Republika Hrvatska - zbirna tema 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam razmisljao o prednostima ulaska Hrvatske u EU, ali ima tu bar 3,4 prednosti za mene.
Ovo je najveca....Odlicno je to sto nikad Srbija nece u EU, samo kad bi to stvarno i bilo tako.

Da li ce uci ili ne nije bitno, bitno je koliko ce hrvatskih zahteva ispuniti za mogucnost ulaska u EU. A ako mislite da je to nemoguce, setite se da smo dali komad, istorijski i kulturno neprocenjive, zemlje za datum pocetka pregovora za ulazak u EU :roll:

Kako sta dobijamo? Mi nastojimo na svaki moguci nacin naskoditi Srbiji, poniziti je, i kamo srece unistiti je. To je hrvatski san.
Mrznja prema Srbima Hrvate definira, kao sto rece Dezulovic. Nema nista vrijednije i vaznije, sladje i pozeljnije, od uzitka gledajuci kako je Srbima lose.
3 mjeseca u 1999 godini Hrvati ce zapamtiti kao vrijeme kad su najvise u svojoj povijesti uzivali, neopisivo lijepo i sretno stanje duha, gledajuci kako NATO razara gradove u Srbiji.
Da nije Srba, Hrvati bi se jednostavno ugasili, jer ne bi bilo vise niceg da nam daje volju za zivotom.

Ovo se naravno prije svega odnosi na ove domoljube sa foruma, i sve one koji misle i zive kao oni, bez posla i bez i jedne Kune u dzepu, jadni u svom siromasnom i promasenom zivotu.

:ceka:

Parabuljume, koliko ste gajbi Nektara ti i jarani sljuštili ispred prodavnice u selu? :lol:

Nije dobro da toliko piješ. :ljutko:

Posle gledanja ovog posta, opet sam postala svesna hrvatske samoljubivosti. A tek Zlatko Vitez i franjevci...da se uplašiš

Nemoj me zaebavati da si to sranje u cijelosti odgledala ?? :eek:

Ja oizdržao nekih 40 sekundi na preskokce. :bljak:

- - - - - - - - - -

Hrvati imaju prava na teritorije do sledećeg rata.

Protiv koga rat?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back