Republika ili monarhija?

Državno uređenje?

• Ukupno glasova
    98
  • Anketa je zatvorena .
opalac... imamo i tajkuna znaci :rotf:

pa sto onda kukas ko beba kad joj izmaknu kasicu ispred usta ako ti je sve potaman?

i da te informisem..... srbija ce biti kraljevina, to svako danas zna, osim tebe ofc.
Da ja tebe informisem tajkun je skorojevic koji je u mutnim vodama kad se komunizam urusavao stekao ogromno imanje a neko ko ima imanje koje se gradilo nekoliko generacija date porodice je domacin . Naravno ne ocekujem od tebe da to razumes vama proleterima je to neshvatljivo . A informacija da ce srbija biti kraljevina je smesna cak neozbiljna pq kako to mislite da izvedete kad protiv toga nije samo elita nego bukvalno i sam srpski narod .i kako mislite da se nesrecni jugoslovenski princ odrzi na mestu srpskog kralja em je ne sposoban em nema podrsku u narodu ?

gledas kao svaki gradjanista daleko u buducnost
a numes da vidis sta se oko tebe desava i kako ti zivot prolazi u bajkovitim snovima
I kako mislite da monarhiju zasnivate na podrsci kojekakvih scot isla hahaha vidi samo tu razboritost u njegovom pisanju za njega cak i tvoje pisanje ima nekog smisla naravno samo ako se poredi sa pisanjem sirotog scot isla inace nema nikakvog smisla

Da ja tebe informisem tajkun je skorojevic koji je u mutnim vodama kad se komunizam urusavao stekao ogromno imanje a neko ko ima imanje koje se gradilo nekoliko generacija date porodice je domacin . Naravno ne ocekujem od tebe da to razumes vama proleterima je to neshvatljivo . A informacija da ce srbija biti kraljevina je smesna cak neozbiljna pq kako to mislite da izvedete kad protiv toga nije samo elita nego bukvalno i sam srpski narod .i kako mislite da se nesrecni jugoslovenski princ odrzi na mestu srpskog kralja em je ne sposoban em nema podrsku u narodu ?
znas :lol: imam mnoge epitete ovde al da sam proleter e to je nesto zaista kreaaivno pogotovo pored toga sto su m crveni banditi ubili dedu..al dobro. oprastam neznanje.

za tvoji informaciju list koji prezirete i za koji svi da kazem aj preziremo :lol: jer ga uredjuje bia, a zove se srbin info, bio pre mesec dana ceranicev tekst o kome ti pricam a to je da ce srbija biti monarhija i stavlja se u kontekst britanske mucke.... sta je laz, naravno kao svak vest deo je istinit a deo laz, a laz je da britanija ima udela u tome, sve ostalo je tacno. pa ko je od nas pametniji ti vidi. dal ti koji bauljas u mraku sa svakakim budalastinama kao onoj da sam proleter , il ja koji sam na izvoru svega sta se desava u drzavi srbiji?

znas :lol: imam mnoge epitete ovde al da sam proleter e to je nesto zaista kreaaivno pogotovo pored toga sto su m crveni banditi ubili dedu..al dobro. oprastam neznanje.

za tvoji informaciju list koji prezirete i za koji svi da kazem aj preziremo :lol: jer ga uredjuje bia, a zove se srbin info, bio pre mesec dana ceranicev tekst o kome ti pricam a to je da ce srbija biti monarhija i stavlja se u kontekst britanske mucke.... sta je laz, naravno kao svak vest deo je istinit a deo laz, a laz je da britanija ima udela u tome, sve ostalo je tacno. pa ko je od nas pametniji ti vidi. dal ti koji bauljas u mraku sa svakakim budalastinama kao onoj da sam proleter , il ja koji sam na izvoru svega sta se desava u drzavi srbiji?
To stp su ti dedu ubili partizani pre 80 godina te ne sprecava da budes i da rezonujes kao proleter .
A sanse da srbija bude monarhija su oko 2% i 98 % da ostane republika . Naravno strane nama neprijateljske zemlje zeleci da unesu jos jednu podelu u srpski narod nabacuju ideju oko obnove monarhije ali su svesni da kod nas ne postoji interes za obnovom klasnog drustva pa su i ta nastojanja mlitava i ne ozbiljna . Druga stvar bi bila da vas monarhista ima 10- tak puta vise nego sto vas ima i da cinite 20-25% populacije tada bi vam strane srbima ne prijateljske zemlje pruzile svu podrsku u nastojanjima da obnovite monarhiju i to ne iz razloga sto bi vi sa 20-25% podrske naroda u tome uspeli nego zato sto bi preko vas te strane zemlje uspele da podele srbe oko toga i da tako izazivaju politicke krize i trzavice i to je deo istine u vasoj vesti da englezi guraju obnovu monarhije . Sto je babi milo to joj se i snilo

Пет година затвора за мушкарца који је критиковао краља на Фејсбуку

РАБАТ – Суд у Мароку осудио је 48-годишњег Саида Букиуда на пет година затвора јер је у објавама на Фејсбуку критиковао краља те земље Мухамеда ВИ због нормализације односа са Израелом.
Букиуд је осуђен на основу члана 267-5 Кривичног закона, који предвиђа затворску казну од шест месеци до две године за сваког ко подрива монархију. Међутим, та казна може бити повећана на пет година ако је дело почињено јавно, укључујуćи и електронским путем.
Према уставу Марока, спољна политика је у надлежности монарха, краља Мухамеда ВИ. Мароко и Израел су нормализовали односе у децембру 2020. године у оквиру такозваних Абрахамских споразума, који су подржале Сједињене Америчке Државе, преноси Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/564584/maroko-kralj-fejsbuk-zatvor
Монархија или Република, питање је сад!

Back