Ако су већ истински угрожени треба им понудити широку аутономију у оквиру РС-а са превом на одцјепљење у било ком тренутку ...Krajnje je vreme jer su Hrvati najugroženiji narod u BiH.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ако су већ истински угрожени треба им понудити широку аутономију у оквиру РС-а са превом на одцјепљење у било ком тренутку ...Krajnje je vreme jer su Hrvati najugroženiji narod u BiH.
Da su ga organizovali u Banjaluci, gdje him se zameo svaki trag!Iz poverljivih izvora: Uskoro će se održati hrvatski svenarodni sabor u Mostaru.
Krajnje je vreme jer su Hrvati najugroženiji narod u BiH.
Ne znam šta su čekali do sada ...
Оно кад два усељеника у БиХ расправљају о њеној будућности (раја у трансу) - ненадје6иво.Krsta kod Hadžifejza![]()
... on zastupa i UN i ako mu upravo oni nisu dali dozvolu da bude to za što se predstavlja, niti mu dozvolili da se obrati na onoj konferencijiОно кад два усељеника у БиХ расправљају о њеној будућности (раја у трансу) - ненадје6иво.
-----------------
Натјера ме да брзински прегледам о чему туристи говоре ....
Баја, Баја, Баја ~ 9/10 времена.... то је цјела мисија ОХР-а.
Шмита цвјета - жељан пажње да пара очи, можда за озбиљнију анализу.
-----------------
Крста при чистој свјести и здравој памети:
- позива/одобрава на кршење Закона БиХ, тј. измјене Изборног Закона БиХ у изборној години ...
- тврди да ОХР стоји иза Високог судског и тужилачког савјета и правосуђа БиХ и да је оно независно - пар минута раније тврди и именује злочинце који слободно шетају по БиХ.
-
-
Има материјала него ми мрско куцкати, и у овом случају - довољно за букагије.
--------------
Једноставно дискредитује ОХР као назови институцију, писало се већ - види се да ће брзо кући.![]()
Довољно написано.... on zastupa i UN i ako mu upravo oni nisu dali dozvolu da bude to za što se predstavlja ...
Bas me čudi mislio sam da će biti otcjepljenjeDODIK PONOVIO: Vratićemo se u zajedničke institucije kada budu otklonjene prepreke
mediji/Alo/V.P.
VESTI
17.01.2022 16:52
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik poručio je danas da će se predstavnici Republike Srpske vratiti u institucije BiH kada budu rešeni problemi zbog kojih su i napustili zajedničke institucije.
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC![]()
https://www.alo.rs/vesti/politika/587333/dodik-milorad-republika-srpska-bih-zajednicke-institucije-povratak/vest
Mile je legenda![]()
To je i bio cilj (poenta) ... ne znam da li ćeš moći da razumešBas me čudi mislio sam da će biti otcjepljenje![]()
Naravno da jesteTo je i bio cilj (poenta) ... ne znam da li ćeš moći da razumeš![]()
I u Srbiji su protesti zar to nije tigar na BalkanuProtesti u Tuzli zbog malih penzija
U Tuzli je održan protest penzionera koji od Vlade i Parlamenta Federacije BiH traže hitno povećanje penzija. ...
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/1/15/protesti-u-tuzli-zbog-malih-penzija
-----------------------------------------
Tamo se non-stop besedi da RS propada. Šta je sad ovo![]()
Пресмјешан је - да, мада није досадан к'о остали.Ahahahahah....
Pa ako ste već toliko opsjednutu brojnošću- smanjit ćemo i vas i druge ako baš budete insistirali.Пресмјешан је - да, мада није досадан к'о остали.
----------------
Успут, штета што није ниашао на одлучнију подршку у ХР по питањима 'рвата у БиХ.
Овако, како остаде ваља их слушати још 4 год. Добра ствар да их нема пуно па и нису гласни.
??? Што си ти неки за'ебан лик.Pa ako ste već toliko opsjednutu brojnošću- smanjit ćemo i vas i druge ako baš budete insistirali.
Bilo vas je u RH, pa vas nešto više i nema toliko.
Bilo je i Arapa dosta više u Izraelu, pa se nešto smanjuju.
Bilo je Hrvata jedva 25.000 u BH oko 1700., pa smo narasli.
Bolje ne čačkajte mečku.
Или шта? нпр. кмечаћете још гласнијеBolje ne čačkajte mečku.
Naravno da jesteI u Srbiji su protesti zar to nije tigar na Balkanu.