaglašeni o takvom sadržaju. Što je i najbitnije.
Sada čekamo naredni utorak kada izlazi nova epizoda ovog serijala.U to ne sumnjam ni najmanje![]()